tirsdag 31. august 2010

Tregest i nato?

Det går ikke så fort i svingene her på bloggen. Begynner å bli litt småhektisk å få tid til alt man vil. Særlig når man har en smule nedsatt energinivå på kveldstid, og ellers er opptatt.
Man jobber på dagen, er mamma til den store gullmedaljen når man kommer hjem fra jobb. Så skal man gjerne gjøre litt husarbeid, lage mat, jobbe litt mer igjen når kvelden har kommet.
Og plutselig så ligger man på sofaen og sover.

Jeg har vel aldri lagt meg så tidlig som jeg gjør nå, og det er i grunn ikke helt frivillig. For jeg sovner på sofaen stort sett hver kveld, og det har jeg jo ikke planlagt. Kroppen slutter visst plutselig å virke når jeg får satt meg ned og skal slappe av. Går rett i dvalemodus.

Kameraet ligger med mange nye bilder jeg kunne tenkt å dele med dere, og jeg har en ny gavelek jeg skulle i gang med forrige uke. Tregest i nato? Ja, jeg tror jeg kan få den tittelen. *sukk*

I dag har vi hatt besøk av fotograf, og det var faktisk ganske så hektisk. Så nå er jeg sliten gitt.
Håper det ble noen fine bilder i allefall.
Vi skal være med i en ny artikkel i bladet HENNE, det er derfor vi har hatt journalist og fotograf her. Spennende. Skal komme mer tilbake til det senere, om noen lurer?

Da er min lovnad at jeg skal prøve å få lagt ut både nye bilder og arrangere en ny gavelek i løpet av de førstkommende dagene. Nå roper husarbeid på meg. *dobbeltsukk*


Ha en superfin tirsdag alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Husk å puste litt mellom slagene :). Selvom det er hektisk virker det som om du trives med å jobbe igjen... håper det ihvertfall. Spennende med intervju i Henne, det gleder jeg meg til å lese. Ha en flott tirsdagskveld. KLEM

  SvarSlett
 2. Gleder meg til intervjuet kommer i Henne! blir spennende! er vell alltid pen på bilder dere! :)
  ha en fin kveld! :)

  mangen klemmer frå Tone og Thalie!

  SvarSlett
 3. Slenger over en jeg-forstår-så-godt-at-livet-er-hektisk-og-fravær-på-blogg-er-helt-forståelig-klem jeg. Gleder meg til artikkel i Henne! Gi beskjed når det kommer ut da, så jeg vet når jeg skal på narvesen og kikke etter det. :-)

  SvarSlett
 4. Slik er det jo bare innimellom.
  Blggingen kommer liksom litt i annen rekke når man har hektiske hverdager.

  Så spennende med reportasje i Henne da, den gleder jeg meg til å lese:-)

  Ha en fin tirsdagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Blir spennende å lese artikkelen i Henne.
  Blogging får du ta når tiden er der =0).
  Vi er her når det kommer noe nye innlegg.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 6. Så rart, for akkurat denne dagen satt jeg på sykehuset i Drammen og ventet på CTG, jordmor og full pakke, og åpnet et Henne på venterommet. Og akkurat der var dere! Henne med den gamle reportasjen lå på bordet, men jeg klarte selvsagt ikke lese noe, for tårene bare rant, hormonell som jeg var (og er). Men det var godtvondt og se bildene av dere, bittelille Tilde og vakreste Jesper. Vil gjerne lese neste reportasje og, så får følge med fremover.
  Hilsen May-Britt

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)