søndag 7. august 2011

Om å føle seg heldig

Livet er ganske herlig med en sovende og fornøyd skatt.

Og verdens fineste og beste to-åring.

For selv om man har opplevd det verste man kan oppleve, er det godt at man kan kjenne seg heldig og takknemlig allikevel.
Vi savner og tenker mye på storebror, samtidig som vi koser oss masse med de fine jentene vi har.

Livet er ganske lett med en frisk og aktiv to-åring.

Og en rolig og fin baby.

Etter alt det vonde og grusomme som skjedde i Oslo og på Utøya prøver jeg hver dag og være takknemlig for det jeg har, og ta en dag om gangen.
Vi føler oss heldige, tross alt.
Og mine tanker går hver eneste dag til de som er rammet av denne ufattelige fæle tragedien. Det finnes ingen ord for hvor trist dette er.

Har dere blitt flinkere til å ta vare på hver dag, og kjenne litt ekstra på hvor skjørt livet kan være?

Livet vil aldri bli det samme igjen, det kjenner jeg veldig på i disse dager. Så derfor skal jeg bli flinkere til å sette pris på alt det fine jeg har, man vet aldri hva morgendagen bringer...
Grip dagen.

Håper dere har en fin dag med gode tanker.

Edit: trykk på bildene for å få de større og tydeligere.

10 kommentarer:

 1. Du har 3 nydelige barn å være stolt over <3

  Ei god venninne mista søskenbarnet sitt på utøya, å selv før jeg fikk vite at jeg kjente noen syntes jeg det var nært nok, så når jeg fikk vite at JEG faktisk kjente noen, gikk d opp for meg at selv her i (lille) Norge trenger det ikke å bety at vi er (helt) trygge :(

  Jeg prøver å ta vare på venninna mi, være en god venn og støtte, men dette har gått veldig inn på meg..tror ikke jeg har sovet ei hel natt etter det skjedde blandt annet, og jeg er redd, vet ikke hva jeg er redd, men jeg merker at jeg er REDD! ..men samtidig oxo kjenner jeg på en umåtelig kjærlighet, for hele Norge, men spesielt for de som jeg er gla i <3

  ..nok pjatt fra meg :p Vi skal stå sammen og ta landet vårt, og Utøya tilbake <3 Vi skal bekjempe hat med kjærlighet. Han tok noen av våre vakreste roser, men kan ikke stanse våren!

  Ha en riktig fin søndag dere <3 klem fra Tromsø! :)

  SvarSlett
 2. Livet er skjørt, ja, og innimellom får man en skikkelig påminner om akkurat det.
  Kos deg med de to flotte jentene dine - lillesøster ligner både på storesøster og på storebror, synes jeg, en god miks?

  SvarSlett
 3. Vi ble besteforeldre for 1.gang 20.07.11. Heldigvis fikk vi være det noen timer før de grusome handlingene i Oslo. Det er virkelig ytterpunktene i livet, setter virkelig ting i perspektiv.
  Kos deg masse med prinsessene dine , og minnen om Jesper. Ha ei fin uke.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 4. Ja man får seg en tankevekker... Livet er ikke en selvfølge..
  Så vakre smilende bilder av jentene dine ♥ Enig med Pia, minstetulla ligner både storesøster og storebror!

  SvarSlett
 5. Så flotte barn du har. Og ja, jeg setter mye mer pris på det jeg har om dagen : )

  SvarSlett
 6. Pia: tror Mie er en god blanding av begge sine søsken ja. Vanskelig å se synes jeg, men synes kanskje hun ligner Tilde når hun sover, og Jesper når hun et våken.

  Jeanette: jeg er også veldig redd. Føler at tryggheten jeg hadde har blitt tatt fra meg, og sitter igjen med en ekkel klump i magen og lurer på hvem som er til å stole på eller ei. Kan aldri forstå hvordan noen kan gjøre noe sånt, og blir redd for at det kan komme fler.
  En følelse jeg ikke klarer beskrive, men utrygg er jeg.

  Wenche: gratulerer som bestemor :-) og tusen takk for så fin Mail jeg fikk.

  SvarSlett
 7. Ja, det er sånn jeg også føler det. Burde ikke se på alt av nyheter og lese om d på nett, men jeg klarer ikke holde meg unna det, sitter klistret og er sikker på at jeg har fått med meg ALT som har med det å gjøre. Kan ikke skjønne hva som kan få ETT menneske til å utføre ei slik handling, og når d faktisk har skjedd en gang, blir jeg også redd for at det skal skje igjen. :/ Men vi kan ikke gå å "vente" på det, vi får bare prøve å leve så normalt som mulig, nyte livet og elske hverandre enda mer <3

  SvarSlett
 8. Jeg har en walsticker på kjøleskapet mitt der det står Carpe Diem. En ganske fin måte å minne seg selv på at hver dag er helt ny og ingen andre har vært eller kommer til å bli helt lik, eller hva jeg skal si. Det er iallefall den første plassen jeg går etter å ha vært innom badet en tur først ;)

  En fin ting!

  SvarSlett
 9. Så fine jenter, Gøril!!
  Ser ut som lille Mie er mest lik storesøster når hun sover og fineste Jesper når hun er våken, ja. :-)

  Kos dere masse sammen!!

  Klem, Alba.

  SvarSlett
 10. For det første; nå når jeg er på data så ser jeg at bildene som blir postet via blogpress slett ikke blir så små. De blir noe kornete ja, men det gjør slettes ingen ting ;)

  Når det er sagt så er jeg helt enig med deg. Mie er en god blanding av storesøskene sine. Veldig lik Jesper når hun er våken og veldig lik Tilde når hun sover. Hun er bare utrolig god - akkurat som storesøskene :)

  Ja, jeg føler at jeg har endret meg etter 22. juli. Hendelsene denne dagen rørte ved noe innerst inne i meg og jeg priser meg lykkelig hver eneste dag for de jeg er så heldig å ha i livet mitt! Terrorhandlingene har satt ting i perspektiv og jeg har atter en gang fått føle på at man ikke vet hva morgendagen vil bringe, og at man derfor må ta vare på hver nye dag.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)