onsdag 24. mars 2010

Award

Siri og Mariann har gitt meg denne awarden, noe som er veldig hyggelig. Tusen takk :)

Som alltid er det jo visse regler man må følge når man får slike awarder, denne gang skal man skrive opp 10 ting som gjør en glad, samt å sende videre til 10 andre.
Jeg synes det er viktig å tenke på det som gjør man glad, så derfor tenkte jeg å "bli med" på denne awarden.

1. Tilde gjør meg mest glad i hele verden, samt kjærestemannen. Bare at de er her, og er akkurat slik de er, så kunne man jo ikke blitt lykkeligere.

2. Jesperminner, kan gjøre meg både trist og glad, men siden jeg skulle skrive om glade ting her, så blir den med her. Jesper må jo være med på en liste av glade ting, for jeg er innmari glad i han.

3. De dyrebare 4 skattene mine i Oslo som jeg er så glad i, og som jeg savnet med en gang jeg dro fra de. Og de fine skattene i tr.heim, med en stk funksjonshemmelig vakkerskatt, og to friske vakkerskatter, samt den vakre mammaen deres gjør meg alltid veldig glad.

4. Å sove, det gjør meg glad. Tenk å kunne sove mange timer sammenhengende en natt, jeg tror jeg kunne blitt veldig veldig glad gitt ;-)

5. Shopping, kafeliv, gode venner. En herlig kombinasjon.

6. Mammaen og pappaen min, samt søsteren min og hennes kjæreste, som alltid har støttet opp og vært der. Jeg er glad for å ha en slik fin familie.

7. Øl og en konsert. Bare det å glede seg, da blir man jo automatisk glad. Å jeg ville ha gledet meg lenge om jeg skulle på drømmekonsert og drukket masse øl.

8. At de i rundt meg har det bra, har god helse og lever...

9. Å mestre ting jeg ikke trodde jeg skulle få til.
Å føle at jeg kan komme styrket ut av vanskelige saker, jeg vet ikke om det gjør meg glad, men det er i allefall veldig viktig og jeg tror jeg trenger å ha med denne også. En gang vil det kanskje gjøre meg oppriktig glad, at jeg ikke hele tiden vil være i kjelleren, men ha det bra? For det å ha det bra, det må jo være det man ønsker mest av i livet, og først da kan man være så glad som man vil.

10. Ryddig hus, sol, vår...

Det er mye jeg kunne ha skrevet om, det gjør meg også glad. Det er så viktig å kunne sette av tid til å kjenne på det som gjør at man fortsetter livet, uten å være trist. Man har som regel alltid noe å være glad for, selv om man har opplevd det verste mareritt.

Neste punkt på listen var jo å sende denne til 10 andre. Jeg sender den videre til de som vil, jeg. Alle fortjener å kjenne at man har noe å være glad for, å tenke på hvorfor man er glad for de tingene i livet som gjør at man smiler.

2 kommentarer:

  1. Drømmekonsert, hvilken artist/band er drømmen?

    Klem Inger K

    SvarSlett
  2. Tja, si det. Jeg liker så mange, men akkurat nå ville jeg blitt veldig glad om The Sounds ville komme å spille i Tr.heim, eller i Norge, da...

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)