torsdag 28. juni 2012

Blogghjelp.

Jeg har mistet litt piffen, vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om.
Jeg begynner å skrive, og skriver milelange innlegg som jeg like etterpå sletter.
Jeg får litt panikk og lurer på hva jeg holder på med, samtidig som jeg så gjerne vil dele.
Men blir det for privat, tenker jeg? Så sletter jeg... Og noen ganger angrer jeg, andre ganger ikke.

Hva vil dere lese om her, hos meg?
Hvorfor besøker dere bloggen min?
Hva gir den dere?

Jeg trenger noen råd, noen innspill og tanker før jeg fortsetter tror jeg.
Ellers blir det så stille, jeg vet helt ærlig ikke hva jeg vil skrive om lengre.

 Jeg kan selvfølgelig skrive litt om barna, men samtidig vet jeg ikke helt hvor mye jeg vil skrive om de.

 De er jo de fineste i verden og mammahjertet som er så stolt deler jo noen bilder. Og bilder vil dere ha?

 Jeg kan også skrive om det jeg ikke liker, for det er ganske mye, og jeg får sikkert til å skrive flere innlegg hver dag om det hadde vært et ønske, slik som min angst for tunneler. En ting jeg virkelig IKKE liker, det er trange mørke tunneler. Flere som har det sånn?
Men hvor trist blir ikke bloggen da? Om jeg skulle skrevet side opp og side ned om angst?
Jeg kan også skrive om ting som jeg liker, slik som sommer og iskaffe, og shopping og neglelakk og klær. Siden at det ikke blir flere barn her i huset, så har jeg fått en så innmari stor interesse for klær og kjøper meg så alt for mye. Nå skal jo ikke kroppen bli større, nå kan jo alle klær passe lenge. Hurra. Men dette har aldri vært en moteblogg, og kommer heller aldri til å bli det. Men er det intresse å lese litt om det?
 Jeg kunne skrevet mye om denne jenta, min lille raring som jeg er så glad i. Som er en helt annen unge enn Tilde. Jeg som trodde barn som var støpt i samme form skulle bli like. Det ble det ikke. Virkelig ikke.
Hun her er høyt og lavt, og over alt. Og jeg elsker henne fra øverst til nederst.
Hun er jo perfekt, hun også.

 Den fine familien min som betyr alt for meg, kunne skrevet om det dag og natt. Men blir det ikke kjedelig? Og hva i all verden skulle jeg ha skrevet? Hva vil dere vite, hva liker dere å lese?
Om sånn familieting, liksom? Hva man spiser, om ungene er greie? Om kosthold og leggerutiner, om kjærleiken (altså, kjærestemannen)?

Og storesøster, som har blitt så stor og så superflink, kunne ha skrevet masse om hun også.
Men er redd for hva som vil være å utlevere henne, eller ikke? Det samme med lillesøster, selvfølgelig. Derfor jeg har holdt så veldig tilbake på å skrive om disse fine små i det siste.

 Hva er greit å skrive om barna? Hva er deres tanker om det? Hva skriver dere selv?
Å poste bilde av de er kanskje å utlevere mer enn nok? Jeg tenker mer på dette enn jeg gjorde før her på bloggen. Litt mer angst for det.

Så, jeg trenger litt blogginspirasjon, noen gode råd og litt hjelp. Jeg har rotet meg litt bort, finner ikke veien tilbake. Hjelp meg er dere snille. Svarer dere i kommentarfeltet om det er noe.

13 kommentarer:

 1. Kjære søte gode du!
  Jeg leser bloggen din for at du er du! For måten du ordlegger deg på, for bildene du deler, for at du gir en liten bit av deg selv - oppturer og nedturer. Jeg leser bloggen din for at den rører meg - får meg til å le, gråte, tenke og smile. Du skriver ting som jeg aldri har tenkt så mye over, men som når jeg tenker over det er svært viktig - de små tingene.
  Jeg leser bloggen din for at jeg ønsker å følge deg og dine videre! Det er nå 3 år siden jeg første ble kjent med deg ( ja for det føles sånn!) og det ville vært veldig trist om det plutselig skulle ta slutt.

  Hva du skal skrive om. Om det er opp til meg så en god blanding av alle de tingene du har nevnt i innlegget ditt. Shopping, barn, tanker, angst, kjærlighet, deg! Hverdagslivet rett og slett :)

  Jo jeg blogger også om barna, men merker at det blir lengre og lengre mellom innleggene om de. Jeg tenker som deg at jeg vil ikke "blottlegge" de for mye. Men bloggingen gir meg noe, så selv om det blir lenge mellom innleggene så vil jeg ikke slutte. Hvor mye du vil skrive om dine barn blir kun opp til deg selv å avgjøre.

  Håper iallefall at du fortsetter!
  En stor og god klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar.
   Jeg har ikke tenkt å slutte med bloggingen, men blir så usikker på hva i all verden jeg skal skrive om. Også ser jeg for meg at ett innlegg i måneden er kanskje litt lite.. Hihi. Lite blogging fra meg altså.
   Jeg kan fint skrive om tanker og sånn, utlevere meg selv.
   Men er usikker på barna. Selv om jeg vil skrive masse om de, og vise alt de kan og sånn..
   usikker på det meste.

   Slett
 2. Jeg savner oppdateringene dine!! Jeg vil gjerne lese litt om alt det du nevner, jeg. En god blanding er fint :) Jeg vil gjerne høre litt om hvordan dere har det, litt om ting dere gjør, litt om de nye tingene du kjøper, litt om tanker om alt fra gode tanker til triste tanker og angst.
  Jeg skjønner godt angsten for å blottlegge barna for mye. Kjenner litt på det jeg og.. Ihvertfall nå som storebror begynner å bli såpass stor. Samtidig, så føler jeg sjeldent at jeg skriver noe som er på kanten, selv om jeg skriver MYE om barna. Jeg håper at barna vil like å lese bloggen når de blir større, og at de ikke vil føle seg flau over det. Selv hadde jeg elsket det om mamma hadde dokumentert barndommen min på samme måte. Tenk så gøy å kunne lese så mye om hva man har gjort og sagt!! Men jeg skjønner selvfølgelig at ikke alle mennesker er like, så jeg har jo ingen garanti for at mine barn vil like det..
  Jeg leser ihvertfall uansett hvor ofte eller sjeldent du legger ut innlegg, og håper at du vil fortsette med bloggingen :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Tenker mye det samme som deg, men som du sier vet man ikke hva barna sine selv føler når den tid kommer. Har skrevet myyye om Tilde, men ikke så mye om Mie pga at jeg er så usikker på hva som er rett og galt...
   Tenkte ikke så mye på det mens Tilde var liten, så der ble det sikkert masse informasjon, men som deg synes ikke jeg at det jeg har skrevet har vært annet enn fint.

   Jeg skal prøve å få blogget litt om alt. en god blanding da altså.

   Slett
  2. Jeg fortsetter på denne her jeg, for jeg skriver under på det Mona sier. Jeg leser bloggen din fordi jeg liker å høre hvordan du og dere har det, uansett om det er en god eller mindre god dag synes jeg det er fint å lese. Klem

   Slett
 3. Jeg liker måten du skriver på og jeg synes ikke du har skrevet FOR mye om barna dine.. Jeg savner å lese om Jepser også jeg, han tenker jeg ganske ofte på selv om jeg bare har lest om han her <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer helt sikkert til å skrive mye om han.
   Tok ikke med han i dette innlegget, for vet at han blogger jeg om uansett.
   Koselig at du tenker på han, Beate. Jeg blir glad for alle tanker om han. Han er så savnet, og det gjør godt å vite at andre tenker på han også. Tusen takk snille du.

   Slett
 4. Jeg liker bloggen din. Du kan skrive om klær og neglelakk uten at det blir en moteblogg. Og du kan skrive om mat og leggerutiner uten at det blir en matblogg eller barneoppdragelsesblogg.
  Det jeg liker er når du skriver om det du har på hjertet og det du vil formidle. Det er ekte. Liker ekte.
  Du har en blogg som har fått meg til å gråte mer enn en gang - og så smiler jeg når du er glad.
  Men blogging er et overskuddsprosjekt, drevet avlyst og glede og formidlingsbehov, i ulike deler fra gang til gang.
  Vil gjerne følge med deg videre.

  God sommer :-)

  SvarSlett
 5. Jeg leser bloggen din fordi at det er DIN blogg! Fordi at du får meg til å verdsette livet, til å si en ekstra gang til mine kjære at jeg elsker dem, du får meg til å kutte den dårlige samvittigheta når jeg nettshopper, du får meg til å le, gråte, til å gjøre begge deler samtidig! Jeg er innom bloggen din så ofte jeg kan, å når jeg ikke er det, så tenker jeg på dere! Jeg føler jeg kjenner deg, jeg føler jeg kjenner barna dine (spesielt fineste Jesper) <3 Jeg tar meg selv i å tenke på han! En gang jeg sto me et bilde av bestemora mi i hendene (hun er dø), "sa jeg til henne" at hun måtte passe på Jesper!

  Jeg liker bloggen din (og deg) fordi det er ekte! Skriv om d du har skrevet om hittil, d er d som er DIN blogg <3

  Sommerklem fra Jeanette

  SvarSlett
 6. Må bare si jeg er veldig enig med det Jeanette over her skriver.
  Du skriver så godt om tingene, det gir oss innsikt i å se det fra de ulike sidene og det er jo en god ting. Det sette ting i perspektiv, og det er en god ting etter min mening.
  Syns du er flink til å ha innlegg av ulike ting jeg .
  På det personlige er det bare du som styrer det. DE flotte barna dine blir en jo glad av å se bilder av.
  Gleder uansett til å følge deg videre uansett om det blir med jevne eller ujenvne mellomrom
  Ha en fin sommer.
  Sommerklem Wenche

  SvarSlett
 7. Jeg elsker å lese om alt du skriver. Om det er de mørkeste svarteste tanker eller om det er Mie, Tilde & Jesper. Måten du reflekterer over livet får meg til å tenke. Å lese bloggen din, er som å vente på den gode boka. Kjærestemannen, livet, om deg, hva du tenker og hva du ser.

  Eneste jeg ikke er så himla opptatt av er enda en klær&koshold blogg - det kan Fotballfruen ta seg av :)

  Sommer - klem :-)

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner meg igjen i akkurat dette innlegget - for jeg tenker også ofte sånn - hva i all verden bør jeg skrive om? Om mat, sånn som hun gjør, eller mer om barn, sånn som hun gjør, eller legge ut flere bilder, sånn som hun gjør. Men har vel funnet ut at min blogg blir sånn som jeg føler for - jeg skriver sånn som passer meg. Og det er da en blogg blir mest ekte/riktig, om du skjønner? Sånn er det for deg og - du har en gave i det å skrive bra, så jeg tror at uansett åssen du gjlr det, så blir det bra. Jeg liker å lese litt varierte blogger. Inspirasjon finner du ved å se i andres blogger:) Ha en god sommer!

  SvarSlett
 9. Kjære Gøril - dine tanker, din historie og din blogging rører noe ved meg som ingen andre bloggere har klart! Du er nær, varm og gir så mye av deg selv! Du er en av få som har satt spor etter tiden da jeg var aktiv på BIM. Håper du fortsetter å skrive!! Liker å lese om alt, jeg

  Du og Jesper er ofte i mine tanker! Skal sende ekstra varme tanker 1.august!

  God klem, Alba. :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)