tirsdag 6. september 2011

Seks uker og sovebaby
I dag er Mie seks uker. Tenk at det allerede har gått seks uker. Føles som om det var i går vi var på sykehuset, samtidig så har tiden også stått litt stille.
Det har nok med at Mie er fortsatt en sovebaby, og vi blir liksom ikke så godt kjent før hun våkner litt til.
Nå sover hun ca 20 timer i døgnet, så det blir en del timer det.
Men vi har forhåpentligvis et hav av tid til å bli kjent etter hvert.

Dere som kjenner meg vet at jeg har googlet om dette er normalt, jeg googler jo alt for mye, men jeg blir ikke klok på det.
Det å ha en baby som sover mye var det lite informasjon om, men det florerer av info om de som sover for lite.
Så lenge hun legger fint på seg, og utvikler seg som hun skal, så får jeg tro dette er normalt for Mie i hvertfall?!
Jeg hører man skal nyte det å ha en baby som sover mye, men det må jeg innrømme at jeg ikke gjør.
Denne jenta derimot, hun sover ikke så mye, og det er jo innmari deilig å være så godt kjent som jeg er med Tilde. Ingen kjenner henne bedre, og det er en fin tanke. Håper allikevel at hun har tenkt å sove litt mer enn hun gjør, på natten for eksempel :-)

Kanskje disse jentene mine kunne møttes litt på midten? Så kunne Mie vært våken noen timer mer, og Tilde sovet litt mer?
Ellers er jeg takknemlig for gode ord og tanker på forrige innlegg. Det handler ikke om meg og mine, selv om jeg føler meg veldig nær de det gjelder, og derfor er jeg innmari lei meg.

Jeg kommer uansett ikke til å si hva det handler om, men tankene mine må jeg av og til få ut et sted. Skjønner om dere synes jeg er kjip som sier a, men ikke b.
Jeg kommer ikke til å utlevere andre enn meg og mine på bloggen min, og dette var mine tanker dere fikk lese.
Mer kan og vil jeg ikke si.

Jeg ser det blir mye mobilblogging nå, men en dag skal jeg sette meg ned og skrive litt mer, vise litt finere bilder og blogge mer normalt. Lover!

Ha en fin tirsdag :-)

11 kommentarer:

 1. Herlig og være hjemme med de små.Storesøster er i barnehagen men da blir det ekstra tid til kos med min lille Aksel som er 3 mnd i dag,så blir det mere kos og futt og fart når storesøster på snart 4 kommer hjem:)

  SvarSlett
 2. den komentaren skulle ikke være anonym men får av en eller annen merkelig grunn ikke google kontoen min til og fungere når jeg skal kommentere på blogger.Enda jeg har blogg selv..Hmm merkelig??? Ha en fin dag og nyt de to små. Mvh Barbro c,")

  SvarSlett
 3. Rart med det , for mye eller for lite av tingene er like gale -0).
  Kos dere .
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 4. Beklager kommentaren på forrige innlegg, fikk ikke med meg de siste linjene, dermed trodde æ at det var deg selv det gjaldt, men tanken var hvertfall god :)

  Du har to nydelige prinsesser <3 ..som sikkert møtes mer på halvveien etterhvert ;)

  Ha en suuper fin dag videre dere også :)

  SvarSlett
 5. Lille her var også sovebaby,sov 20 timer i døgnet til hun var nærmere 4 mnder. Nå er hun 3 og fremdeles et sovebarn,13-14 timer søvn hver natt.

  Og vet du,jeg nyyyyter det:) Og ja,det er helt normalt!:)

  SvarSlett
 6. Her i huset har vi hatt to sovebabyer og en som aldri sov...
  For seks ukers gamle soveprinsesser er det helt normalt å sove 20 timer i døgnet.
  Mine to sovebabyer var våkne bittelitt om gangen, spiste,smilte og lo litt før de sov videre helt utslitt etter et kvarter-30 min med æksjen ;) Idag er de to villbasser som nødig sover bort tiden, så nyyyt det.

  SvarSlett
 7. Hei hei.
  Kjenner så igjen følelsen du beskriver.
  Herman som blir 3 år i januar, var også en skikkelig sovegutt. Så selv om man er overlykkelig over å få barn og syns han er verdens fineste, snilleste og alt det der, så er det akkurat som at man savner den lille babyen som ligger der. Jeg som er alene fikk veeldig mye alenetid, og når han endelig våkna, så ville jeg hvertfall ikke låne han bort til noen :)
  Selvfølgelig fikk folk holde og kose, men jeg var nok litt egoistisk, og hadde et sug etter å bli kjent med min lille gutt.

  Hele veien har han sovet mye, men sakte og rolig sikkert har vi knytta fine bånd. Han har vært litt treg med det meste hele veien, men det er helt greit.
  Han følger sitt tempo, og er idag en lugn og fin fyr..

  Hehe, kanskje dem møtes på midten etterhvert.

  Lykke til videre, med tanker og barn og hverdagsliv.

  Klemmer fra Tina M.

  SvarSlett
 8. Søte Mie og Tilde!! :) Hadde vert praktisk om man kunne fordele søvnen mellom begge to... :) Eg har aldri hatt noken sovebaby, og skulle nok helst ønske at Elliot sov litt meir. Han kunne i alle fall hatt ein lang lur på dagen, to lura på 20 minutta er for lite til at eg får gjort noke som helst.

  SvarSlett
 9. Mine sov også rundt 20 timer i døgnet de første mnd. Yngste var bare våken 10-15 min i strekk de første to-tre mnd.

  SvarSlett
 10. Dattera mi har alltid sovet MYE.
  Tror hun sov 20 timer i døgnet til hun var 3-4 mnd! Hun er nå 2 år og 3 mnd og sover ofte 16 timer i døgnet til tider... Så ikke noe unormalt med Mie.
  Men det står VELDIG LITE om barn som sover "for mye", det er jeg enig i...

  SvarSlett
 11. Hei! Alle barn sover forskjellig! En av mine tre barn sov like mye som din baby. Tror det er helt normalt.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)