fredag 8. april 2011

Kosedag

Tusen takk for så mange støttende og koselige meldinger om den lille i magen. Det ble jeg utrolig glad for skal dere vite. Det føles fint å kunne dele dette med dere, når dere er så støttende og gode. Tusen takk.

I dag er det en grå og vindfull dag her, regnet pisker ned, men jeg har kosedag med Tildusen min, så da spiller været i grunn ingen rolle.
Formen har vært veldig dårlig dette svangerskapet, så når kroppen fungerer litt igjen, så må det utnyttes,
og kosedag med finejenta mi er jo det aller beste.


Nå sover hun dupp, så jeg har litt sofatid. Vi har allerede fått gjort masse i dag, og kost oss skikkelig.
Tilde viser tydelig at en dag med mamma var midt i blinken, og nyter all oppmerksomheten hun får, og er bare blid, god og samarbeidsvillig.

Også blir man jo i enda bedre humør ved å tenke på at det er helg, fullkommen lykke for meg nå.
Vi hadde egentlig maleplaner i helgen, men som jeg trodde, så ble det ikke noe av. Lenge leve latskapen ;-)
Men vi har lagt nye planer, så helgen den blir fin den, det er jeg sikker på :)

Ha en god helg alle mine søte lesere. Håper dere får en superfin helg.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye som snart trebarns-mamma :) Det var koselig nytt å lese! Jeg ønsker med hele meg at det lille nurket deres skal være helt frisk. Tenker masse på dere alle fire(snart fem) til tider. Dere er fantastiske :)
  Klem fra Linn, mamma til 3åring på Lillehammer.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med en liten baby i magen :) krysser alle fingre for at alt går som det skal. vet dere hva det blir?

  SvarSlett
 3. Hei vennen!

  Åh, så utrolig utrolgi koselig å høre at du er gravid :) Gratulerer såååå mye! Jeg fikk helt klump i halsen av å lese det forrige innlegget ditt! Jeg forstår godt(i den grad jeg kan det!) at dere er redd for at det skal være noe galt med lille bebisen i magen. 25 % er ett høyt tall ja, men hva med de resterende 75 % - DET er iallefall ett høyt tall! Jeg forstår godt at det er vanskelig å fokusere på det positive, enda det er aller aller mest av det - spesielt siden dere har opplevd hvordan det var å få ett sykt barn. Og hvordan det er å ikke få lov til å se nydelige vakre lille Jesper vokse opp. Jeg krysser fingrene for dere, og håper på det aller aller beste - og at den lille bebisen i magen har de 75 gode prosentene på sin side! Jeg krysser HARDT!

  Når det gjelder soverommet mitt..kremt vårt! Jo,du har helt rett - det var svart og hvitt.. hehe.. men det var ikke helt meg. Så i løpet av en liten formiddag så var det tilbake i sine vakre fine og avslappende pastellfarger ;-D

  Håper formen blir bedre!
  Masse varme og gode klemmer fra ida

  SvarSlett
 4. Hei min venn! :-)

  Så koselig å høre at du har en liten skatt i magen din!:-) Det var nok meningen det skulle skje, og jeg er kjempeglad på deres vegne! Skjønner de vanskelige tankene også, så godt det lar seg gjøre å forstå!

  Sender gode varme tanker til dere!:-) Gleder meg til å høre hvordan det går!

  Stor og god klem

  SvarSlett
 5. For en herlig fredag! Helt enig, ikke så farlig hvordan været er bare man kan kose seg sammen!
  Dette var et ordentlig koseinnlegg altså, jeg satt & smilte for meg selv når jeg leste det her:-)
  Håper resten av helgen blir like fin!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 6. Gratulerer med en liten mage hemmelighet, det var utrolig koselig å lese. Skjønner godt at det blir mange bekymringer men jeg er overbevist om at det kommer til å bli bra uansett. Du er en helt fantastisk person og verdens beste mamma !! Håper formen er stigende og at du får en fin sommer med kulemage:)

  SvarSlett
 7. Heisann Gøril!!! :D Gratulerer så masse med enda en liten skjønn skatt i magen din!! :D Så fantastisk da, og at dere klarte det helt selv??!! :D Blir virkelig koselig ja! <3 Skal selv ha en liten hjerteknuser i juli og jeg gleder meg som bare det! :D Unner dere dette av hele mitt hjerte! :D Hvis dere klarer det så er det håpe for de fleste!! :D Som andre sa, 25% er et høyt tall, men 75% sjanse for at h*n er frisk er enda høyere! :D Og dere fikk jo vakre perfekte lille Tilde i mellomtida, og UL viser jo et perfekt barn, så tror nok prosenten din for å få et friskt barn er enda høyere!!! :D Stor klem fra Trultemora/ Merete! :D

  SvarSlett
 8. Vindfull var vel mildt sagt.hehehe.I allefall på min side av byen.Blåste nesten bort her:-O
  Kjenner jeg er nesten litt misunnelig på graviditeten og lillebror her er bare 5 mnd:-/ Folk sier at alle gode ting er 3,men vi får nå se. Nettopp kjøpt bil så d må eventuelt bli ved neste bilbytte.hehe:-)

  Ha en fortsatt knall uke!

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)