torsdag 25. august 2011

Sommeren er ikke helt over allikevel

For ikke mange dagene siden måtte vi ha på ulltøy på barna når vi gikk tur. Det slo meg da at høsten pustet oss i nakken, og det likte jeg ikke.


Mie godt innpakket. Dette minner vel ikke mye om sommer?Lite sommer å spore hos mine foreldre også. Legg merke til den passende luen til Tilde ;-)Men så, så kom solen, og sommeren hadde jo ikke forsvunnet. Lykke. Frem med solkrem, singletter og shorts. Og det aller viktigste, en is.Bading utendørs er topp. Og Tilde er verdens vakreste toåring.Gjett om vi koser oss, måtte sommeren vare litt lengre.
Vi er ikke helt klare for høsten enda kjenner jeg, selv om vi er godt forberedt også. I allefall klesmessig, mor i huset har vært på en del shopping. Masse deilig ullklær er innkjøpt. Åhh, jeg elsker shopping. Noen som kjenner seg igjen?Sovende baby, det er hun best på. Eller, hun er aller best på å være nydelig og søt, da.

Ikke mye kvalitet over mine blogginnlegg om dagen.
Hektiske dager og svært lite søvn hjelper jo ikke.
Så det ble mobilblogging med mobilbilder denne gang og. Huff.
Håper dere synes det er bedre enn ingen blogging overhodet?Fineste jentene mine.

God torsdagskveld og på forhånd god helg.
Har dere sommer eller høst forresten?

7 kommentarer:

 1. Definitivt bedre med litt blogging enn ikkeno blogging! Fine jentene og fine familien din! Si fra om du vil oppdatere header forresten?

  SvarSlett
 2. Herlig oppdatering. Nei, er enig i at høsten kan godt vente litt på seg. Jeg har bestilt indian summer og en varm september, så vi kan bare glede oss! ;-) Ellers er de jentene så utrolig nydelige! god klem

  SvarSlett
 3. Nydelige jenter dere har det må jeg si:-)
  Koser oss masse disse sommer/høstdagene vi å. Er på prosjekt smokkeslutt til storebror så vi tar med en smokk av gangen å drar opp i tusseløpya:-) hehe.Like spennende hver gang å se om den andre henger der enda:-) 2 stk smokker igjen nå..spennende

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre fra deg igjen, Gøril. :o)

  Så fine jenter!! Ser ut som dere koser dere masse sammen - sommer eller høst.

  Her på østlandet skifter det mellom sensommer og tidlig høst i grunn hele tiden. I dag skinner sola så vidt bak skyer.

  Riktig god helg!!

  Klem, Alba.

  SvarSlett
 5. Koser meg med din nydelige blogg - og så godt å se at dere koser dere dere også! Er ikke så god på søvn selv, men håper du får hentet deg inn igjen!! Klem , Sissel

  SvarSlett
 6. Mobilblogging er garantert bedre enn ingen blogging!
  Har blitt en del blogging fra mobilen på meg også i det siste, men det er jo det som er mest lettvint - har liksom alt på et sted ;)
  Vet du jeg reiste nettopp fra sommer i Tromsø til høst i Mosjøen... Her nede er trærne blitt mer gule og været tristere. Ikke for det, jeg gleder meg litt til høstkosen men jeg syns det er litt tidlig.
  Jeg sendte deg forresten mail ang den buksa. Vet ikke om du har fått den?

  Ønsker dere alle en riktig fin helg :)

  SvarSlett
 7. Så fint å se at dere koser dere, uansett vær :) ..men såklart er d best me sol og is :D

  Ser ut som ei kjempe stolt storesøster <3 (og en like stolt pappa) :)

  Her i Tromsø har vi ingen grunn til å klage på hverken sommern og begynnelsen på høsten, kan ikke huske sist vi har hatt d så fint over så lang tid, herli :) men regne me at sidn vi har hatt så fin sommer, så får vi d igjen til vintern :p ..men æ e et vinterbarn (selv om æ e født i mai), så trives me kulde og snø :)

  Ha ei rikti god helg :) ...å ja, mye bedre me mobilblogging enn ingen blogging <3

  Klem Jeanette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)