søndag 14. mars 2010

Nye Tildusbilder

Koser seg i solen. Det er skikkelig påskestemning her i oslo, og det er så deilig.Deler en bolle med pappaen sin :)


Herlig vær som dere ser. Gleder meg til det blir vår nå.

I morgen reiser vi til Haugesund. Der bor familien til kjærestemannen, og det er vel på tide at vi kommer oss dit snart også. Kunne jo ikke dra dit med Jesper, og fikk aldri dratt når han var på avlastning heller, så der er det mange som ikke har sett oss på lengre tid.
Regner med det blir stor stas når for Tildes oldeforeldre at vi kommer en tur nå. Og jeg tror nok også at farmor gleder seg veldig. Det er bare det at hun ikke vet at vi kommer, så hun blir nok kjempeoverrasket kan jeg tenke meg.
Gruer meg innmari til å fly, men satser på at det går bra. Kryss fingre.

Ellers har jeg lagt lokk på mange mine følelser nå om dagen. Jeg er helt sikker på at det er en dum ting å gjøre, men jeg gjør det allikevel. Jeg orker ikke se på bilder av Jesper, og jeg orker nesten ikke prate om han. Det er den eneste måten ting føles helt ok på nå. Men samtidig ikke også. Jeg tenker veldig mye på han, men orker ikke dele tankene med så mange. Synes det er så slitsomt.
Hver gang jeg virkelig tenker ordentlig så kjenner jeg at jeg har lyst til å gråte, og det orker jeg ikke. Ikke akkurat nå i allefall.

Jeg har det kjempekoselig her i Oslo, og det er så fint å være her. Det går helt fint å prate om Jesper om jeg vil, men jeg går og tenker på at det snart vil komme en stor smell der jeg skjønner hva som har skjedd, og da vil jeg ikke være her, da vil jeg være hjemme. Derfor fortrenger jeg det meste og jeg leker struts. Hodet ned i sanden, og forholder meg til det som skjer her, ikke det som har skjedd.

I kveld er siste kveld sammen med supergjengen vi bor hos, så jeg skal ikke bruke den tiden til å blogge. Jeg regner med at jeg får masse tid til det når jeg er i Haugesund, så da kommer det kanskje litt mer fra denne kanten.

Ha en fin søndag.
Posted by Picasa

16 kommentarer:

 1. Det skjedd noe tull her, så dere som la igjen kommentar sist, legg den gjerne igjen..
  De forsvant nemlig :(

  SvarSlett
 2. Skrev bare god tur til Haugesund og deilig å lese at dere har hatt det storveis i Oslo.
  Fortsatt god søndag

  SvarSlett
 3. Forsvant de??

  Jaja, skrev vel ikke så mye lurt..

  Ville bare ønske deg/dere velkommen til Haugesund!
  Her slåss vinter og vår! ;-)

  Håper dere får fine dager med svigerfamilien!!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Fint at der koser dere masse:) Ha en riktig god tur til Haugesund, jeg krysser fingrene for dere;)
  Og saa moro med overraskels for farmor da! Tenker hun blir GLAD!
  KLEM!

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder av Tilde:-)
  Hun er jo virkelig en solstråle!!
  Håper dere får en strålende tur til Haugesund!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 6. Åh, jeg får så vondt av deg når du skriver hvordan du har det nå:( Jeg blir trist inni meg og gruer meg til å høre om smellen!
  Synes det er så inderlig godt at dere har Tilde som holder dere oppe, for dere må jo!! Selv om dere selvfølgelig må få sørge..
  Jeg er glad dere har muligheten til å reise litt og kose dere;)
  Kos dere videre og jeg krysser fingrene og det som krysses kan for flyturen;))

  SvarSlett
 7. Nydelige solstrålen skinner om kapp med sola jo :D :D
  Godt å høre at dere har en flott tur, og at dere har så godt vær er jo bare et kjempepluss!
  Skjønner godt at du ikke vil gi uttrykk for alle følelsene nå, at du vil prøve å ha en tur fylt med glede. Men sorg føles uansett om man ikke gir uttrykk for det...
  Jeg tenker masse på dere. Dere alle 4!

  En stor og god klem til deg!
  Og du, flyturen kommer til å gå helt fint :D Nyt Haugesund litt for meg også. Gleder meg til neste gang jeg skal dit!

  SvarSlett
 8. Så koselig med en oppdatering fra deg! Godt å se at du koser deg i Oslo. Vet du, jeg tror ikke det er noe "riktig" eller "feil" måte å bearbeide det som har skjedd på. Om du føler du trenger å ha litt avstand til alle følelsene en stund, så gjør du det. Og når du trenger å føle, gråte, rase, da gjør du det.

  Lykke til på flyturen, jeg skjønner at dette er noe du ikke gleder deg til. Men det er heldigvis ikke noen lang tur, så håper det går greit. Du får holde deg opptatt med Tildus, som sikkert kommer til å synes det er fint å fly.

  Haugesund er ikke så langt fra mine trakter, og her er våren i ferd med å komme, så jeg håper på strålende solskinn som varmer både en frossen natur og et litt slitent mammahjerte.

  Klem

  SvarSlett
 9. Ha en fin tur, og nyt den og kos dere! Fullt fortjent!!! vår-klem(selv om det ligger hvitt med snø her på møre...)

  SvarSlett
 10. Så fin en jente! Og ellers Gøril, noen ganger blir man nødt til å "skru av" følelsene sine litt, for å overleve og for å ikke ha det ufattelig vondt hele tiden. Det er ingen som vil klandre deg for det. Sorg er en lang og komplisert prosess....
  klemmer

  SvarSlett
 11. Nydeligste Tildusen, kjempefine bilder av skjønneste jenta.

  SvarSlett
 12. Nydelige lille Tilde :) Så fin fun er, mammas og pappas solstråle. Tror hun gjør alle rundt seg glad, hun stråler jo :)
  Håper Turen til Haugesund gikk bra og så morro da og overraske.

  Ha det kjempefint i Haugesund!

  Klem fra Inger K og David

  SvarSlett
 13. Litt av et sjarmtroll dere har.
  Fint at dere har det fint. Ingen tviler på at du sørger selvom du har det fine stunder sammen venner og familie og. Tror ikke noe er rett eller galt.
  Ha det fint i vårsola i Haugesund .
  De beste ønsker for deg og dine =0)
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 14. Ha det fint her i byen vår, Haugesund :) Her er våren på vei, men det er ganske grått og regnfullt, hvertfall idag..

  Tenker ofte på dere, ville bare gjøre et avtrykk :)

  SvarSlett
 15. Flott at dere har kost dere i hovedstaden, og god tur videre til Haugesund:) tror det er helt greit å bare koble ut av og til jeg, det har du full rett til. Det er nok av tid ellers til å tenke. Kos deg så mye du kan da. Stor klem

  SvarSlett
 16. Heisann.
  Godt å høre at dere har hatt en fin oslotur, håper haugesundsturen blir like bra. Kan anbefale dere å ta turen på lørdagsgrøt i Haraldsvang, kjempekoselig der.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)