søndag 27. mars 2011

En liten ferie

Jeg har vært på en liten ferietur, trengte litt annet påfyll, og det fikk jeg. 8 herlige dager i Oslo.
Kjærestemannen skulle på jobbreise til det store utland, så jeg og Tildusen min fant fort ut at vi også måtte dra en liten tur bort. Vi holdt oss derimot i Norge, da. I den vakre hovedstaden hos de vakreste vennene man kan få. Takk hjerte for påfyll av de viktigste ting.

Der det er lov å le av de minst morsomme ting, men fordi vi har lik humor og skjønner hverandre helt, så ler vi av tullete "ulovlige" ting. Slik som pusten til Jesper når han levde, som egentlig er mest trist i grunn, men for oss er det lov å le av den. Fordi vi kjente Jesper, og vi kjenner hverandre som dag og natt, og da er egentlig det meste lov. Det er godt med slike venner, jeg er så heldig som har de i livet mitt.

Der er det også lov til å drikke cola til frokost og spise smågodt dagen lang, og late seg på sofaen og skravle.
Har hatt en så fin ferietur, og kost meg sånn.

Og Tildepus har lekt så fint med mine venners barn, og det er en fryd å se. Hun har blitt så glad i de hun også, og her hjemme snakker hun om de, hva de gjør og hva de ikke gjør. Mest hva minstemann i huset ikke får lov til, fordi hun bestemmer, men det er greit. Så lenge hun bare kjenner at hun savner de, og det gjør hun. At hun ikke får lov å bestemme sånn i hverdagen får vi ta neste gang vi treffes :)

Jeg kjenner at jeg skriver så utrolig slitsomt nå. Ufullstendige setninger, og egentlig er nok det meste uforståelig akkurat nå.
Men jeg er tilbake i blogglandia, og i morgen skal jeg nok begynne å blogge litt mer. Når man er på ferie, så er man på ferie nemlig.
Kanskje jeg vil dele en hemmelighet eller tre, men tiden får vise.

Jeg skal besøke alle dere med så fine blogger i morgen, i kveld skal jeg bare ligge på sofaen, i armkroken til verdens fineste kjærestemann og se morsomme tv-serier og spise after eight og nyte dagen i dag, og ikke tenke på alt det skumle som kan skje. For det er jeg mest flink til, egentlig. Men av og til er jeg også flink til å nyte hverdagen med alt det fine den kan by på. Og det skal jeg i dag, nemlig.

Også skal jeg glede meg veldig til å møte en annen slik fin hjertevenn neste uke, som også fyller på sjel og hjerte med positivt påfyll og latterkramper. Åhh, gledings.

Ha en fin søndagskveld.

5 kommentarer:

 1. Hei Gøril,for et fint innlegg.Det er så godt å komme seg bort å se noe annet å få litt miljøforandring.Det gjør kjempegodt.Jeg liker så godt måten du skriver på.Det er hjerte og smerte i skjønn forening.Ønsker deg en riktig god uke.Klem fra Karin

  SvarSlett
 2. Herlig å høre at du har hatt det så fint i Oslo :) Og godt å høre at dere er vel hjemme igjen sammen med kjærestemannen. Gleder meg til flere oppdateringer her inne!
  Klem

  SvarSlett
 3. Du skriver så godt, så levende. Er glad for at dere har hatt noen fine dager borte, det gjør godt i blant. Ha en fin uke videre. God klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Er du gravid????
  bare tolker det sånn ut fra teksten din...

  Snøfrisk

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)