torsdag 17. juni 2010

Gøteborgtips?

I sommer skal vi noen dager i Gøteborg. (ikke så spennende kanskje)
Jeg har hørt rykter om at de har skandinavias største kjøpesenter, så det skulle jo kunne bli litt handling :) Gleder meg til å fylle opp klesskapet.

Men, det jeg tenkte på var at kanskje du også har vært i Gøteborg, og har noen gode tips til hva vi kan gjøre?
Hvor har de god mat?
Barnevennlig
?
Vi skal nok en tur innom Liseberg, men utenom det har vi ingen planer (ja, mor skal shoppe da :) )
Hadde jo vært morsomt om det var noe Tilde kunne være med på også. Hun er godt vant til kjøpesenter og kafeer fra før av, og synes i grunn ikke det er særlig spennende lengre. Jeg tenker at Liseberg kan bli artig, for jeg leste at de har faktisk ting lille tøtta mi også kan være med på :)
Jeg lurer også litt på hva vi skal finne på når kvelden nærmer seg og Tilde skal sove. Vi får la henne sove i vogna si, mens vi finner på andre ting. Men hva kan vi finne på som ikke vekker henne? Hun sover så veeldig lett. Noen som har noen forslag?
Ikke aktuelt å legge seg på hotellrommet hver kveld kl 19.00 og se tv heller.

Har prøvd å google litt, men det er mye mer artig å lese om andres opplevelser og få tips av dere. Dessuten er jeg litt lat når det kommer til googling også.
Er vel egentlig generalt lat når jeg tenker meg om ;-)

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Dere må ta turen innom Haga! Det er som Bakklandet , eller...sånn som Bakklandet BURDE være ; kule,gamle trehus med utecafeer, bruktbutikker og gooooooooooooooooooood stemning! Absolutt barnevennelig!
  Hilsen Øystein

  SvarSlett
 2. Vi hadde en kjempekoselig ferie der i fjor! :o)
  Stort sett veldig hyggelige mennesker og mye å gjøre. Vi bodde på et barnevennlig hotell midt i ssentrum. Vår da 2 åring storkoste seg i Liseberg! Kjempestas med små karuseller! :-D

  Shopping kan du absolutt få til!
  Avenyn heter hovedgaten i byen, og med et bykart( som fås på hoteller), så er det enkelt å finne frem til store kjøpesentre og div. severdigheter. Gamlebyen er også koselig å gå gjennom.

  Har ingen mattips da vi faktisk stort sett spiste på hotellet. Haha...men det ble så praktisk syntes vi. Vi la lillegutt i vognen for kvelden( og la han i senga etterpå), og tok oss en liten kveldstur ut eller nøt noen rolige timer i hotellets restaurant.

  Likte godt handlegaten ved Domkyrkan( tror det var det..). Var fint sommervær da vi var der, så ruslet, shoppet, spiste is og storkoste oss!

  Riktig god tur, Gøril!

  Blir Sverigeferie på oss i år også. :o)

  Alba.

  SvarSlett
 3. Hei, Gøril.
  Du MÅ sette deg i bilen en drøy time.... neste stopp: Ullared. Ble fremstil veldig harry på tv, er ikke så ille:-) Men MASSE billig og bra-helt sjuke priser-og mye kvalitet!!!! Eks: leker; fisher price; mye blilligere enn hjemme, strømpebukser til 20-kroningenn. Jeg var der i fjor sommer og ble ferdig med mange julegaver:-)

  SvarSlett
 4. Å, jeg skal ta turen innom Haga ja, det hørtes så koselig ut.

  Og Avenyn må vi finne, og gamlebyen :)Hvordan er det med deg Alba?

  Tror nok neppe det blir Ullared på oss, vi skal kjøre så mye bil i sommer, at en time mer høres lite fristende ut. Hadde sikkert vært morsomt å vært der, men det får bli en annen gang. Takk for tips :)

  SvarSlett
 5. Det er visst noe galt med bloggen min tror jeg. Det står at jeg har en kommentar, men nå har jeg lest 4 i allefall (med min).

  What to do? Fikser jeg dette selv, eller blir det bra av seg selv?

  SvarSlett
 6. Å nå begynte jeg å goggle litt også,hehe. Artig det. Kom over denne siden med spennede ting å gjøre .
  http://www.reiseplaneten.no/reiseguider/Goteborg/med_barn/

  Så jo ut til å være litt av vært som foregår i parker osv.dyrehager. og europas største lekeland,det hørdes skøy ut.


  Var i liseberg på ferie når jeg var 7-8 år. Husker ett opp ned hus de hadde der .Alt var opp ned. Artig det ja:) Åsså var det en fontene utenfor huset og på toppen av den svevde en krane i løse luften:) Dette er jo 20 år siden så ja ,leeenge siden:)

  SvarSlett
 7. Liseberg er fantastisk, har aktiviteter som Tilde kan være med på. Shoppingsenteret du tenker på er sikkert Nordstan som ligger midt i byen.

  Ved siden av Liseberg ligger det noe som heter Universeum. Der beveger man seg på en vei fra toppen og ned til gateplan og følger "vannet gjennom naturen". Man går fra fjellet og gjennom tropene før man havner under vann så man får se fugler, fisker, krokodiller, aper, og hai. Datteren min var ett år da vi var der i fjor og hun elsket det!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)