torsdag 15. juli 2010

Irriterende yr

Det er sikkert flere enn meg, som er inne på yr.no for å sjekke været nå i sommer.
I gårkveld, klokken var vel omtrent litt over leggetid, ca 01.00 sjekket jeg yr for å se om det blir noe sol her i tr.lag.
Javisst skulle det bli sol, varmt skulle det også bli. Jeg roper til kjærestemannen at det er meldt superfint vær i morgen, og han smiler og nevner noe med standa og grilling.

Jeg står opp kl 06.00 i dag, ser ut at det er blå himmel og sol. Dette lover godt for både stranda og grilling tenker jeg. Så spiser jeg og Tilde frokost, leker oss og når det nærmer seg duppetid ser jeg forskrekket at det er skyer så langt øyet kan se. HVA?

Jeg titter igjen på yr.no. Klokka er like over 09.00. Og finværet er nå blitt meldt til overskyet.
Strandlivet kan vente lengre på oss, og grillinga også. Hvor er solen? Skulle ikke jeg ligge å sole meg mens Tilde sov nå da? Hadde ikke jeg og yr en avtale på det?
Løftebrudd!!

Det er så irriterende at de ikke kan bare melde riktig for en gangs skyld. Særlig når jeg tittet på nettsiden deres like før jeg la meg, da skulle det vel ikke være så vanskelig å spå riktig vær til dagen etterpå, eller samme dag blir det vel også siden det var over midnatt når jeg sjekket.

Jaja, heldigvis melder de sol og varme i morgen igjen, så da blir det vel slaraffenliv på stranden og grilling på kvelden, eller? ;-)

8 kommentarer:

 1. Skiftende vær er irriterende... Sitte ute, gå inn, ta av klær, pakke på seg klær, ha på solkrem, ta frem regnklær... Men kanskje blir det solskinn i morgen :-)

  SvarSlett
 2. Hehe, uff jeg må jo bare le. Vi er utenfor Ålesund for tiden, og jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at yr ikke har meldt riktig vær en eneste gang. Mormor fortsetter å sjekke hver kveld. Skuffelsen var selvfølgelig stor da vi stod opp i dag, vi fikk nemlig ikke noe glimt av blå himmel en gang. Og vi har invitert halve slekta på hageselskap, iiik. Tenker vi haler det i land likevel, og er regnet så greit at det holder seg unna så setter vi oss nok ute uansett. Pføy YR, I schpit on you!

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg kjenner meg godt igjen i det der! Har hatt utallige avtaler med yr i sommer som ikke har blitt brutt av meg iallefall...
  Men i dag må jeg dessverre fortelle deg at sola di har forflyttet seg ca 40 mil nordover, og har stoppet over hustaket mitt! O Herlige sommerdag! Og her sitter jeg, inne forran dataen (fy skam)... En stk bortkastet soldag siden jeg skal på jobb i ettermiddag.
  Unner deg fint vær i morgen!
  Og jeg skal selvsagt rapportere om nymobilen når jeg får den ;)

  SvarSlett
 4. pent.no melder mye finere vær.. :) om det e mer sikkert, vites ei...

  SvarSlett
 5. Storm.no (som også er det samme som pent.no) melder mer stabilt vær, som et lite tips ;) Jeg blir bestandig dritskuffa av yr og gidder ikke se der en gang....

  SvarSlett
 6. hehehe ble litt skuffa vi å.Hadde en del planer for kvelden i går,menmen.
  Skal bli knallvær i dag da og foreløpig ser det jo ganske bra ut:)

  SvarSlett
 7. Yr funker ikke i trøndelag. De har jo bommet 90 % hele juni ;) Så vi pleier se på pent.no, med ordene til Kristen Gislefoss friskt i minnet.
  Det er visst umulig å melde været på sommeren. Så godt noen har selvinnsikt. Hihi.
  Men håper godværet dukker opp i bartebyen snart ;)

  SvarSlett
 8. Ha-ha-ha! Jeg leste "irritereden FYR"! :D Godt værgudene var på vår side i dag. Håper på gjentagelse leeeeenge fremover. Vi må få SOOOOOL!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)