søndag 13. juni 2010

Stem på Mikael

Jeg kopierer bare teksten jeg fant på bloggen til min supersøtebestefinevenn Siri, og er bare HELT enig med henne. Selv om jeg såklart heier på Tilde også, så må jeg innrømme at jeg heier mer på Mikael. Vakringen.


En oppfordring til dere :

Stem på Mikael!

I Nordland bor det en nydelig multifunksjonshemmelig gutt. Han er 5,5 år, heter Mikael og er med i konkurransen om å bli den nye Lano-ungen. Jeg syns det er på høy tid at vi får en "annerledes" Lano-unge. Alle barn er vakre og perfekte, og min oppfordring er STEM STEM STEM på Mikael!

http://www.lano.no/sortert/flest-stemmer#/bidrag/mikael-nordland-1

10 kommentarer:

 1. Stemmer faktisk på han og Tilde hver dag. Helt enig, skjønnhet kommer i mange ulike former og ikke bare i den forsidemodell formen som vi har fått tredd over hodet som gjeldende norm for skjønnhet. Man kan da se vakkerhet i et hvert barn....

  SvarSlett
 2. Vel og bra med annerledes barn, men i Lano-ungen konkurransen burde de ikke være... Det er jo dessuten juks at han har så mange stemmer og det blir nok luka ut av juryen.

  SvarSlett
 3. Anonym kl 15.00:

  Hvorfor skal ikke Mikael få bli Lano-unge?
  Hva er grunnen for at han ikke fortjener det synes du? Her må du nok komme med et svært godt svar, for jeg er totalt uenig.

  Og det er nok ikke juks med så mange stemmer, er det? Han fortjener vel hver eneste stemme.

  SvarSlett
 4. Fordi jeg virkelig ikke kan se for meg Mikael på en lano-flaske, kan du??

  SvarSlett
 5. Anonym 21.07: Ja, det har jeg virkelig ingen problemer med å se for meg, hvorfor skulle det være vanskelig?

  SvarSlett
 6. Han har jeg stemt på tidligere .Stemt flere ganger,er jo kun mulig å stemme 1 gang per dag på samme dataen.Så Tallet han har oppnådd er rettferdig. Jeg fikk til å stemme flere ganger på tanteungen min på 1 dag,men så att de stemmene ble tatt bort raskt igjen.Så de som arangerer konkuransen følger med!..

  Når mange vet om bilde ,så blir det jo også mye stemmer:)

  Flott bilde av en flott gutt.Syns absolutt han skal vinne. På tide att ikke bare "perfekte friske" barn bare slipper til.Barn med funksjonshemming er like mye verdt og like stort som friske..

  SvarSlett
 7. Heia Mikael! :)

  SvarSlett
 8. Stemt, og oppfordret til stemming!

  SvarSlett
 9. Teit, synes jeg - at menneskers funksjonshemming skal fungere som døråpner for dem - men MYE VERRE blir det når foreldre til funksjonshemmede unger prøver å bruke ungenes handikap for å vinne seg fete premier...!!

  Selvsagt er denne guttens mor glad i ham og synes at han er søt - men er det ærlig når alle disse andre sukker over seg over hvor 'vakker' denne ungen er? Er det skjeløydhet, sonde ut av halsen og de åpenbare fysiske skavankene som tiltaler, da, eller? Nei. Folk får slutte å lyve - vi er glade for at funksjonshemmede klarer seg og at de er omgitt av kjærlige personer - men la oss slutte å late som om det er kjempeheldig å få et sterkt skadet barn!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)