onsdag 11. august 2010

Barnehagejenta

Det blir fort litt knall og fall når man begynner i barnehagen. Selv om selvtilliten er høy, så kan hun ikke løpe ned trapper enda.. ;-)
Tilde stortrives i barnehagen. De ansatte sier hun er tillitsfull og glad, og svært aktiv.
Jeg er så stolt over henne, synes hun er så flink, og hun overrasker meg stadig.


Supersøta mi. Her i vill dans hjemme på lekematta si. Hun har vært et stort smil siden hun begynte i barnehagen.


I barnehagen har de mange morsomme leker :)

Jeg er så veldig glad for at hun trives så godt. Det kan jo selvfølgelig skje at hun finner ut at det ikke er morsomt allikevel, men akkurat nå er vi alle høye på livet.
Mammaen i huset har nemlig vært svært spent på hvordan barnehagelivet skulle bli for Tildusen min. Hun har vært i en svært trassen periode med mye gråt, så gledet meg ikke akkurat til å sende henne i barnehagen. Det viste seg derimot at det var medisinen mot alt. Hun er glad, hun er overlykkelig faktisk, hun spiser som en hest, hun sover EN dupp, hun sover bedre på natten, hun sover lengre om morgenen. Og når hun blir hentet så babler hun ustoppelig på Tildespråket sitt, tydelig mye på hjertet denne jenta vår :)
Ja, jeg vet at hun knapt har startet, men la oss håpe dette varer.

Ei lita tøff ei på spasertur i barnehagen sin :)


Hvordan var barnehageoppstarten for dere andre som nettopp har begynt?
Flere som er like lettet og overlykkelig som meg?
Barnehage er fantastisk :)

12 kommentarer:

 1. Så skjønn hun er! Og så bra at barnehagestart har gått fint!
  Jeg skal være hjemme et år til med veslemor, jeg, da, første gang vi unner oss et år ekstra;)

  SvarSlett
 2. Så bra at det går så fint:)
  Elias gikk fra fam.bhg. til "storbhg" nå og det er ikke sååå gøy, men det er bedring hver dag:) Han gråter når jeg skal levere han, men er smøreblid når jeg kommer for å hente:)
  Problemet er at han blir ikke 3 år før i mars neste år og i fam.bhg. som han gikk i er det 4 andre som har begynt i samme bhg, inkl. bestevenninna hans (som også er nabojenta vår) blir 3 år i høst/vinter i år. De er på storbarnsavd. og han på småbarn og han skjønner ikke hvorfor han ikke får gå med de. Var han ikke stor gutt han å da?? Det er litt tøft, men de leker heldigvis sammen når det er utetid:) En annen dum ting er at det er nesten 6 mnd mellom han og nestemann på avdelinga og den ungen har nesten ikke språk, så har du Elias som snakker rent og han har ingen å "prate" med på avdelinga.

  Jaja..det var mitt hjertesukk for i dag (ble visst litt langt å) :) får håp d blir likar i mårra;)

  SvarSlett
 3. Så godt å høre!!!
  Jeg har begynt å glede meg til Daniel skal i barnehagen nå, og jeg er sikker på at han hadde gledet seg selv hvis han visste hva som skulle skje! Han kjeder seg så fælt om dagen, hvis det ikke skjer noe spennende, så han er til tider ganske slitsom å være sammens med. Og så han som har vært verdens snilleste og blideste helt frem til nå...
  Og fallhøyden er selvsagt STOR når jeg går inn med den innstillingen. Jeg kommer til å få meg et kjempesjokk hvis ting ikke går etter planen. Hihi..

  SvarSlett
 4. Så bra at Tilde trives i barnehagen!! Det gjør så godt for et mammahjertet. Jeg skal være hjemme med mine to ettåringer i et år til, men begynner å lure på hva jeg har begitt meg ut på for de er enormt sutrete for tida og krangler om hver bidige leke...

  SvarSlett
 5. så bra hun liker seg!! :)

  når mi begynnte måtte vi legge ho en time tidligere på kvelden å hun sååv over en time lengre om morgonen. mange nye inntrykk og masse som skjer i løpet av en dag for desse små.
  håpe dere får såvet godt nå da! :D å det fortsette i det uendelige. (det gjore det ikke for oss, men 6 mnd så var vi tilbakers til det samme)

  mange klemmer fråå tone og Thalie.

  SvarSlett
 6. Så fantastisk bra at hun trives så godt. Ingenting bedre enn at de trives når man sender de bort. Og så bra at soving og spising og humør er bedre også. Hannah stortrives også i barnehagen, men hun blir velidg sliten av det, sover masse dagen etter (vi har annenhver dag).
  Klem

  SvarSlett
 7. Så fint å se at hun trives i barnehagen :) Litt knall og fall hører med!

  SvarSlett
 8. Barnehage er toppers for barn, det er jeg ikke i tvil om! Jenta mi var 14 mnd da hun begynte i bhg og akkurat som du beskriver, sov hun hele natta plutselig, åt som en hest og hun ble glad og fornøyd. Trassen ble borte, for en periode. Tror nok vi hadde vært nok hjemme jeg og hun så vi var litt lei begge to...
  Knall og fall hører med, må jo lære seg å mestre kroppen også!
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 9. Hei Gøril!
  Først av alt; Tusen takk for den kjempefine gaven jeg fikk i posten i dag :) Jeg ble kjempeglad! Det eneste dumme var at jeg fikk lyst på flere servietter - så det kan jo gå litt ut over lommeboka ;)

  Så fint at Tilde trives i bhg! Det er deilig når de gjør det. Magnus begynte i jan, da var han 14 mnd. Og han også stortrivdes fra dag en! Han ble lettere å legge på kvelden (og på dagen i helgene), blidere og kunne leke lenger på egenhånd. For oss har bhg kun vært positivt og han trives like godt fortsatt :)
  Ha en fin fin kveld!

  Og igjen, tusen takk for gaven! Superfin!!

  Klem fra Eli Ü

  SvarSlett
 10. Så godt å høre at dere har det fint for tiden, dette gjør nok oss lesere også veldig glad :)
  Det er herlig når ungene trives i barnehage, jeg skulle virkelig ønsket at det samme gjaldt mitt yngste barn! Dessverre ble det gråting og slitsomme dager både for liten og stor, og sånne ting er vanskelige å takle.. Man må jo på jobb, og barnet må jo være i barnehagen.. Avskjedene ble vonde uansett hvor korte de ble unnagjort og jeg satt med en vond følelse hver gang jeg kjørte derfra.
  Så jeg håper Tilde kommer til å fortsette å kose seg i barnehagen, og at mammaen og pappaen får masse energi og livsglede til en mørkere høst som er rett rundt hjørnet :)

  SvarSlett
 11. Å, Gøril, så fin hun er!!
  Nydelig barnehagejente! :-D

  Håper hun vil fortsette å stortrives, og at du og mannen din vil være storfornøyd med barnehagen.

  Min skatt begynte på stor avdeling forrige uke. Spennende, litt skummelt og veldig moro! Håper han også vil stortrives der.

  Håper du trives godt i nye jobben din!

  Fin helg ønskes deg og dine!

  Klem, Alba.

  SvarSlett
 12. Så bra at hun trives i barnehagen da:) Jenta mi begynte også i barnehagen nå nettopp, men synes ikke det er spesielt gøy. Har alltid vært veldig reservert mot fremmede, og gråter mye når jeg leverer henne, og er mye lei seg gjennom dagen. Vet jo at hun blir å like det etterhvert. Men er litt vondt for mammahjertet når hun nekter å spise/drikke der, samt at hun som vanligvis elsker å leke seg, og springer rundt dagen lang her hjemme, bare vil sitte på fanget når hun er i barnehagen!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)