torsdag 3. desember 2009

Endelig :)

Tildus har endelig drukket noe på dagen!! HURRA. Nå har det gått mange dager, ja uker, uten at vi har fått i henne noe særlig med væske om dagen (utenom det som er i måltidene da). Det har resultert i masse amming på natt, og noe tvangsamming på dagen.
Melk på dagtid kan minne om barnemishandling her i huset, for makan til skriking når hun ser flasken/koppen/puppen har jeg ikke sett maken til. Og flaske nekter vi å ta uansett forresten, og kopp er jo bare dumt. Og vann da, fyyysj så fælt..
I dag mens vi spiste middag så tenkte jeg at vi kunne jo se om hun ville drikke av mitt vann. Hun satt å kikket på meg under måltidet med store bedende øyne mens jeg drakk fra imsdalflasken min, og da måtte hun jo få smake litt. Vannet var jo iskaldt, men det var tydelig det som var tingen for Tildepus. Plutselig gapte hun og smilte og ville ha mer. Var ikke akkurat vond å be da ;-) Det var en liten lykke på jord dette, for væske MÅ man jo ha.

Nam nam, dette var godt vann mamma. Jeg liker bare sånn voksenvann jeg ;-)

Kan jeg få mer, mamma?

Hun er ganske så nydelig der hun sitter med mat i hele ansiktet ;-)Ut på tur i dag :)


Ellers er det snart over for pappapermisjonen på denne siden av året, og på mandag begynner kjærestemannen på jobb igjen, og jeg og Tilde skal være alene. Det skal nok gå veldig bra det tenker jeg. Det er så innmari koselig å ha permisjon, skulle ønske man kunne ha det for alltid. Jeg har forresten begynt å få bittelitt julesteming i kroppen. Måtte sette frem en liten nisse og finne frem julemusikk, så ble det plutselig litt mer julete her i huset. Pleier jo ikke pynte før lillejulaften, men kanskje jeg får ta frem pynten litt før i år?

Ellers sitter jeg å kjenner at jeg har veldig lyst på godteri, igjen, og prøver å overtale meg selv om at det ikke er lurt å spise det hver dag..
Men jeg har jo så lyst på jo .....
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Så bra at hun endelig fant en måte å drikke på som hun synes var godt!!! Her tas noe pynt frem allerede 1. desember. Jeg klarer ikke å vente helt til lille julaften, nei...

  SvarSlett
 2. Hei!
  Min Mie ble også veldig ivrig på min vannflaske, så hun fikk seg sin egen Imsdal for barn(bitteliten sak)
  Bare ett lite tips...
  Koselig å lese om dere:)
  Ha ei fin førjulstid!!
  Hege

  SvarSlett
 3. Hurra for at drikkenekten er over! S har heller ikke sett sitt syn på kopp eller flaske, og har også hatt en periode med minimal interesse for amming på dagtid. Men hun vil gjerne drikke av vanlig kopp eller glass. Strekker armene ut og trekker koppen til seg og setter kanten til munnen. Hun får jo faktisk i seg noe også, med min hjelp, uten for mye søl. De er rare disse små når de får for seg at det skal være på den eller den måten. Noen ganger tar det bare litt tid før vi mammaer skjønner hva de vil. Men, det går jo som regel bra. :-) klem til deg

  SvarSlett
 4. Gøril, hun er jo bare så skjønn!! Også så bra at hun har begynt å drikke vann, vi har skjønt at det er det vi også må gjøre, han hadde drukket av bestefarens flaske da han vard er nettopp

  SvarSlett
 5. Hurra for at Tilde har oppdaget vannet :) Jeg pleier å gi Daniel kaldt vann fra springen. Men her om dagen hadde vi vært ute og trillet, og vannet på flasken min var rett og slett iskaldt (nesten så det frøs). Daniel var så opptatt av flasken, så jeg sprutet litt vann i munnen hans. Huff, skal si det var en gutt som ble lei seg :( Mor fikk litt dårlig samvittighet for å ha skremt vettet av gutten. Hehe.. Det virker ikke som han er traumatisert da, han har vært fornøyd med å få vann etterpå ;)
  Godt å høre at julestemningen er på vei. Jeg har heller ikke pyntet før lille julaften før. Jeg har egentlig ikke pyntet noe særlig i det hele tatt tidligere. Men jeg syntes det var utrolig koselig å pynte til første søndag i advent i år, og tipper at det blir tradisjon her i huset.
  Ønsker dere en superfin kveld! Klem

  SvarSlett
 6. Å så flott!!
  Hurra for Tilde og Imsdal-flasken!! Må si som hun over her, at de små imsdal-flaskene er utrolig snedig og en flott måte å få de små til å drikke mer på ;)
  Hun var jo superduper-sjarmerende der hun satt med ansiktet fullt av middag <3 SÅ blid og fornøyd! Men det har jeg inntrykk av at hun alltid er ;)

  *klem*

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)