mandag 20. september 2010

Gavelek 2

For lenge siden, ja en evighet har det nå blitt, (og det beklager jeg voldsomt Mona) skal det nå bli en ny gavelek her. Jeg håper dere har lyst til å være med, jeg har planer om å kjøpe fine og snertne gaver skal dere vite :)

Et veldig dårlig bilde, men fargen er i nydelig lyserosa

Ja, for lenge siden fikk Tilde en nyyydelig vimpelrekke for å ha på rommet sitt. Mona vet litt hvilke farger som går igjen på rommet til Tilde, og den passer helt perfekt. Hun har tidligere malt et uglebilde som jeg elsker. Hun kan nemlig både å male og sy denne jenta.

Som dere skjønner går det mye i rødt og rosa på rommet til Tilde, farger jeg blir glad i. Er ikke så veldig rosa-rosa av meg, men synes det er fint når det blir litt rosa, og liker at det er litt jentete preg på rommet til Tilde.En kjempenydelig vimpelrekke er det i allefall, og den er MYE finere enn hva jeg får frem på bildene her. Ikke så flink til å ta bilder bestandig. Rett og slett perfekt er den.


Nå håper jeg at jeg fortsatt husker hvordan gaveleken fungerer, men jeg tror det skal være slik at de tre første som skriver en kommentar til innlegget her, og vil være med på gaveleken, er med. Du vil da motta en gave fra meg, og når du får den i posten så linker du i din blogg, og med bilder av gaven du fikk. Og så blir det din tur til å finne snerte gaver til tre stk. ;-)

Man trenger ikke lage gaver selv altså, jeg har planer om å KJØPE. For håndarbeid kan jeg ikke.
Og si fra om du vil at gaven skal være til deg, eller om du har barn og vil at gaven skal være til barnet, så får vi se hva vi får til her.

Mona har en kjempefin mammablogg. Her finner du litt om alt i grunn, og en blogg jeg er innom hver dag. Rett og slett en av mine favorittblogger. Ta en titt du også :)


13 kommentarer:

 1. Betyr det at jeg får være med på leken? \o/
  Det vil jeg gjerne! :-D
  Får prøve å begynne å blogge igjen da, nå som jeg har så god grunn. :)

  SvarSlett
 2. Klart du får være med på leken :) Kjempekoselig

  Send meg en mail med adressen din :)

  SvarSlett
 3. Oi så spennende. Dette vil jeg være med på.
  Leser bloggen din stadigvekk. Synes du er veldig flink til å skrive om små og store ting i livet deres.

  SvarSlett
 4. Så flott Marianne, send meg adressen din på mail :)

  SvarSlett
 5. Jeg vil også være med :) Men bloggen min er vel så godt som ikke-eksisterende..og det er blogg.no..og jeg har ca 1 leser, og det er typen som jeg tvinger til å lese! ;)

  SvarSlett
 6. Takk for koselige ord! Og så bra at vimpelen passet på rommet hennes. Hadde jo en anelse om det, som du også nevner ;)

  SvarSlett
 7. Linn: Hyggelig at du vil være med, og det er helt fint om du har blogg.no. Men jeg vet ikke hvordan det er om du har en ikke-eksisterende blogg. Poenget med gaveleken er at du skal sende tre gaver etterhvert, og om du har ingen lesere foruten typen din, så vet jeg hvordan det blir?

  Hva tenker du selv?

  Klem, Gøril

  SvarSlett
 8. Gøril- det var et hint, les bloggen min! En desperat kamp om lesere! Haha :) Nei, jeg tror nok neppe en gavelek ville fungert særlig bra slik den bloggen er nå, men herlighet, jeg har jo lagt ut tre innlegg siden i går, det er jo ikke verst! ;)

  SvarSlett
 9. Linn, hehe, jeg skal ta hintet og ta en titt i bloggen din :)
  Hurra for mange innlegg :)

  SvarSlett
 10. Gøril- haha, så glad jeg ble nå! :) Har forresten fulgt bloggen din siden juletider nå, liker den kjempegodt :)

  SvarSlett
 11. Linn, skal du være med på gaveleken forresten?

  SvarSlett
 12. Linn: Har du ikke blogg lengre?


  Noen flere som vil være med på gaveleken, fortsatt en ledig plass, meld dere på :)

  SvarSlett
 13. G: "Hvis jeg bare lager en ny blogg, og starter på nytt.." :P

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)