onsdag 22. september 2010

Rampus Tildus.
Tilde-min


Frøken tann-rar, men ellers også ganske rar, men ikke bare rar, da, litt søt og god også. Litt snill, litt streng, litt sint, men mest glad, og morsom, og litt rar.


Litt bestemt, skal-gjøre-alt-selv, og bryr seg slettes ikke om at jeg må vaske gulvet flere ganger selv. Spiser selv, søler selv, roter selv, rydder ikke selv. Sier NEINEI om jeg vil pusse tennene, for hun skal pusse selv, og det betyr å suge av tannkremen, slett ikke pusse.
Sier NEINEI om jeg skal skifte bleie, for det skal hun helst klare selv, og den kan vi godt ha på hodet. Sier pappa til mamma, og pappa til pappa, og pappa til onkel, men tante til tante, og koser på alle som fortjener en kos, men slettes ikke når jeg spør om å få en liten kos. Da sier vi NEINEI og løper å gjemmer oss. Helst bak gardinen. Som er så og si gjennomsiktig.
Lura ;-)Elsker musikk, og danser rundt i ring og ring, helt til hun ramler og blir svimmel.
Klaus Sonstad er favoritten. Og vi danser og danser. Nevnte jeg svimmel?
Nevnte jeg fall? "dætt ned" sier hun, og fortsetter ringdansen.
Ingen respekt for sin mor, som også kalles pappa, ler når jeg sier nei. Selv med streng stemme. Og om jeg skulle finne på å si noe annet litt strengt, så smiler hun og skrattler.
Og gjør det hun ikke har lov til igjen...

Elsker å tulle, å le og få andre til å le.
Og hun gjør livet til alle som har henne i det til en berikelse.
Hun er herlig, ufattelig herlig.
Et funn, et unikum, et mirakel.

EN GLEDE.
6 kommentarer:

 1. Hehe!! For en herlig beskrivelse av en herlig liten jente! Helt perfekt, akkurat sånn som hun skal være! Sjarmerende, bestemt og vet hva hun vil - det er det som får henne opp og frem her i livet vet du! Hun kan nå så langt hun bare vil! Fine Tilde!

  :)

  SvarSlett
 2. Hun er rar - på svensk :)

  Herlig frøken, ligner sin mor!

  SvarSlett
 3. Hei Goeril!!

  Ha foelgt bloggen din leeenge og synes du er helt super.. Har aldri lagt igjen feedback men naa maatte jeg bare.. Du er saa utrolig flink til aa skrive. Dette innlegget var helt herlig rett og slett.. Du er fantastisk og har to nydelige barn..

  Staa paa, jeg er saa glad i hele bloggen din i gode og onde dager.

  Du er en av de toeffeste damene jeg vet om selv om du sikkert ikke foeler det saann selv av og til. Takk for at du deler livet ditt med oss..

  SvarSlett
 4. Saa fint skrevet:)
  Mange av de tingene kan jeg si stemmer helt overens med A her...
  Suge tannkrem bl a!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)