tirsdag 26. januar 2010

Jesper-oppdatering..


Et gammelt bilde av en utslått Jesper i mammafanget. Men slike Jesperkoser er HERLIGE også da.Jesper har RS-virus. Det er det som slår han helt ut.
Han har fortsatt feber og ubehag, tett og hoster mye, men får noen ganske sterke smertestillende som gjør at han får sove og hvilt seg en god del. Det er helt nødvendig. Beste medisinen for Jesper er søvn!

Han er tøffest i verden. Dette skal nok gå bra, selv om jeg synes det er skummelt at han fått RS.
Han blir dårlig av en helt uskyldig liten forkjølelse også, så da blir det litt ekstra ekkelt å tenke på at han nå har et fælere virus i kroppen sin.

Håper at Tilde slipper å bli smittet, selv om jeg ikke er bekymret for hennes helse da.
RS er jo uansett ikke noe man ønsker seg akkurat..

10 kommentarer:

 1. Huff, vennen min. Jesper trenger så absolutt ikke RS-virus. :( Mange klemmer og varme tanker til dere.

  SvarSlett
 2. Huff da, stakkar Jesper gutten. Så måtte han få det itillegg til alt det andre han har å stri med :( God bedring til Jesper. Klem

  SvarSlett
 3. Uff, stakkars lille gutten... håper det snart går over, han trenger liksom ikke dette i tillegg... GOD BEDRING... og god klem til mamman :)

  SvarSlett
 4. God bedring Jesper! Her sender vi mange gode tanker og håper du snart er så frisk du kan! Jesper du er en kjemper! Klem til deg og resten av familien.

  Inger K og David

  SvarSlett
 5. Usjh høres ikke godt ut nei:( Mye sykdommer som går for tiden, RS, vannkopper og farangen..hele bhg t lillen er utslått av disse.. Ser uansett ut som om han har det kos der han ligger.Ingenting slår mammakos når man er syk:) God bedring:)

  Hilsen Cicilie og Elias

  SvarSlett
 6. Jeg leste innlegget ditt i går også, men fikk ikke tid til å svare. Jeg sender alle mine varme tanker til dere, jeg har ikke så mange ord som kan beskrive hvor utrolig urettferdig det er at Jesper er så syk. Håper han blir i bedre form, så dere får nyte fine dager sammen. :-) klem

  SvarSlett
 7. det var IKKE kjekt å høre! men som han har vist før, så er han en skikkeli tøffing! for eit deiligt bilde! sånne gode stunder er koselige! masse god bedring til gode Jesper!

  mange klemmer frå Tone og Thalie!

  SvarSlett
 8. God bedring Jesper! Mange klemmer og gode ønsker...

  SvarSlett
 9. Håper så veldig at viruset er på retur og at Jesper ikke må streve så alt for mye med det seige slimet, som er blant følgene av RS :(
  Jeg ønsker tapre, tøffe Jesper masse god bedring!!

  Gode klemmer

  SvarSlett
 10. For et tap du har hatt og for en solstråle du har igjen. Ønske dæ og dine alt godt. Nydelig gutt du hadde, fin blogg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)