tirsdag 1. desember 2009

1. des

Det er ikke mye som minner om jul enda, selv om det faktisk har snødd litt, og jeg har pyntet litt i huset, så finner jeg ikke julestemningen som jeg alltid har på denne tiden. Jeg pleier alltid å være skikkelig JULETE, og i år har jeg skuffet på det punktet, for jeg finner ikke julefølelsen. Selv når vi har kommet til desember.. Håper så inderlig at den snart dukker opp, for det finnes knapt bedre følelse enn den følelsen du har når du gleder deg til jul.

I dag har jeg igjen vært på stamkafen med min supredupregodesnupp som jeg er så glad i og spist god mat og herlig dessert. Jeg slet litt med spisingen i dag, for jeg hadde nettopp vært hos tannlegen og rotfylt. Og var bedøvd i halve ansiktet. Jeg lespet og siklet og var sikkert en fryd å være sammen med, satt jo bare å klagde hele tiden, hehe.
Ellers fikk jeg brukt litt penger på julegaver i dag, og besøkt Jesper som var på avlastning i dag. Han var så pjusk og trist når vi kom, og mammahjertet ble veldig lei seg. Men så begynte vi å leke, og da kom det fine smil på ansiktet hans. Han ble kjempeglad, og da ble jeg også glad, så klart. Det er det som skal til for å lappe sammen slitne mammahjerter, nemlig et Jespersmil som er ekte og ærlig. Han er så veldigveldigveldig fin når han smiler.


Men Tildepus er også veldigveldig fin da, og veldig blid, alltid. Her ligger hun på stellebordet på avlastningsboligen og har det helt topp.

Også måtte mammaen ta et bilde av jentene da vettu. Artig å tulle foran speilet, det synes i allefall Tildus.Nå håper jeg at Jesper har sovnet, skal snart ringe å høre hvordan det går med han. Tildepus har sovnet for et par timer siden. Sovnet ett minutt etter vi la henne i dag, så det var tydelig at det var mange inntrykk i dag. Sliten og fornøyd pie.
Jeg og kjærestemannen skal se Dexter og spise chips. Jeg gleder meg. Jeg elsker alt som er usunt. Men i morgen skal jeg gå laaang tur med barselsgruppa, så da jevner det seg ut, kanskje? ;-)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Så godt å høre at dere smiler og har det bra! Spesielt at Jesper er i såpass fin form! :)
  Krysser fingre for at det varer en stund!

  Kos dere så masse med potetgullet! Det er jo så godt!
  *klem*

  SvarSlett
 2. Jeg sender litt julestemning din vei.. Håper du får tak i den ;)
  Håper dere har en finfin kveld! Klem

  SvarSlett
 3. Huff.Du kunne fått litt av min julestemning for jeg har mer enn nok:s Er helt surrete i hode for tiden:)hehehe.Blir ikke noe bedre av at jeg sitter her på jobb og hører på julemusikk og drikker gløgg.koooos ja:) Ha en fin dag videre:)

  SvarSlett
 4. Det var kjempekos å treffe dere igjen på tirsdag! Du var ekstra søt med sikkel rennende ut av munnviken, og med en lett lespende uttale. :D Tildus blir bare mer og mer lik deg, og hun er så skjønn og blid, at tantehjertet smelter helt. Så godt at Jesper ble glad for å se mamma'n og pappa'n sin. Han er rett og slett verdens vakreste når han smiler. Snart kommer julestemningen vettu, snupp. Dere får komme hit en tur og spise pepperkaker sammen småtrollene og meg. ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)