torsdag 26. november 2009

Rampus Tildus

Denne jenta må jo bare bli en pøbel?
Hun har i allefall pøbeltryne synes mammaen ;-)


Mammaen og verdens fineste snupp.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Hei Gøril.. så koselig å se at Jesper har blitt storebror;) En forsinket gratulasjon. Og takker så for at du deler historien din. Tenker på deg ofte, og håper du har det bra i alt som skjer. Tilde og Jesper er virkelig to hjerteknusere;)

  klem fra doffine..Heidi

  SvarSlett
 2. Hahaha Gøril, er ikke vanskelig å se hvor hun har fått det fra nei!:)

  SvarSlett
 3. Skikkelig glimt i øyet har hun iallefall. Og mammaen har kanskje ikke noe imot å få en liten rampejente? Uansett så blir hun nok en lykkelig liten rampejente, hun ser jo alltid så blid ut!

  SvarSlett
 4. Jeg kan ikke legge skjul på at en rampejente er noe jeg ønsker meg.
  For mammaen er vel så langt unna rosa og prinsesser og blonder man kan komme ;-)
  Og det hadde vært unektelig artig med jenteutgaven av Emil.

  Ja, hun er alltid så blid, det er herlig.

  SvarSlett
 5. Hei Gøril

  Jeg har tenkt så utrolig mange ganger at jeg skulle skrive noen ord til deg, men jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne. Først og fremst så er det en flott blogg du har. Du e så flink til å sette ord på ting du Gøril. Det beundrer jeg deg for.

  Jeg er selv mor til to nydelige barn. Lillebror her ble født i oktober samme år som Jesper. Det var på BIM jeg først ble ”kjent” med deg og Jesper. Din historie rørte ved meg og jeg har tenkt masse på dere siden den gang. Vi fikk selv en liten blå gutt til verden en torsdag i oktober. Det var en nydelig, men svært krevende gutt vi fikk. Han skrek store deler av tiden, var vanskelig å gi mat, gulpet opp det meste. Og når han ble to måneder fikk han tre pustestopp (fant han blålig i senga) på kort tid. Jeg er selv spesialpedagog og satte derfor selv mange forskjellige diagnoser på ham. Jeg var desperat etter å få noen svar på hvorfor gutten var som han var. Etter 7 mnd og utallige undersøkelser kom svaret, han hadde ”bare” ekstrem refluks og fikk straks begynne på medisiner. Vi fikk en ny hverdag. Han går fortsatt på medisner, men skal kanskje få operere snart. I denne tiden tenkte jeg masse på hvordan det gikk med dere, om dere hadde fått mer svar og lignende. Men nok om oss.

  Jeg har aldri glemt historien din Gøril og har derfor søkt etter deg på nettet flere ganger. Har lest historien i Henne opp & ned flere ganger. En dag fant jeg bloggen din og fikk lest igjennom den. Tårene trillet – Jesper er bare så utrolig nydelig – de fineste øynene jeg har sett. Jeg skulle så ønske at jeg kunne holdt ham i fanget mitt, gitt ham en klem. De er jammen heldige de som får være sammen med ham i barnehagen, nattvaktene og lignende og selvfølgelig dere.

  Jeg har jobbet med barn og unge med store funksjonshemninger i snart ti år og har sett mye. Men jeg tror aldri jeg har vært i nærheten av noen så ekte foreldre som dere Gøril. Det å klare å sette ord på tingene og vise sin kjærlighet så sterkt git inntrykk for de fleste tror jeg. Jeg tror du og din historie kan hjelpe mange andre foreldre som er i lignede situasjoner.

  Dette ble alt for langt, men jeg bare må si at du imponerer meg så vanvittig mye Gøril. Jesper er utrolig heldig som har akkurat dere som foreldre og nydelige Tilde som lillesøster.

  Takk for at du er så sterk Gøril og for at du deler denne sterke historien med flere.
  Ønsker dere alt godt fremover.

  Anne Bjørg

  SvarSlett
 6. Tihi, nydelige lille rampejenta :D
  Er ikke så vanskelig å se hvor hun har fått sine good looks fra!

  To flotte frøkener!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)