onsdag 1. september 2010

En glede
Fineste barnehagejenta. Skitten, snørrete og veldig vakker


En glede i mitt, den største av de alle, det er Tilde.
Tenk at så mye kan skje på bare 15 mnd. Fra å være en lite bylt som trenger hjelp til alt, og så 15 måneder siden sitter hun ved bordet og sier "nei nei nei" når vi skal hjelpe henne med middagen.
Hun er kommet i en "klare selv" alder, ganske tidlig, men det er mest morsomt. Og jeg føler meg så heldig som får lov til å være med på denne ferden. En sann glede. Den beste og fineste gleden av de alle.


Hun er stort sett blid, selv om hun kan være ganske sur etter en lang dag i barnehagen. Men av og til skinner hun som den største og fineste stjerna fra morgen til kveld. Og hun er morsom. Hun har humor. Det er SÅ gøy.


Hun søler og griser, men koser seg stort når hun får lov å holde på selv ved måltidene. Jeg synes det er viktig. Hun skal jo lære seg det, og at hun selv har funnet ut at dette er noe som hun kan, og noe hun vil, da vil ikke jeg stå i veien for henne i allefall. Allikevel skal jeg innrømme at jeg av og til sukker ganske høyt og lenge når hun spiser yoghurt selv, og ikke er fullt så flink til å føre skjea i munnen ;-)


Hun har på mange måter blitt en jente-jente. Hun er glad i dukken sin, Amanda.
Hun bærer på den, koser på den, og triller den i vognen sin som på bildet over her.
Tilde har en egen sakkosekk stående i stuen, den pleier hun og Amanda og se barne-tv sammen. Og Tilde passer på at hun sitter godt i fanget, og tar seg også tid til å både prate med Amanda og leke med henne. Jeg ler masse når hun kaster henne opp i været og tuller med henne. Akkurat som kjæresmannen gjør med Tildusen.


Bading er stort sett også bare morsomt. Særlig om det er MYE skum. Da kan hun sitte lenge og kose seg, og det aller morsomste er om jeg blåser skummet i ansiktet hennes. Da ler hun så hjertelig og det smitter over.

Det er virkelig artig å være mamma til denne jenta, jeg gleder meg til hver dag jeg skal få lov å være sammen med henne :)
Mammalykke.pappalykke.Kosestund etter bading.

Her har vi brukt kvelden til å se tv og spise. Skikkelig latskap.
Nå venter det en maskin med klær som må henges opp, og klær som må legges sammen.
Ikke akkurat noe jeg gleder meg til.
Men noe annet som er en stor glede, det er nettshopping. Har akkurat vært innom nøstebarn sine hjemmesider og bestilt tonnevis med ullklær til Tildusen min. Farlig skummelt altså, men de har jo så mye fint, og jeg klarer ikke begrense meg... Noen som kjenner seg igjen? ;-)

Ha en fin kveld videre :)12 kommentarer:

 1. Fineste, søteste Tilde-mor!
  Du har all grunn til å være superstolt av den lille tulla deres! Det er nesten overvelmende hvor glade man kan bli i et sånt lite menneske, og hvor mye glede de kan spre rundt seg!

  Nettshopping.... Neeiii... Det har jeg ikke hørt om :P
  (og det er en grunn til at jeg ikke har vært innom nøstebarn sine sider enda!)

  SvarSlett
 2. Åååh så mange herlige bilder av allervakreste Tildesnupp! Veldig godt å se! Hun vokser jo så fort og har blitt så stor! Altfor lenge siden vi har snakkes nå vennen, hvordan går det med dere? Tenker ofte på deg! Veldig glad for at Tilde har det bra i barnehagen, håper det har gått greit å begynne med hverdager igjen, jeg vet jo at det på en måte er godt å ha en "normal" tilværelse, selv om det betyr at man på mange måter legger bak seg den hverdagen som var normal før og som aldri kan komme tilbake... Er så glad for at du har Tilde med deg inn i framtiden! Sender tusen store klemmer og lover at jeg skal bli bedre til å gi lyd fra meg, har byttet tlf og klarte å kløne og miste mange nr inkludert ditt i prosessen, men har klart å finne fram til det nå og lagt deg til i kontaktlisten igjen!

  SvarSlett
 3. Hun er altså så vanvittig pen og god den jenta deres!! Har så lyst å se henne igjen! De øynene hennes blir man helt bergtatt av:) Elsker det bildet der hun har mat i fjeset og er blid som en sol. Snakk om å ha det godt:)

  SvarSlett
 4. Sååå herlig. Skikkelig "going". Hun er så full av sjarm den jenta.
  Etter å ha fulgt dere en stund ,er det så fint å lese om disse gode stundene.
  Nyt dem.=0)
  Nettshopping det blir fort VELDIG dyrt, på kort tid er min erfaring.-o)
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 5. Tilde er ei nyyyydelig jente altså :) Og det er godt å se at du setter så stor pris på alle hverdagsøyeblikkene med henne :) Tida går så fort!

  SvarSlett
 6. Herlige bilder av Tilde ja.Som jeg bruker og si når jeg henter Andrea i barnehagen.Skitne barnehagebarn er herlige for da vises det i hvertfall at de har rørt seg i barnehagen og man skal være glad for at ungene er frisk og rører seg.Det har jo desverre du fått erfare alt om Gøril:(

  Klærne fra nøstebarn er bare helt lekre da.Har handlet endel til min Store lille barnehagejente der jeg også.Og er sååå fornøyd;)
  Nå ventes det snart på en monsterbukse som mormor har strikket.Ingenting er som ull på en kald vinterdag.

  Ha ei super helg!!!

  SvarSlett
 7. Så søt hun er! Tiden flyr virkelig!! Det er en fin alder hun er i. Tvillingene er 21 mnd og er i samme siget. Morsomt!

  SvarSlett
 8. Så herlige bilder av nydelige Tilde!! Har også brukt alt for mye penger hos Nøstebarn i det siste, men det er fantastisk gode klær, da. Håper helga blir god :-)

  SvarSlett
 9. Hellu! Kan jeg spørre hvor den pysjamasen er kjøpt?? ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)