lørdag 7. januar 2012

Takk for meg.

Jeg har lenge tenkt på å avslutte bloggen. Eller i allefall ta en lang pause. Jeg har rett og slett ikke tid, og ofte prioriterer jeg bloggen sist når jeg har litt tid. Det er mange grunner til at jeg ikke orker skrive særlig nå. Mest av alt vil jeg ikke at alle skal vite om de dårlige dagene mine lengre, og siden jeg blogger mest på de mørkesvarte dagene, så innså jeg plutselig at kanskje bloggen nærmer seg slutten? Dessuten tror jeg dere lesere er litt lei ;-) Kanskje blir det bare en pause, jeg vet ikke helt enda. I allefall blir det ikke noe skriverier her på en stund.


Men jeg stikker helt klart innom deres blogger. Jeg melder meg ikke helt ut. Takk for alle gode ord, de har betydd så mye for meg, mer enn dere tror! Klem fra meg. Og sorry for ny mobilblogg..43 kommentarer:

 1. Hei!! Det høres kjempetrist ut at du skall legge opp...drippe bloggingen. Men jeg ser og skjønner hva du mener. Den tid jeg har vært din følger har det gitt meg masse, masse. Både tårer og glede... c",)
  Jeg ønsker deg en toppenvinter og år, å så håper jeg på å se et avtrykk fra deg i ny og ne!!

  Klem fra Anna

  SvarSlett
 2. Så synd!! Jeg skjønner deg godt da, men kommer til å savne oppdateringene dine!! Jeg satser på at du får bloggabstinenser etter en stund, og at du plutselig kommer tilbake ;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Heisann Gøril!
  Så trist at du ikke skal blogge mer. Skjønner deg godt altså, og det skal jo gjerne være gøy og ikke en plikt...
  Jeg er iallefall her om du skulle ombestemme deg!
  Lykke til Gøril og nyt dagene med dine 2 vakre jenter!!
  Stor klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Tror ikke leserne er lei;)
  Ta deg ei pause, du. Blogging skal ikke være pes. SÅ dukker du opp igjen hvis du føler for det:) Godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Så trist! Men som flere sier her, det skal jo være gøy å blogge :) Du ligger i alle fall i blogglisten min, så om du ombestemmer deg kommer jeg innom så fort du oppdaterer!

  Kos deg masse med jentene dine, og kjærestemannen. Bruk tiden du har til overs på dem :)

  Klem fra Ena

  SvarSlett
 6. Trist å høre at du ikke skal blogge mer.. =/ Håper bare du tar deg en pause, og kommer tilbake med mer! Jeg har fulgt bloggen din fra starten av. Du skriver så bra. Jeg kjenner det på hele kroppen når jeg leser her....
  Du er en fantastisk mamma, me de vakreste barna dine! Håper du får skrivelysten tilbake.

  Jeg elsker iallefall å lese innleggene dine, de glade og triste innleggene dine! Det tror jeg vi alle gjør!

  Klem!

  SvarSlett
 7. Det var trist, men skjønner deg godt. Håper du kommer tilbake en dag og nei, jeg er ikke lei dine innlegg:-)
  Jeg kommer uansett til å titte innom i tilfellet det har kommet et innlegg da jeg har vært en av dine faste følgere helt siden Elias kom til i mars 2008 og du hadde dine innlegg på dinbaby om den vakreste Jesper.

  Ønsker deg alt vel fremover. Du vil være savnet <3

  Klem

  SvarSlett
 8. Hei Gøril,jeg er ikke lei,du skriver så flott om en tilværelse helt annerledes enn min. Men er det noe jeg forstår så er det at småbarnsforeldre ikke har tid..du bestemmer selv. jeg kommer til å savne deg.Du har en skrivekunst i fingrene dine.Ønsker deg og din familie alt godt.God klem fra Karin

  SvarSlett
 9. Så trist Gøril.....Jeg er absolutt ikke lei. Ønsker deg og dine alt godt.

  Klem

  SvarSlett
 10. Nei uff! Dette var dumt.... jeg blogger ikke sjøl - men vet jo hvordan det er når ting blir et ork istedenfor kjekt. Har fulgt med deg en stund og lest både glade og tunge innlegg. Synes du er så flink til å sette ord på spesielt vanskelige ting! Ønsker deg & dine en flott vår - og håper virkelig du kommer tilbake når dagene blir lysere! Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 11. Jeg har vært utrolig dårlig på å kommentere innleggene dine, men din blogg er den eneste jeg følger. Du er herlig ærlig og det liker jeg:) Jeg blir aldri lei av å høre hvordan det er med deg og de nydelige jentene dine. Men skjønner godt at tida blir knapp til å blogge. Ta deg en god pause du så ser du hvordan det blitt. God klem fra Åse Iren

  SvarSlett
 12. Håper det bare blir en pause:)
  Synes det er herlig å lese en helt ærlig blogg, der en får vite både gode og vonde ting! Men skjønner godt at du føler det blir en plikt! Men tror nok ingen er lei av å lese denne herlige bloggen!
  Ta deg en god pause, og blogg dersom du føler for det:)

  Kos deg med familien din <3

  SvarSlett
 13. Det som er så fint og nydelig med din blogg er at alt ikke er perfekt og rosenrødt. De fleste andre bloggene jeg leser er så alt for perfekte, hvis du skjønner???? Slik er desverre ikke livet. Gjør faktisk godt å kunne kjenne seg litt igjen i det du skriver. Det du skriver føles mye mer ekte og ærlig.

  SvarSlett
 14. Det var leit å lese. Har aldri vært lei av tingene du har skrevet om, de setter ting i perspektiv. Men jeg skjønner du er komt til et punkt der det er pause eller slutt.Det må vi forstå. Uansett er det du som bestemmer.Om du en dag er her igjen venter vi her.
  Ønsker deg alt godt i det nye året!!!
  Nyttårs klem fra Wenche

  SvarSlett
 15. Tusen takk for deg, Gøril! Bloggen din har vært vondt og god å lese - og jeg tror du har gitt et viktig bidrag til verden ved å fortelle om sorgen som følger ved å måtte se barnet sitt leve igjennom smertefull sykdom for så å dø.

  Jeg ønsker deg alt godt i verden! Mange av de vakre ordene dine har satt seg i hjertet mitt for alltid.

  SvarSlett
 16. Neeeei..... :-( Dette har jeg fryktet en stund. Jeg har fulgt bloggen din fra dag en (tror jeg) og jeg elsker bloggen din. Jeg elsker ærligheten. Det er godt å lese om et menneske som er et menneske, ikke ei som skriver om dagens antrekk eller hva hun spiste til middag. På en måte føler jeg at jeg kjenner dere, Tilde Mie & Jesper. Jeg så dere engang på en butikk og var på tur bort for å si Hei. Men innså da at jeg faktisk ikke kjenner dere bare har fulgt dere på bloggen. Du har inspirert meg og ordene dine har satt seg i hjertet mitt. Aldri aldri har jeg vært lei av bloggen. Tvert i mot; Jeg har ventet på oppdatering!

  Men lykke til Gørill. Jeg kommer til å tenke på dere. Og ordene dine forsvinner aldri fra hjertet mitt.

  Stor klem fra meg som fremdeles er like anonym.

  SvarSlett
 17. Jeg er ikke lei.... kommenterer ikke så ofte, men leser alltid det du skriver.
  Men ta deg pause og kos deg med din nydelige familie.
  Og kanskje vi møtes igjen her inne, hvem vet?
  Ønsker deg et flott 2012!
  Klem fra Inger

  SvarSlett
 18. Jeg er slettes ikke lei. Men har stor forståelse for ditt valg. Håper blogge-ånden kommer over deg igjen senere. Du er til stor inspirasjon!

  SvarSlett
 19. God klem til deg! Takk for den fine måte du formidler på :) Er ikke lei av å lese, skulle ønske du ville skrive mer... pauser trenger jo alle korte eller lengre. Ta godt vare på hjerteplastrene dine :)

  Inger K

  SvarSlett
 20. Så trist da, Gøril. Jeg har ikke etterlatt meg så mange spor her inne, men jeg leser alle blogginnleggene dine. det er en vannvittig sterk blogg du har, og grunnen til at jeg ikke har kommentert så mye er fordi ord blir rett å slett fattige, men du skal vite at dere er i tankene mine støtt. Hvis du gir deg, vil jeg gjerne ønske deg lykke til videre i livet, nyt livet med de to småjentene dine, og Jesper som bor i hjertet ditt. Mange lykkeønskninger til dere! klem fra meg :)

  SvarSlett
 21. Ja huff..nå skammer jeg meg for de få,få sporene jeg har lagt etter meg på bloggen din,Gøril! Lest den fast i 2,5 år og blitt grepet av hvert eneste av innleggene dine! Håper du kommer raskt tilbake:)Gleder meg allerede!

  SvarSlett
 22. Jeg tror ingen er lei av bloggen din og om de er saa kan de jo baer slutte aa lese den.. Synd at du skal slutte aa blogge.

  Det er fint med en blogg som blogger om det vanlige livet og alle opp og nedturer som foelger med i stedet for alle disse rosa bloggene hvor de kun blogger om outfits og fine ting de kjoeper til huset.

  Oensker deg uansett lykke til videre i livet og haaper at du faar blogg aanden tilbake for din blogg er en jeg har likt veldig godt.

  Lykke til videre og haaper paa mange solskinns dager for deg og dine.

  SvarSlett
 23. Kan skjønne du har andre ting å gjør nå, med to små som krever sitt :)

  Har vært fantastisk å følge deg disse årene.. Både gjennom gode og mindre gode dager.. Synes du har vært utrolig sterk og er imponert over at du har klart å glimte til med gla'innlegg såpass ofte som du har. Du er utrolig...

  Håper du stikker innom, for er jo koselig å se hvordan Tilde og Mie utvikle seg!!

  Kose deg med jentene og kjærestemannen din nå, ta en dag av gangen og ikke press deg selv.

  Stor klem fra Helene i Horten!

  SvarSlett
 24. I lang tid har denne bloggen vært et vindu inn til hva som skjer i livet ditt, av og til de siste par årene har jeg plutselig kommet på at jeg skal søke opp bloggen din og lese litt. Tilde og Mie er fantastisk nydelige :) Jeg ønsker dere et nytt åt fylt med mye mye lykke, så kanskje jeg hører fra deg en dag når du har tid og krefter og lyst ;) Selv om det er mange år siden vi var skikkelig brevvenninner, savner jeg fortsatt brevene dine.

  Stor klem fra Ellen

  SvarSlett
 25. Det var trist å høre! Men jeg skjønner deg jeg...
  Ta den tiden du trenger, også håper jeg at du dukker opp igjen etterhvert!
  Du vil bli savnet - jeg er ikke lei :)
  Klem!

  SvarSlett
 26. Du vil bli savnet på den faste blogg-listen min.
  Men jeg titter nok innom i ny og ned,bare for sikkerhetsskyld,i tilfelle du kommer tilbake :)

  Nyt hjerteplastrene dine,og mannen!
  Stor klem.

  SvarSlett
 27. Uff, dette var trist å lese, Gøril. Jeg har fulgt deg siden terminforumet på barnimagen -august 2007. Jeg har følt med deg i alle innlegg og jeg elsker måten du skriver på. Du får oss til å se ting i perspektiv og på samme tid viser du en enorm styrke. Jeg ønsker deg, kjærestemannen og jentene dine alt godt, og jeg håper du kommer tilbake.

  Klem fra stine

  SvarSlett
 28. Tusen takk for alt du har delt, det har gitt meg mye støtte gjennom en tøff tid for meg for noen år tilbake.

  Hilsen Mamma til en liten gutt med et sjeldent syndrom

  SvarSlett
 29. TAKK for at du har delt så masse! Du har- i måten du skriver på- fått meg til å se annerledes på mange ting.
  Synes det er trist at du "legger ned". Artig å følge med på Tilde og Mie sin utvikling :)
  Dere er ofte i tankene mine, det vil dere fortsatt være! Håper et fint år står foran dere!

  SvarSlett
 30. Takk for en kjærlig og nær blogg. Det har vært både flott og trist å følge denne siden.Lykke til videre, dere er en flott familie.

  SvarSlett
 31. Savner bloggingen din!

  Respekterer og forstår at du takker for deg, men håper at du kun tar en pause .

  Jeg kommer fortsatt til å titte innom når jeg trenger det.

  SvarSlett
 32. Leit at du slutter å skrive, for du er utrolig dyktig og reflektert! Jeg tror alle vi som har fulgt bloggen din har lært utrolig mye av deg!
  Lykke til videre og kos deg med jentene dine og kjærestemannen :-)

  SvarSlett
 33. Gud hvor jeg savner innleggene dine! Er innom flere ganger i uka i håp om at du kansje har ombestemt deg...
  Forstår selvfølgelig om tiden ikke strekker til og at du evt. er lei av blogginga. Men om du velger å slutte, så håper jeg det er kun for din del. For vi andre her ELSKER bloggen din og vil gjerne følge deg videre! Spesielt jeg:)
  Har ikke vært noe flink på å kommentere før, men har lest alle innleggene som er her. Fulgt deg helt siden du var gravid med nydeligste Jesper!

  Jeg har smilt med deg, grått med deg og virkelig følt på det du har skrevet. Syns du skriver helt fantastisk, og kan med hånden på hjertet si at ingen har fått meg til å føle slik før av noe som helst jeg har lest.

  Er nok veldig egoistisk, men vær så snill og fortsett med skrivingen Gøril :) Trenger bloggen din ;) Du har et talent for skriving.. virkelig!
  Håper du får ro til å samle tanker og kose deg med fine familien din en stund fremover, og at du etterhvert får skrivegleden tilbake! :9

  Sender deg en god klem!

  Hege

  SvarSlett
 34. Jeg savner bloggingen din Gøril, husker når jeg fikk tipset om bloggen din og jeg leste igjennom alt som var, det var bare en liten stund før nydeligste Jespersen døde.. Jeg savner alle innleggene dine, mørksvarte og de vittige om lille Tilde-luringen og om Mie-søta som sov og sov. Håper det er bra med dere, tenker på deg i ny og ne. Jeg liker blogger/lesing som gir meg noe, det har virkelig din blogg gjort. Du er også grunnen til at ordet hjerteskatt betyr noe ekstra for meg.. Har en venninne som mistet lillejenta si, og hun bruker ordet hjerteskatt om dattern sin.

  SvarSlett
 35. Som jeg savner denne bloggen. Jeg savner å høre om hvordan det går med "nett vennene mine" - Har jo fulgt Jesper, Tilde og Mie så lenge. Ble så stille......
  Sukk.. Er ofte innom å sjekker om det kaaanskje har skjedd noe her likevel. At du ombestemte deg. Og det kommer jeg til å forsette med!
  Noe håp for at det kommer et innlegg her da?

  SvarSlett
 36. Det er det håp for. Mulig jeg begynner å blogge når tiden strekker mer til.
  Tusen takk for hyggelig kommentar.
  Det er jo koselig å bli savnet.

  Men jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, men en kjapp oppdatering kan jeg nok klare, om det er interesse?

  Klem, Gøril.

  SvarSlett
 37. Ja, tror alt er av interesse jeg Gøril, men det må være noe du ønsker å gjøre. Du har vært så åpenhjertig og delt så mye, bloggen din rører ved noe spesielt. Ihvertfall har den gjort det for meg. Vet at en vanskelig dag har passert.. Sendte deg mange tanker den 28 <3 Blogger som dine er det ikke mange av, egentlig ingen, du var den som gjorde at jeg begynte å lese blogger faktisk.. Fint med et livstegn fra deg, er trofast følger om du skulle komme tilbake en dag :)

  SvarSlett
 38. En oppdatering hadde i hvert fall jeg satt veldig stor pris på :) Er ofte innom for å se om du kanskje har ombestemt deg :)

  SvarSlett
 39. Stoooooooooor interesse :-)

  SvarSlett
 40. Dere er ofte i mine tanker :) Lurer på hvordan det går der oppe med skjønneste Tilde-mora og Mie-mora! :)

  SvarSlett
 41. Tenker på deg! Håper dere har det fint alle sammen! Klem

  SvarSlett
 42. Håper det står bra til med dere alle. Ønsker dere en fantastisk påske:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)