søndag 1. januar 2012

Litt småpjatt fra denne kanten.

Da har vi kommet oss hjem igjen. Vi har feiret jul hos mine foreldre, og jeg og småjentene har vært der siden 20.des. Kjærestemannen har jobbet litt, men har hatt fri hele romjulen, det har vært veldig godt å få være så mye sammen. Jeg har verdens fineste familie, så all tid med de er dyrebar og verdifull.

Julen har vært fin den, vi har kost oss. Men jeg har manglet den helt spesielle følelsen jeg alltid pleide å få før jul. Jeg pleide å kjenne at det kriblet i magen, at jeg nesten ikke fikk sove natt til julaften. Jeg så alle julefilmer jeg bare klarte, jeg dyrket julestemningen og det var helt topp.

Men nå er den borte. Lurer på om den noen gang vil komme tilbake? Lurer på om Jesper tok med seg hele den følelsen når han døde, for det kan jo aldri bli ordentlig jul igjen uten han. Og jeg tror jeg simpelten MÅ ha julestemning for å like julen.
Har tenkt masse på fineste Jesper i julen. Og skulle ønske det lå en gave til han under treet også.
Men det hadde bare blitt rart. Han er jo ikke her. Man gir jo ikke gaver til de som er døde.
Det hadde vært litt fint også, om det gjorde det,lå en pakke til han under treet, sammen med alle de andre pakkene til barna mine, som en påminner om at han ikke er glemt, og at han også er med i feiringen.
Surrete tanker uten mening, huff..


Men, som jeg skrev. Vi har kost oss. Vi fikk så masse fint til jul, og kjærestemannen har virkelig stått på i år, og handlet verdens fineste julegave til meg. Veldigveldig fornøyd :)

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, drikker detox-te fra pukka (skulle ønske det funket, for føler kroppen trenger litt detox etter denne fråtsejulen). Smaker i allefall godt.
Vi har prøvd å bakt et brød etter at vi fant ut at vi ikke har mat her i huset, og alt er stengt av butikker i dag. Kjøleskapet roper etter påfyll. Vi tømte det rimelig godt før vi dro på juleferie, og glemte helt å handle.
Typisk oss.

Jeg har en del tanker jeg skulle ha delt, men det får bli siden. Jeg er ikke helt i form om dagen, så det får bli mer skriverier etterhvert. Bloggen lider fra før, så det kan nesten ikke bli verre uansett.

Godt nyttår skulle jeg ønske dere, så det får jeg gjøre før jeg logger av.

GODT NYTTÅR ALLE FINE MENNESKER DER UTE. 
Håper året 2012 blir et av de bedre.1 kommentar:

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)