tirsdag 15. juni 2010

Solen skinner i hjertet ♥

I dag skinner ikke solen ute, og det er det lenge siden den har gjort i tr.lag. Sommeren lar vente på seg, og det ser ikke ut som den har tenkt å komme med det første heller.
Man blir litt dårlig humør når det er så grått og trist ute, men heldigvis har jeg min egen lille solstråle som vet å lyse opp dagen.
I sin knallgule pysj (arvet av storebror) var hun så lykkelig og glad til kvelds. Endelig var kjærestemannen kommet hjem og endelig var det flere å leke med.
Hun har så smittende smil, en rå og rungende latter som gjør at alle må trekke på smilebåndet når den setter i gang. Med sin pekende finger og "der" så utrykker hun sin nysgjerrighet som stadig opptar henne. Hun må få med seg alt.
Jeg elsker at hun er så sosial, så nysgjerrig, så glad, og det beste av alt er at hun er min.
Min hjertemedisin, min store glede ♥Jeg er så innmari stolt av henne og dypt takknemlig for at det var akkurat hun som lå i magen min, og som valgte å komme til oss. Hun har gitt og gir oss så mye, hver eneste dag. Løfter oss opp, og ingen kan vel gråte og være triste når denne solstrålen krabber som en villmann rundt i rommet mens hun smiler og ler.
Det er så deilig og befriende å ha henne her, fineste Tildemin.
Og jeg gleder meg til hun skal begynne i barnehagen, jeg tror det kommer å bli så fint for denne nysgjerrigpetra som har en tendens til å kjede seg litt fort hjemme med bare mammaen.
Men det er et et godt tegn, det betyr at hun er klar for barnehagen, for å utforske, lære og bli kjent med nye venner, og det gjør at jeg ikke gruer meg overhodet til hun skal begynne.


Nå håper jeg snart at solen vil skinne på oss alle, og at den viser seg på himmelen og gir meg litt etterlengtet brunfarge.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥PS: Håper flere vil melde seg på gaveleken!!

9 kommentarer:

 1. Solstråla deres er helt herlig :) 1 stk reseptfri Tilde, hjertemedisin for mamma'n sin!

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder :)

  Unner alle sola, her i sør var den fremme i dag og varmet godt på kroppen selv om det blåste litt...men etter prognosene er det ikke lenge før regnet kommer igjen.

  Klem fra Inger K og David

  SvarSlett
 3. Herlig bilder , skikkelig solskinn.=0)
  Her har vi nå hatt solskinn ute i noen dager, det er sånn at vi nå kan ta innover oss at skoleferien er rett rundt svingen.
  Wenche.

  SvarSlett
 4. Kom over bloggen din nå i kveld! For en vakker blogg! Så vakkert at du kan dele sorgen din. Livet er så mye, både lys og mørke. Syntes du deler begge deler så fint. Leste det du skrev om de mailene du hadde fått, om at du burde skrive om lysere ting. Ikke hør på dem. Skriv om det du har på hjertet. Det er helende for deg, og gjør noe med oss som leser hvis vi bare tør å lese med åpne hjerter! Jeg blir så glad når jeg møter ærlige mennesker som tør å dele viv her i bloggverden.

  SvarSlett
 5. Søteste, fineste lille rampegullet til tanten. Hun er verdens søteste lille solstråle!

  SvarSlett
 6. Så skjønn hun er!!!Jeg har bladd nedover og lest litt om Jesper også - livet er ikke alltid rettferdig. Godt å vite at tiden visker ut mye av det som er vondt så man til slutt sitter igjen med nok av de gode minnene til å kunne leve livet videre med glede i hjertet.

  SvarSlett
 7. Jeg er stadig inne på Lano ungen og stemmer på soltstålen din :) Hun er bare så nydelig :)

  Inger K

  SvarSlett
 8. Den søteste solstrålen av de alle!! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)