onsdag 20. april 2011

Trassen

Jeg er en veldig rolig person, rolig og svært bevisst på det, så jeg blir rett og slett ikke noe stresset når min lille snart-toåring legger seg ned på asfalten MIDT i byen og trasser.
Det gjør meg ingenting, og jeg blir verken flau eller rød i ansiktet. 
Bryr meg slett ikke om alle som ser og peker.
Det er heller ingen hindring at vi har tusen handleposer, vogn og at magen min begynner å bli gedigen og i veien for det meste, jeg klarer fortsatt så fint å bære en sintus-hylus som ikke vil bli bært.
Det er lett, det.

Neida, slike ting gjør meg ingenting, jeg er glad jeg er så rolig og behersket. Phu..
Eller, hvordan var det nå igjen?

bildet fra en tidligere anledning. Vi har jo tross alt trasset et par ganger før ;-)


Edit: leses veldig ironisk altså.

4 kommentarer:

 1. hehehe ja da takler du det godt. Bare vent til småen kommer. Takler du det bra da å så er du mester. Jeg har kort lunte og noen ganger så går det rett og slett ikke ann å telle til 10. Enda bedre er det når småen griner for da skal den store være trassig bare for å være ekkel. Eller når begge griner samtidig. Jauda:-) Oh happy day.. Men ellers er det bare bra:-)

  Håper dere har en finfin påske. Her kaster vi håndkleet inn i morgen og setter snuten hjem da småen får tenner og vi er meget sliten etter 5 våkennetter. Me får sjå.

  Klem

  SvarSlett
 2. Det var veeeeeldig ironi altså, jeg takler det IKKE overhodet ;-)

  SvarSlett
 3. Hehe, det er alltid like hyggelig med trass. Jeg orker ikke å dikke så mye hvis han først slår seg vrang, så det har hendt at jeg har trasket hjem fra barnehagen med en liten mark som hyyler i armene mine. Og jeg sier som deg; man føler ihvertfall IKKE at folk titter og tenker sitt ;)
  Riktig god påske til dere! Kos dere masse, masse.
  Klem

  SvarSlett
 4. Ser den! Nygelig bilde forresten...hihi! Med en gutt på 19 mnd så begynner jeg virkelig å merke uhyggelige tendenser her og...akk...men har fått en del stilige 'trassebilder' da... :-P Man får vel se positivt på det..eller...

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)