torsdag 11. august 2011

Fride på skipet og nøstebarn..

Her har det ikke skjedd så mye spennende siden sist.
Blogglysten har på en merkelig måte forsvunnet litt, og jeg tenker mange ganger på at NÅ, nå stopper jeg å blogge. Så går det noen dager, og jeg får skikkelig behov for å skrive og dele igjen. Og da tenker jeg ikke tanken på å slutte i heletatt. Det går litt opp og ned dette.
Vet ikke hva jeg ender med å gjøre, jeg får bare ta tiden til hjelp.

Tilde, min fantastiske vakre og fine to-åring har blitt så glad i barne-tv. Det er jammen koselig også synes jeg, når hun kan sitte i sofaen, med smokken i munnen, dukkene sine ved siden av seg og stirrende øyne på tv-skjermen, og være helt rolig. Da er det fred og ro i huset, og vi koser oss alle med barne-tv.
Tildes store favoritt er Fride på skipet. Hun blir helt i ekstase når det kommer, og da er det ikke lov til å si et pip. Flere som liker den serien?
Vi har funnet ut at det ligger noen episoder på NRK sin nett-tv, så vi har sett mange episoder hver eneste dag.
Tilde synes det er like morsomt, hver gang.
"æ villa sjå Fride på skipet". "sætt på Fride på Skipet". " der e jo Fride på skipet jo mamma"... :)

Når ting føles litt ekstra kaotisk i topplokket mitt, og jeg er bekymret og engstelig, daa trenger jeg å shoppe. Rett og slett. Shopping er terapi. For meg.
I dag har det vært en litt sånn dag, noe som har resultert i at jeg har brukt flere tusen kroner på Nøstebarn.
Mine fine små trenger ikke så mye klær derfra, de har vel nok fra før, men mammaen trengte å føle seg litt bedre, og da ble det sånn.
Dessverre varer det ikke så lenge, denne shoppingterapien. Et lite blaff av glede er uansett godt.
Rett etter man er ferdig, så er man tilbake til å være litt engstelig igjen.
Håper at ting ordner seg nå. Orker ikke fortelle så mye, men jeg som har engstet meg mest i hele verden for komplikasjoner etter keisersnittet, fikk nettopp noen kjipe komplikasjoner, og jeg merker at jeg takler det veldig veldig dårlig. Heldigvis er det ikke noe farlig, men jeg takler det like dårlig allikevel. Har man helseangst, så kommer dumme tanker snikende uansett farlighetsgrad, i allefall hos meg.

Dette ble et innlegg med masse ord, ingen bilder og ikke så mye spennende for dere å lese.
Men slik ble det denne gang.
Får hoppe i dusjen før Mie vil ha mat. Selv om jeg i bunn og grunn må fortsatt vekke henne for mat, da..
Hun er en skikkelig sovebaby, som fortsatt sover over 20 timer i døgnet. 

Ha en fin torsdag alle sammen :)

12 kommentarer:

  1. Jeg sender deg noen gode og trøstende tanker. Du har lov til å være en mamma med mange bekymringer både ovenfor dine barn og deg selv. Dårlige dager har vi alle sammen fra tid til annen. Akkurat nå er dine dager litt grå. Det er greit. Gjør det beste ut av det. Prøv å finne noen små gleder, selv om de føles ubetydelige.

    Jeg liker bloggen din, og din vakre og kloke ord veldig godt, så jeg håper du fortsetter litt fra tid til annen når du selv føler behov for det, uten press fra oss følgere.

    Jeg håper du kan finne noen gleder i denne dagen. Litt mer Fride på skipet, en kopp varm te, eller et fint blad bare til deg. :))

    Klem fra Katrine

    SvarSlett
  2. Jeg håper du vil fortsette å blogge Gøril. Det beste er jo om du klarer å kaste fra deg den "nå burde jeg blogge" følelsen, og bare blogge når du har lyst eller behov. Ville blitt trist uten oppdateringer fra dere en gang i blant syns jeg, vil jo så gjerne høre hvordan det går :)

    Fride på skipet er først og fremst en hit for hun eldste her i huset, Mali er hektet på Dora the explorer for tiden. "Mamma, Rappo rapper kaken! Rappo ingen rappppiiiiiiinnng!" Søta ....

    Håper det viser seg at ting ordner seg likevel etter keisersnittet, det er deg ikke unt å ha verken vondt eller bekymringer etter fødselen. Håper du nyter lille Mie (som har et kjempefint navn) og storesøsteren som er minst like søt :) Klemmer fra oss

    SvarSlett
  3. Det er godt å få litt terapi, både ved å skrive og å shoppe! Det å få satt ord på tankene sine er viktig, det er mye værre å gå med alle de vonde tankene inni seg...
    Huff, så kjipt at det ble komplikasjoner etter ks:( får håpe det ordnes fort og at du slipper å ha mye vondt!!

    Om du føler for å ha en bloggpause inni mellom så er jo det helt greit;) Vi er her når du kommer tilbake!
    God torsdag til deg, vi skal ned for å ta lillesøsters andre vaksine idag-jeg gruer meg...
    Klem fra størstepia

    SvarSlett
  4. Jeg har to jenter som ELSKER fride på skipet;)

    SvarSlett
  5. Ville bare gi deg en klem, jeg, Gøril.
    Bekymringer er ikke godt...

    Har lagt igjen endel tusen hos Nøstebarn jeg også. Unnskylder meg med at det er greit ettersom jeg selger det igjen når han har vokst fra klærne. For ja; det er ikke de billigste plaggene, men du verden så mye fint og behagelig!! :o)

    Alba.

    SvarSlett
  6. Kos deg med det du har shopa , kjekt med noe nytt.Det fortjener du.
    Sender deg en go klem.
    Hilsen Wenche

    SvarSlett
  7. Jeg leser hvert ord av det du skriver i hvert innlegg. Tror det er noe med skrivemåten din som apellerer til meg.
    God bedring! :)

    SvarSlett
  8. Her har det skjedd mye mens jeg var på ferie ser jeg! Gratulerer med nydelige lille Mie <3
    Og god bedring til deg! Plei litt godt med deg selv nå!

    SvarSlett
  9. ÅÅÅ, så tåpelig at du har fått komlikasjoner etter ks - håper virkelig det ordner seg raskere enn raskest og at du nå i all hovedsak kan kose deg med dine to små - uten for mange vonde tanker!

    Jeg sender deg mange varme tanker og håper du har hatt en god dag:) Lykke til med barseltiden, og ta godt vare på deg selv!

    SvarSlett
  10. Æsj, så utrolig kjedelig med komplikasjoner etter ks. Håper virkelig at det er blitt bra allerede, og at du slipper noen flere plager!!
    Shopping er forresten alltid god terapi :D

    SvarSlett
  11. Holder på å oppdatere meg på blogglisten min etter ferien, henger litt etter her. men gratulerer så mye med nydelig nydelig Mie

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)