mandag 7. desember 2009

Manic monday?

Æsj, hva er det de prøver å gi meg?
Nei, men dette smakte ikke som den vanlige grøten jeg pleier å spise.

Det var jo godt, jo. Mere mere mere!!!

Mammas tullegrøt med pære likte jeg jammen godt :)I dag, tross søvnmangel, så har dagen gått ganske greit allikevel. Ville jo tro at frk. bøllefrø hadde behov for litt ekstra søvn på dagen, men i dag slo hun til med å sove bare en time. Så det verken formiddags eller ettermiddagsdupp på denne mammaen, for Tildepus sov bare når vi trillet.. Håper at hun sover godt i natt, da. Det har jeg faktisk bestemt. Dronningen befaler.
Hun har vært strålende blid, som alltid, og jeg vurderer ikke lengre å selge henne på FINN ;-)

Ellers har vi tatt det rolig i dag, av naturlige årsaker ;-) Har handlet og trillet tur, og lekt oss inne.
Nå er det Drømmehagen og jeg ligger som et slakt på sofaen. Jesper er på ekstra-avlastning i dag. Han hadde en fryktelig dårlig natt, men det hadde gått bedre i barnehagen i dag, og da takket vi ja til å få en mandagskveld fri. Håper det fortsatt går bra med ham. Jeg håper han er i bedre form når han kommer hjem i morgen.

Etter Tildepus har sovnet i kveld skal jeg spise nachos og kose meg med en (bare en altså) tsjekkisk øl. Gleder meg. Det er det beste som finnes. Også skal jeg se en ny episode med Dexter, det er også noe av det beste som fins nemlig. Har tro og håp om at det blir en finfin mandagskveld. God mandag til deg også :-)
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. God mandagskveld til deg! Håper du får sove litt mer i natt da, Tilde kan da umulig holde det gående to netter på rad, håper ikke det iallefall. Fikk du slappet av mens Drømmehagfen stod på? Jeg ble nesten en smule gal av den pianospillingen til hinkelnonkelene, eller tinkelbonkelene eller hva de heter. De stripete bowlingkjeglene. Men snuppa synes det var festlig, da. :-)

  *klem*

  SvarSlett
 2. Blir jo bare sjarmert i senk hver gang jeg ser det nydelige Tilde-fjeset:) For noen herlige smil på den gullungen!

  Kos deg med ølen - det hørtes deilig forfriskende ut (jeg er også glad i øl...Har du smakt weissbier? Mmm, vanvittig godt! Bør serveres i weissbierglass, så sær er jeg, hehe...)! Og med altfor lite søvn bak deg, kommer du kanskje til å sovne på sofaen etter den ene ølen..? ;)

  Håper dere får en god natt søvn alle sammen.

  God kveld videre!

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!! Jeg er sikker på at Tilde sover som en prinsesse i natt. Det har nemlig Daniel bestemt ;) God natt til dere! Klem

  SvarSlett
 4. Regni: Tenker du på tomlingene? De er grusomme. Egentlig er hele Drømmehagen ganske grusom, man blir sprø av de lydene. Tilde derimot, hun elsker de. Men når tomlingene spiller piano så blir hun lei seg ;-)

  Una: Jeg skal sjekke ut den ølen. Jeg drikker stort sett bare Hansa når jeg driker. Og det er ganske sjeldent i grunn. Men øl er kjempegodt :)

  Mona: Hun sover enda, men hun ligger kanskje bare til ladning til jeg legger meg? ;-)

  SvarSlett
 5. Så godt at du har bestemt deg for å beholde henne selv! Det gjør du nok helt rett i, hun er jo svært verdifull!! :D

  X fingre og tær for at hun sover godt i natt sånn at mammaen også får hvilt seg litt!!

  Mmm, en øl hørtes godt ut! Har faktisk et par favoritter i tjekkisk øl :) Godt godt!!

  SvarSlett
 6. Tomlingene ja, de er det. De er litt søte når de ikke lager plagsomme lyder. Jeg synes drømmehagen er ganske pent å se på, mange flotte farger og søt musikk. Men det er jo for de aller minste da. Snuppa her liker forresten Fantorangen aller best. Når han kommer på da ler hun uansett. Og tomlingene liker hun nest best. Og så hoppi-deisi. Jeg har ikke sett barnetv siden jeg var liten selv, så det er litt koselig at det står på hver dag klokka halv seks. En ny rutine som er kommet på grunn av henne.

  Tjekkisk øl er kjempegodt, jeg er også glad i øl. Så det var jo ikke noe sjakktrekk da jeg bestilte tur til Praha for meg og samboer i vinter da jeg var gravid og måtte sitte gjennom måltidene med en stakkars brus eller et glas vann mens han nøt hva han beskrev som "det beste ølet han hadde smakt".

  Håper du fikk sove litt i natt! :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)