torsdag 30. juni 2011

En sniktitt på lille.


En liten sniktitt på den lille, som er så utrolig lik sine søsken, mest sin storesøster. Var på ultralyd i dag, og alt gikk fint. Takk og lov. Nå er det kun en ultralyd igjen før lille kommer til verden, men den er mest for min del. Nå sier legen at vi kan senke skuldrene, babyen virker å være helt normal.

Gleder meg så ufattelig mye til å holde, snuskekose på, være mammaen til denne vakre skapningen.
Jeg kommer ikke til å føle meg trygg før lille er ute av magen min, og frem til den tid er jeg hysterisk nazimamma som verken sover stort eller gjør så mye, jeg føler jeg må passe på at lille i magen gir fra seg sine daglige spark og bevegelser døgnet rundt, slik at jeg har kontroll over når jeg sist kjente, hele tiden.
Det sier seg selv at det ikke går an, men jeg er så redd for at det skal skje noe på slutten nå, heldigvis hører det til sjeldenhetene, men dere kjenner jo meg, jeg er ikke så veldig positiv anlagt akkurat.

Jeg håper de siste ukene raser avgårde, slik at vi snart kan bli en familie på fem.
En familie som alltid vil mangle den størstefine storebroren, men som alltid vil ha han i hjertet, og vi fire som blir igjen skal leve et godt liv, selv om Jesper mangler og vi savner han så inderlig.
Og jeg håper at den lille babyen i magen vil gi oss mange fine magiske øyeblikk, slik som også storebror gjorde, og storesøster daglig gjør. Bare at denne lille skatten skal være her, for alltid. Til langt inn i evigheten, sammen med Tilde, mammaen og pappaen sin. Vi fire, for alltid, med femtemann i hjertet, også for alltid.

Dette går bra, sant dere? :)

44 kommentarer:

 1. Jo, dette går bra!

  Og for en nyyyyyydelig liten baby :O Blir helt rørt jeg.

  SvarSlett
 2. Det var et rørende bilde. Jovisst går det bra. Forsøk å kose deg også :-)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde!!
  Å ja, jeg holder en finger på at dett går meget bra ;o)
  Kos deg masse med de siste ukene, hvis du rekker da...så fort som de går!

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Dette går så bra:)...Herlig å høre at det står bra til med den lille i magen:)

  Ønsker at du får en fin tid resten av ditt svangerskap:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 5. Dette går bra! Det er jo dette vi har håpet på sammen med deg hele veien! Nå er det bare innspurten igjen, husk å nyt dette litt også da ;)

  SvarSlett
 6. Dette går kjempebra! Nydelig liten baby, like vakker som søsknene sine :) Lykke til!

  Klem Inger

  SvarSlett
 7. Det går bra med den lille! <3 Ha troen på det.
  Har lest noen innlegg på denne bloggen og jeg ble veldig rørt, noen tårer ble det også. Du er utrolig dyktig og barna dine kan være veldig stolt over sin mor.

  SvarSlett
 8. Så flott bilde, Gøril! En ny liten sjarmør, tipper jeg! Og jovisst går dette bra! Håper du får gode uker på slutten av svangerskapet! :)

  Hilsen Karianne.

  SvarSlett
 9. Åååh gratulerer så mye... Håper du kan puste litt lettere nå og nyte den siste tiden! Skjønner så godt det ee vanskelig. Men lille mini ser bare helt perfekt og fornøyd ut!! Du har jo en herlig tid i vente.. Selv om den selvsagt vil oppleves veldig annerledes enn for de fleste andre. Følger med videre her fra sør på deg, magen og den herlige familien din :)

  God sommer og ferie!! Er sikker på at fremtiden byr på ubegripelig lykke ;)

  Klem Helene

  SvarSlett
 10. Så fint at alt er vel.
  Da får du prøve å senke skuldrene de siste ukene, før du blir 3 barns mamma.
  Håper sommeren kommer og at vi alle får nyte den.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 11. Wow, for et fint bilde! Helt utrolig hvor godt man kan se den lille skapningen!!
  Alt skal gaa bra skal du se:)

  Lykke til i innspurten Göril, snart er dere i maal og da kan dere snusekose heeeele dagene!
  KLEM heidi.

  SvarSlett
 12. Hipp hurra for en kjempesøt og frisk baby:-D
  Vet dere om det blir gutt eller jente?
  Ååå som jeg savner å gå gravid når jeg ser slike bilder,men nok får være nok:-p

  Kos dere kjempemasse:-)

  SvarSlett
 13. Åååååå så bra at alt er fint der inne i magen:) For et nydelig bilde... Nesten så det kunne vært tatt utenfor magen.... Lykke til med fødsel og kos deg masse i barseltiden med dine to kjære hjemme og din kjære Jesper som bor i hjertet ditt!!:)

  SvarSlett
 14. Gråter av glede her, selv om jeg ikke kjenner dere! Hurra for ultralyden idag og hurra for resten av livet, som selvfølgelig kommer til å gå bra! Lykke til med innspurten, jeg står på sidelinjen og heier! :) Klem fra Kine!

  SvarSlett
 15. For et fantastisk bilde! den ligner veldig på Tilde ja, helt lik jo;) Så flott at legen sa du kunne senke skuldrene, selvom jeg skjønner at du fremdeles er bekymret! Ønsker deg lykke til de siste ukene, tenk at du snart skal få hilse på det lille mirakelet!!!
  Stor god klem fra størstepia

  SvarSlett
 16. Så godt å høre at alt er fint!
  Nydelig bilde av fine babyen.
  Dette går bra Gøril! Lykke til og håper du klarer å kose deg i de siste ukene.
  Klem fra Vivian

  SvarSlett
 17. Så gode nyheter!! Nå er det strake veien igjen så kan du bare nyte den lille-
  Så glad på deres vegne nå.
  KLEM!

  SvarSlett
 18. Fine, fine lille bebisen. Nydelig bilde. Ser virkelig ut til å ligne på sine søsken ja. Masse masse lykke til

  SvarSlett
 19. Så herlig bilde :) Dette går sååå fint skal du se :)

  SvarSlett
 20. Det er klart dette skal gå bra!! Det har jeg vært sikker på helt siden minstemann ble til :) Jeg er SÅ glad på deres vegne for at dere har fått gode nyheter på ul nå. Tenk at dere snart har en fantastisk nydelig liten baby å kose med!!! Tilde kommer til å bli den fineste storesøsteren, og storebror vil alltid være med søsknene sine i hjertene deres :)

  SvarSlett
 21. Jepp, dette går bra! Og godt å ha den ultralyden overstått, nå veit du at alt ser fint ut:)

  SvarSlett
 22. Åh, du kan tro jeg har tenkt på dere Gøril. Og når jeg leste dette kjente jeg at jeg pustet ut på deres vegne. Jeg vet at du nok ikke klarer å slappe helt av før minstemann er kommet, det er fullt forståelig, men jeg er bare så glad for dere. Fineste Jesper vil alltid være med dere, jeg er sikker på at dere har mange fine måter å markere at han er med dere hver dag, og søsknene hans vil alltid ha verdens beste storebror. Gode klemmer til deg. xo

  SvarSlett
 23. Kjære Gøril, Tilde og kjærestemannen!
  Her sitter jeg og gråter, men det er glade tårer! Jeg har tenkt på dere HVER dag (og krysset fingrene og tærne mine) siden du postet innlegget om at du hadde en hemmelighet i magen.
  At dere har levd med noe så vanskelig så lenge og nå har fått "friskmelding" kan jeg vel ikke egentlig forstå hvordan føles tror jeg. At du ikke helt tørr å tro det, synes jeg ikke er det minste rart. Men vet du Gøril, jeg skal tro for deg frem til Lille er født og du selv kan tillate deg å tro.

  Det sendes varme sommerklemmer til Trøndelag fra Oslo i kveld

  SvarSlett
 24. dette går bra skal du se. Kjempeskjønn baby!

  SvarSlett
 25. Åååå, nå ble jeg skikkelig skikkelig glad. Har tenkt mye på dere. Dette går fint det:)

  SvarSlett
 26. For et flott bilde!! Veldig glad på deres vegne at alt står bra til med den lille! Nå er det bare oppløpet igjen, og det kommer til å gå helt fint! Nytter vel ikke å si det til deg, jeg kjenner meget godt igjen frykten din! Men så er det jo desto mer fantastisk når det er over og dere har den lille hos dere! Lykke til!

  SvarSlett
 27. Så nydelig liten mageboer :-)... Og så fantastisk at alt ser så bra at, klart det her går bra... Prøv så godt du kan å nyte de siste ukene nå.. Tenk at du har en helt perfekt liten skapning der inne, som koser seg max :-) KLEM KLEM

  SvarSlett
 28. Ja, dette går bra! Sånn er det bare!
  Jeg tenker både dere støtt og stadig og gleder meg til dere blir en trebarnsfamilie.
  Knerten i magen ser jo ut til å storkose seg!

  Kjenner meg igjen i negative tanker, men dine er nok ytterligere forsterket av fortida..
  Likevel håper jeg du får glimt av positive bilder, håp og drømmer; det skader jo ingen :)

  1. juli 2011 08:53
  Ja, dette går bra! Sånn er det bare!
  Jeg tenker både dere støtt og stadig og gleder meg til dere blir en trebarnsfamilie.
  Knerten i magen ser jo ut til å storkose seg!

  Kjenner meg igjen i negative tanker, men dine er nok ytterligere forsterket av fortida..
  Likevel håper jeg du får glimt av positive bilder, håp og drømmer; det skader jo ingen :)

  SvarSlett
 29. Dette går kjempebra, det vet jeg! :)Det er ikke så lenge siden jeg fant bloggen din.. og nå leser jeg den daglig! Du skriver så utrolig godt.. og historien du forteller.. ja den er så utrolig sterk.. Jeg er sikker på at du og din historie har forandret meg.. jeg tenker annerledes på livet.. Takk! <3 Jeg har en gutt på 2,5 år.. og i den alderen er det både trass, og andre "vanlige" problemer.. jeg vil faktisk ikke kalle det problemer lenger heller.. Når jeg leser den fantastiske bloggen din, settes ting litt i perspektiv.
  Jeg vil takke deg igjen!
  Ønsker dere alt det beste! <3

  SvarSlett
 30. Ååhh, så FANTASTISK!!!
  Jeg er så glad på dine vegne, Gøril!!!
  Lille ser nydelig ut!! :-D

  Stor klem, Alba.

  SvarSlett
 31. Å dette var deilig å høre! :-D Fantastisk, og ja, dette skal gå bra! Gleder meg til å høre mer om lillegull og hvor fin den lille er etter fødsel!

  SvarSlett
 32. Så godt å høre at alt ser bra ut! Og for en nydelig liten skatt! Håper du klarer å slappe av litt de siste ukene som er igjen.

  SvarSlett
 33. åååå, så vakker <3 Gråter jeg som vanli, men nå kjenner jeg at det er gledes tårer :) Jeg ønsker dere alt det beste i tida fremover og gleder meg med dere <3 Klemmer fra Tromsø ;)

  SvarSlett
 34. Nemmen se der da:) Nydelig lille. Så fine bilder man får utav 3d ultralyd. Ikke lenge igjen nå til baby kommer.Nyt sommeren,så får vi håpe att sol og varme kommer hit til trøndelagen. Ivertfall kaldt i nord trøndelagen i dag..På med ullgenser og parkdresser i dag,hehe.Sommer ja;)

  SvarSlett
 35. Å, det var som å lese om meg selv, i begge mine svangerskap! Når man har opplevd mye og ikke har den tryggheten andre har ifm svangerskap og barn, så er det lov å være litt nazimamma og hønemor! Som sagt, kjenner meg igjen... Lykke til, det går som oftest bra!! :-)

  SvarSlett
 36. Dette gaar bra! Nydelig lite ansikt, snart klar for aa erobre verden!

  SvarSlett
 37. kan du skrive et innlegg om babyen og hvor lenge der er igjen til termin?:-) fantastisk fin blogg du har og vakkre barn!

  SvarSlett
 38. Dette skal gå bra Gøril :-) Nydelige lille babyen, og sikkert stolt storesøster og jeg er sikker på stolt storebror. Håper du får til å slappe av og nyte de siste ukene!

  SvarSlett
 39. Nydeligste Lille! Klart dette skal gå bra. Jeg skal kose meg med å lese dine små historier om livet med Lille mens jeg tusler hjemme med min egen baby (termin midt i august).

  Når det er sagt: Jeg skjønner godt at du bekymrer deg. Det er jammen ikke enkelt å la være. Jeg har ikke opplevd noe som deg, og likevel streifer det vonde og bekymrede tanker til stadighet...

  Vi må trøste oss med at det stort sett går bra, og nå har jo du også fått "klarsignalet". Jeg er hoppende glad på dine vegne!

  :-)

  SvarSlett
 40. Nydelig lite mirakel :) Dette skal gå så bra <3

  SvarSlett
 41. Ååååå *tørker tårer* Nå ble jeg utrolig glad, Gøril! Håper så inderlig at legen har rett. Nydelig bilde!<3 Ja, dette skal gå bra! God, god klem fra Heidi

  SvarSlett
 42. Åååå så glad jeg er på deres vegne! Jeg har håpet og trodd for dere hele veien, på at lille i magen skal være like frisk og rask som storesøster, og å endelig få bekreftelse - ja det må jo være helt ubeskrivelig for dere. Er det noen jeg virkelig unner litt medgang så er det dere.

  Håper du klarer å slappe litt mer av nå de siste ukene. Prøve å nyte svangerskapet før det braker løst med enda en baby i huset, en vakker liten baby. For dette skal helt klart gå bra :))

  Mange klemmer til deg og familien din!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)