fredag 25. desember 2009

Julebarna mine

Jesper hadde en kjempefin dag på julaften. Han var konge over gavene, og fikk så utrolig masse fint. Hele sofaen ble dekt av nydelige gaver. Det er mange som er veldig glad i Jespersen vår ja, tydelig å se. Den største gaven var det han selv, og vi, som fikk. En rolig og tilfreds Jesper, som var blid og fornøyd hele dagen. Han sov lange dupper, og slo til med en 3-timers dupp da vi spiste middag. Det resulterte i at vi kunne spise middag alle sammen, samtidig. Det er lenge siden, og det var utrolig koselig. Mammas ribbe var utsøkt, i år som alle andre år.

Jesper får åpne pakken sin,han fikk kjenne på hver eneste pakke og han koste seg masse i fanget til pappaen sin. Vi glemte helt juleklippen til han, men han ble da fin allikevel. Tøffingen med superpigg. Det er en fryd å være sammen med Jesper når han har det godt. Da ligger han bare rolig og helt avslappet i kroppen, koser seg i fanget, lager godlyder og smiler. Det er ekstra deilig at han er slik når det er jul. Julen er jo familetiden, og det blir jo virkelig familiehygge når alt går så etter "planen".


Tilde var i storform på julaften hun også. Hun hadde litt feber, og var litt snørrete, men det var ikke noe å utsette på humøret fordi. Strålte som ei sol, og var ikke særlig opptatt av gavene. Papiret derimot... Hun ble nok det naturlige midtpunktet, der hun lo så hjertlig når hun fikk nytt papir og leke med hele tiden. Det var et hav av gaver, så det var nok papir å leke med ;-)


Vi har hatt en strålende julaften. Nydelig mat, dessert, kaker, god drikke, snille barn, godt selskap, rørende gaver og mye kos. Den beste julen på evigheter.
Posted by Picasa

11 kommentarer:

 1. Så hyggelig å høre! Vi har også hatt en fin jul! Håper den fortsetter like fint da!
  God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Så koselig å høre at Jesper også hadde en fin dag på julaften :)
  Så fine julebarna dine er, herlige bilder!

  SvarSlett
 3. Åh, jeg ble helt varm om hjertet nå når jeg leste at Jesper hadde en så fin dag i går. Jeg blir varm om hjertet for Jesper som fortjener å ha det bra, ikke bare julaften, men hver dag såklart, og jeg blir også varm om hjertet fordi dere fikk feire en fin julaften. Håper resten av juledagene blir fine de også. Nydelige bilder!

  SvarSlett
 4. Gledestårene triller. Blir så glad over å høre at Jesper hadde en så fin dag, ja dere alle sammen. Så fine bilder også!

  En fortsatt god og fredelig juletid ønskes dere alle!

  Inger K og David

  SvarSlett
 5. Å bra at alle dere hadde en super dag:)Nissen kom for første gang til oss og Eliassen ble så forbausa at han bæsja seg ut:s hehehe..men det var veeeeldig spennende:) Alt i alt en vellykket julefeiring:)
  Kos dere videre i jula

  Hilsen Cicilie og Elias

  SvarSlett
 6. ÅÅÅå så fine hjerteskattene dine er *smelt*
  Så fint å se at dere har det bra og koser dere i jula - og så fin blogg !! Jeg er ny på dette, men skal skrive når jeg har en sjans, som ikke alltid er så ofte....
  Fortsatt god jul!!!

  SvarSlett
 7. Er så veldig glad for at dere fikk en så fin julaften på så mange måter! Det hadde dere så veldig fortjent! Tenker på dere og håper for dere vet du, nå og alltid... Mange klemmer

  SvarSlett
 8. Så herlige barn du har og så flotte bilder.
  Ha en fantastisk romjul og kos dere med måte på nyttårsaften.
  Romjulshilsener fra turboprinsene.

  SvarSlett
 9. Så utrolig deilig å høre at dere hadde en så fin julaften og at dere fikk kost dere sammen med mat, familie og gaver. Hun lille snuppa deres er så nyyydelig altså. De øynene på det siste bildet der, smelter hjertet mitt helt.

  Og Jesper er jo også helt skjønn i finskjorta si.

  Fortsatt god jul da:)

  Klem fra Åse

  SvarSlett
 10. Så nydelige barn i julestasen! :D
  Det er utrolig godt å lese at Jesper hadde en så fin dag på julaften! Det fortjener han virkelig, og dere også!! Håper at formen hans holder seg fin fremover!

  Fortsatt god jul til deg og dine!
  Stor klem!

  SvarSlett
 11. Hei

  Vil bare si du har 2 nydelige barn:) Søskenbildene av Jesper og Tilde var helt nydelige. Dere virker som to sterke foreldre som gjør det beste ut av situasjonen dere er i. Jeg håper dere får mange gode stunder sammen med både Jesper og Tilde.

  Lykke til videre!

  Klem fra Mammaen til Martine og Oscar:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)