lørdag 30. januar 2010

I dag tok jeg det siste farvel med gutten min.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle se han mer, etter i går. Jeg syntes han var så annerledes. Og det gjorde så vondt å se han sånn. Iskald og stiv. Den Jesper vi kjente var alltid varm og slapp i kroppen. Han sov også alltid med munnen åpen, og de hadde prøvd å lukke den, så han hadde en litt rar grimase syntes jeg. Det var en fremmed som lå der, selv om han lignet veldig på seg selv også.

Men, jeg klarte ikke tenke at dette var det siste. Jeg hadde så masse jeg måtte gi han. Han kunne ikke ta fatt på ferden uten de nære tingene jeg følte at Jesper var knyttet til. Han virket så ensom, jeg kunne ikke la gutten min være ensom.

Da jeg kom inn til han i dag, kom jeg alene. Kjærestemannen og Tilde ventet utenfor. Jeg ville være alene med han, var så mye jeg ville si, våre siste hemmeligheter.
Jeg pratet til han hele tiden, kysset han på vår faste plass. Iskald var han. Jeg strøk han over det myke håret og gråt, han var så pen. Den grimasen fra i går hadde forsvunnet, han lignet mer på seg selv.

Jeg la et teppe over han, det teppet han alltid brukte hjemme. Et blått og hvitt tungt heklateppe. Jesper likte å ha tyngde over seg, for å samle kroppen. Det ga han trygghet. Dette teppet var så fint, og han måtte jo ha det med seg. Han måtte jo føle seg trygg nå også.
Han fikk bamsen sin, som alltid var i sengen hans. En bamse han har fått av en tante og onkel i Oslo, som ser på Jesper som sin egen, de er nok nesten like glad i han som meg.
Han fikk med seg en strikkagenser fra tanten her i trondheim. En genser hun selv har strikket til han av den største kjærlighet. Jesper var helt spesiell for henne, og hun sørger så fælt hun også, hun har mistet fadderbarnet sitt.
Disse er ikke biologiske tanter og onkler, men de vil alltid være like ekte tanter og onkler fordi.

Han fikk også med seg en hvit rose, fra en nydelig og god nattevakt. Jesper var nok også hennes lille hjerteskatt. Jesper hadde mange fine nattevakter, noen var mer spesielle enn andre. Denne nattevakten var en av de, en sjelden diamant.

Jeg la et bilde av meg og Jesper ved siden av han, og bak skrev jeg noen hemmeligheter til han. Jeg skrev også lovnader om at det ville bli kaste-bakover-lek og så masse fangkos han bare ville der han skulle være nå.

I armkroken lå det en bamse som var sammen med han hver dag i barnehagen og i boligen. En spilledåsebamse som spiller de nydeligste sanger.

Lengre ned, ved enden av sengen la jeg en lysbamse som alltid har stått i sengen hans. Den lyste i mange forskjellige farger hver gang Jesper lå i sengen sin, vi vet ikke om han så fargene, men vi tror han fant roen med denne lysbamsen flere ganger. Det var helt naturlig å ha den med.

Den siste tingen som fikk være med han var en leke han likte så godt da han var baby. En leke som lagde masse lyder og sanger. Han smilte alltid da han ble lagt under den leken da han var baby og friskere, jeg håper han får bruk for den igjen.

Og lammeskinnet, som han alltid har ligget på, ligger nå under han og gir han varme og trygghet. Lammeskinnet la vi han på like etter han døde, så det har fulgt han hele veien.

Det føltes som han sov i dag. Jeg gråt ikke så mye som jeg hadde forventet, jeg følte at han ikke var død. Han lå i sengen sin, på lammeskinnet sitt, med teppet sitt, med bamsene sine. Det var akkurat som han var hjemme. Han sov bare..

Det var innmari tøft da jeg måtte gå. Jeg klarte det ikke. Jeg kysset han, snakket til han, hvisket ord til han, og gikk ut av rommet. Etter et par minutter måtte jeg inn igjen. Jeg klarte ikke dra fra ham. Jeg sa hadet mange ganger. Dette var den siste gangen jeg skulle se han, og jeg ville at øyeblikket aldri skulle gå over.

Kjærestemannen gikk inn etterpå, han ville også være alene med Jesper. Han syntes det var så tungt å si hadet han også. Det ble så endelig da. Da vi lukket dørene, da vi dro. Da visste vi begge at det var siste gang vi så vår dyrebare hjerteskatt."For Siste Gang" - Portveien 2

Døren låses,
porten lukkes,
alt er gjort
for aller siste gang.
Gi meg hånden
før du reiser,
sett deg ganske stille
på mitt fang.
Om det som er forbi
er forbi,
da har jeg noe vakkert å si:
Alltid skal jeg huske det vi delte,
du og jeg,
aldri skal jeg glemme
alt du var for meg / alt du var for meg.

Være sammen,
siden skilles,
det er veien
hver og en må gå.
La oss ikke
være triste
selv om det er oss
det gjelder nå.
Om det som er forbi
er forbi,
da har jeg noe vakkert å si:
Alltid skal jeg huske det vi delte,
du og jeg,
aldri skal jeg glemme
alt du var for meg / alt du var for meg.

Døren låses,
porten lukkes,
det er gjort
for aller siste gang.
Om vi siden aldri møtes,
kan jeg være hos deg i min sang.
Om det som er forbi
er forbi,
da har jeg noe vakkert å si:
Alltid skal jeg huske det vi delte,
du og jeg,
aldri skal jeg glemme
alt du var for meg / alt du var for meg.Jeg savner han så.

Jeg får så innmari mye støtte fra alle, og det varmer, det hjelper. Særlig hjelper det å høre fra min gode venninne Plomma, som dessverre har vært der jeg er før.
Hun vet akkurat hvordan jeg har det, har kjent på de samme følelsene, hun kjenner savnet mitt, sorgen min, tankene mine. Hun kan si at hun forstår, for det gjør hun. Dessverre.

Denne bloggen skulle ikke handle om døden, den skulle handle om håpet.
Nå er håpet borte, nå er håpet død, nå tror jeg aldri jeg klarer å skrive om håp lengre.
Alt vil alltid dreie seg om barnet jeg mistet i døden.
Jeg håper på bedre dager, på en fremtid som lar meg smile og le igjen. Jeg vet det kan skje, jeg bare klarer ikke se det foran meg. Hvordan skal jeg tillate meg å være glad når jeg har mistet min dyrebare Jesper?

Takk for alle kommentarer. Jeg har lest alle mange ganger. Det varmer, tusen takk for at dere aldri vil glemme Jesper dere heller.

43 kommentarer:

 1. Verden er så alt for urettferdig, og din familie er offer for det nå. Leser bloggen din, og tenker mye på dette. Hva skal man si? I alle fall, setter jeg pris på å få lese det du skriver, det er sikkert godt å i det hele tatt få skrevet det ned.

  SvarSlett
 2. du er nydelige Gøril! Jesper og Tilde er så utrolig heldige som har deg som mamma! Eg er lett på tårene om dagene etter denne beskjeden kom! trodde ikke det var muligt å gråte så mye for noen man egentlig ikke kjenner personligt, men føler virkeli eg kjenner Jesper! fantastisk gutt som eg aldri kommer til å glemme! å så det sterke motet ditt Gøril! du er god!kan ikke få sagt det nok! sku bare ønske det var noe eg kunne gjøre for dere! men bor så lang vekke. men står eit hvitt lys i vinduet kun for dere!

  Håper du og kjærestemannen finner trøst i hverandre og lille Tilde!

  mange varme og gode klemmer frå Tone og Thalie!

  SvarSlett
 3. Ord blir fattige, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal skrive.. Jeg tenker så mye på dere, og føler virkelig med dere!
  Jeg må også si som Tone; Jesper og Tilde er virkelig heldig som har en så fantastisk mamma!

  Ta vare på hverandre i denne tunge tiden!

  Mange store klemmer fra Daniel og meg

  SvarSlett
 4. Sterke ord om en vakker avskjed med verdens tapreste Jesper. Jeg skjønner at sorgen er altoppslukende. Mine tanker er hos dere. Hvil i fred Jesper.

  Klem Marit

  SvarSlett
 5. Dette er ufattelig trist Gøril og jeg skal ikke si jeg vet hvordan dere har det for det vet jeg ikke. Tenker på dere!

  SvarSlett
 6. Jeg tenker på dere hele tiden Gøril, og vet ikke hva jeg skal skrive, fordi ingenting jeg kan si vil gjøre det bedre for dere nå. Det dere går gjennom nå, det dere har opplevd, det skulle ingen foreldre måtte oppleve. Det er grusomt og urettferdig og feil.
  Jeg sender deg alle mine varmeste tanker.

  SvarSlett
 7. Hei på du. Du kjenner nok ikke meg, men jeg har ei jente som er født 2 mnd før Jesper, så husker deg veldig godt fra babyverden.
  Din historie er sterk, og du er så utrolig flink til å sette ord på ting.
  Jeg kommer ALDRI til å glemme lille nydelige Jesper (Du har forresten NYDELIGE barn men det vet du nok allerede:)og håper du fortsetter å blogge. Du har virkelig en gave her, du skriver slik at jeg nesten kjenner en snev av det du går gjennom på min egen kropp.
  Tenker på dere! -Marie-

  SvarSlett
 8. Hilde, mamma`n til Ole31. januar 2010 kl. 00:22

  Jeg blir helt fortvilet her jeg sitter og da kan jeg ikke en gang begynne å forestille meg hva du går gjennom nå, Gøril. Det er så vondt dette og jeg bare gråter og gråter mer for hver gang jeg går inn hit til deg. Dette er så vondt at det skulle ikke fått lov til å være sant. Det er så menigsløst alt sammen, så urettferdig. Akkurat nå så håper jeg bare at du og din kjære har sterke og gode mennesker rundt dere som kan ta seg av dere i tiden fremover. For dette er for mye, for tungt og altfor vondt til å kunne bære alene. Ååh som jeg skulle ønske at det var noe jeg kunne gjøre for deg, for dere. Det du skriver om at du aldri skal få se Jesper igjen, er en helt knusende sorgfølelse. Det er helt ubeskrivelig vondt. Tenker på dere hele tiden♥

  SvarSlett
 9. Du er beundringsverig, så god og omsorgsfull, verdens beste mamma! Vakkre og sterke ord i den værste stund. De fine små bildene, med teksten over beskriver din hjerteskatt så godt. Slik er det vi kjenner han gjennom deg.
  Dere er mine tanker hele tiden. Vi sendte opp ballonger til Jesper i dag. Ett hvitt lys med engler står i vinduet. Jesper vil aldri bli glemt, men leve videre i våre hjerter....

  Klem fa Inger K og David

  SvarSlett
 10. Åh, hjertet mitt banker fortere etter å ha lest det du skriver. Hele tiden er dere i mine tanker. Jeg er så glad for at jeg kan 'møte' deg på bloggen din nå og at du kan lese/skrive når du selv orker å 'møte' oss her ute.

  Jeg er sikker på at Jesper kunne høre alle de hemmelighetene du ville fortelle ham, de er bare dere to sine hemmeligheter. For alltid. Alle de fine tingene du har lagt ved ham vil for alltid være hos ham. Jeg ser for meg Jesper som sover på sitt myke lammeskinn og får kjenne varmen og lukten fra pleddet sitt.

  Jesper fikk kjenne på den største kjærligheten gjennom dere. Så heldig han var som hadde verdens beste mamma, pappa og lillesøster. Så helige dere er som fikk kjenne all hans kjærlighet til dere, hans varme og se inn i hans tindrende øyne hver dag.

  Det er hjerteskjærende å lese om ditt siste farvel. Jeg kjenner at det ble vanskelig å trekke pusten godt, klumpen i halsen ble bare enda større. Det er så ufattelig at du ikke skal være nær ham igjen..

  Det er da du lar oss kjenne etter hvor endelig døden er, så uvirkelig absolutt. Den vakreste sjelen hans er overalt nå, han var klar til å gi slipp og dere lot ham reise trygt avsted.

  Vit at du og kjærestemannen har en uendelig styrke i dere. Den styrken har dere fått gjennom alt dere har gått gjennom med tapreste Jesper. Styrken vil hjelpe dere å leve igjen med livet og sorgen side om side.

  Håper du klarer å sove litt i natt, kjære Gøril. Mine tanker er med deg i natten. Varme klemmer.

  SvarSlett
 11. Jeg faar vondt langt inn i hjerteroten av aa lese det du skriver. Det aa si farvel og vite at det er aller siste gang, det er knall toft.
  Det river inni i en naar en tenker paa at man fra naa av skal forholde seg til minner og til bilder og jeg skjoenner at det er forferdelig vanskelig aa tenkte paa haap igjen naa.
  Men en dag vil Tildeskatten lure frem et lite smil hos mammaen sin igjen, en dag vil hun vise deg at der finnes haap her i en verden hvor gode ting skjer paa lik linje med de triste.

  Tenker masse paa dere og vil aldri glemme hverken dere eller lille Jesper.

  Klem fra midtoesten

  SvarSlett
 12. Jesper kommer aldri til å bli glemt.. Jeg husker det som det var i går at jeg fulgte historien deres på bim/dib.. Jeg tenkte på dere mangen ganger i senere tid, og fikk vite at dere skulle være med i Henne. Jeg var sikkert den første som kjøpte bladet her i butikken når det kom ut, og jeg har spart på det..

  Jeg er glad jeg fant bloggen din og fikk følge med på hvordan Jesper hadde det.. Og jeg er uendelig trist og lei meg for at den lille vakre hjerteskatten deres ikke er blandt dere lengre..

  Ta vare på hverandre i sorgen.. <3

  "Fly me up to where you are beyond the distant star. I wish upon tonight to see you smile, if only for a while to know you're there. A breath away is not far, to where you are...!
  Josh Groban - To where you are

  SvarSlett
 13. Tårene renner her..

  Det er så urettferdig, hvorfor måtte Jesper være så syk? Når han var et lite frø inni magen din, var det en celle som snublet og gikk bittelitt feil? En liten feil som fikk så store konsekvenser for den nydelige gutten..Forskjellen på liv og død..

  Det må være råtøft å
  akseptere at Jespers død var det beste for han. Det går nesten ikke..

  Ta vare på hverandre! Kos dere med Tilde, hun er bare nydelig og ikke så rent ulik Jesper <3

  SvarSlett
 14. Kjære kjære deg... Dette var så uendelig trist å lese om. At dere har mistet ders vakre, spesielle, fantastiske, unike lille Jesper. For en gutt :-)
  Og så heldig som hadde dere til foreldre...

  Det finnes ikke mening i at en liten gutt skal være så syk og ikke få vokse opp. Det er bare ufattelig trist og uforståelig.

  Tenker på dere...

  SvarSlett
 15. Føler jeg må si noe mens jeg er innom å leser det du skriver, men ord blir så fattige i slike situasjoner.
  Ikke vet jeg hvordan du har det heller, men jeg føler med deg. Å miste et barn sies jo å være det tyngste og vanskeligste å gå gjennom.

  Håper tiden leger dine sår, selv om det kanskje virker helt håpløst nå.

  Kondolerer på det sterkeste. Ta vare på hverandre!

  SvarSlett
 16. Kjære, kjære dere alle 3. Min dypeste medfølels for det som dere går igjennom. Har fulgt dere en stund fra ett annet forum og synes det er ufattelig at deres lille skatt ikke er mer. Ta godt vare på hverandre i en vanskelig tid og plei den kjærligheten dere har til hverandre og som dere har til gutten deres. Varme tanker sendes deres vei i fra meg. Min dypeste medfølelse camalie

  SvarSlett
 17. Tusen takk for at du delte historien din med oss. Vi kondelerer på det sterkeste!

  SvarSlett
 18. Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne si eller gjøre, hjertet mitt blør for dere. Det finnes jo ingen ord.

  Vit at det er mange som tenker på dere og gråter for dere. På denne tiden av året tenner jeg masse stearinlys. I kveld skal jeg tenne et ekstra, det er til Jesper.

  Klem fra Sara

  SvarSlett
 19. Kjære Gøril.
  Du skriver så sterkt !
  Jesper har fra den dagen han ble født vært verdens tapreste.Det har han fra mamman sin.
  Du har vært verdens beste mamma for vakre Jesper Gøril.Det har han med seg videre på veien sammen med alle deres hemmeligheter.
  Klem fra
  Jane Anita.

  SvarSlett
 20. Jeg finner ingen ord som beskriver det jeg føler nå...
  Det er bare så vondt og meningsløst!
  Jeg prøver likevel å sette ord på noe av det jeg tenker på.

  Å vite at nettopp du fikk være (og du vil alltid være...) Jespers mamma, håper jeg vil gi deg følelsen av stolthet og gi deg visshet om at du er en helt SPESIELL mamma, til en helt SPESIELL gutt, i all tid framover!
  Og din hjerteknuser Tilde er så veldig heldig å få være din reddende engel, eller som du så beskrivende kaller det; Hjerteplaster! Selv om det sikkert er vanskelig å ta imot det plasteret akkurat nå når sorgen har laget det dypeste såret, så vit likevel at hun nok er den beste medisin i tiden framover!

  Jeg vet dessverre så godt hva du går igjennom nå, Gøril, selv om vi alle sørger og reagerer på ulike vis.
  Jeg vil du skal vite at jeg er her, selv om det føles hjelpeløst å bare være en "nettvenn". Men kan jeg på noen måte bidra med noe godt for deg, om det bare er å kunne dele det vi allerede gjør gjennom bloggene våre, så håper jeg det kan være til hjelp...

  Det er utrolig hva det gjør å kunne skrive i slike prosesser. Det skal du vite, at den gaven du har fått ved å kunne sette ord på dine følelser og opplevelser, det kan være en veldig viktig ventil også i tiden framover.

  Gøril, du er en fantastisk mamma, det er det ingen tvil om! Jesper fikk den skjønneste mamma han kunne få! Verdens vakreste Jesper...

  Tenker på deg hele dagen, alle disse dagene siden Jesper gikk bort - og jeg tenker på deg i dagene framover.

  Jeg har som sagt ikke ord. Jeg føler iallefall at jeg ikke finner de riktige ordene, men jeg måtte bare prøve å få sagt det på et vis likevel, noe av det jeg føler, og jeg føler meg så hjelpeløs, selv om jeg vet hva du står i nå...

  Jeg ønsker deg og dine all mulig styrke til å holde ut og klare å fortsette livet - med Jesper i hjertene deres.
  Jeg ønsker deg HÅP om framtiden! Det var hvertfall det jeg følte ble borte og som jeg ønsket å få igjen - håpet... Og det er HÅP et sted!

  Tusen takk for at du deler dette ufattelig vonde og sterke!

  Min dypeste medfølelse i sorgen.
  Og en god, varm klem fra Una.

  SvarSlett
 21. Du skriver så utrolig fint om nå så trist.
  Jeg kan ikke forestille meg hvor vondt det var å gå fra Jesper for siste gang. Jeg kom nesten i krampegråt bare av å lese om det. Likevel hørtes det ut som en fin avskjed. Jeg er sikker på at Jesper satte pris på alle tingene, som han var så glad i.

  Du viser en utrolig styrke i det du skriver, Gøril. Den styrken håper jeg og tror kommer til å hjelpe deg fremover også.

  Tenker på deg hele tiden. *klemme*

  SvarSlett
 22. Jeg ville bare sende noen varme styrkeklemmer og noen støttende og medfølende ord fra en fast bloggleser. Men jeg vet ikke hvilke ord jeg skal velge..

  Du er en fantastisk sterk mamma som klarer å sette ord på dine tanker, jeg håper det styrker deg nå i den tøffe tiden. Jeg føler med deg og dine.

  Marie

  SvarSlett
 23. Ord blir fattige i en stund som dette.. leste med tårene rennende nedover kinnet, og når jeg som ikke engang kjenner deg føler sorgen kan jeg ikke forestille meg sorgen du og dine bærer på. Ting vil lysne, sårene leges men Jesper vil aldri glemmes. Jeg vil dele en sang med deg, Tonight - Fm static, den forklarer så fint..

  I remember the days we spent together
  were not enough
  and it used to feel like dreamin'
  except we always woke up
  Never thought not having you
  here now would hurt so much

  Tonight I've fallen and I can't get up
  I need your loving hands to come and pick me up
  And every night I miss you
  I can just look up
  and know the stars are
  holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight.

  hvil i fred lille Jesper og kjære Gøril våre tanker går til dere.

  SvarSlett
 24. hei. du vet nok ikke hvem jeg er, men jeg har fulgt deg siden du gikk gravid med jesper, har ei jente på samme alder selv, har lest innlegg på forum, og i ukeblader der du har vært, og tenker mye på dere. alltid vært i tankene mine. følte det som veldig trist da jeg leste om at Jesper nå er gått bort. Mine tanker går til dere alle 3 etterlatte. Hvil i fred Jesper.

  SvarSlett
 25. Det er rett og slett så rørende og utholdelig å lese om hvordan du har det.. tårene fosser og det er så urettferdig at verden noen ganger er slik. ingen ord kan gjøre situasjonen bedre, men vil bare si at tankene er hos dere.

  Klem fra Helene.

  SvarSlett
 26. Sitter på jobb og holder tårene tilbake for harde livet.. Du skriver så fantastisk Gøril,det er så jeg kjenner det i hver en nerve i kroppen og bare vil legge meg i fosterstilling og gråte for deg,for kjærestemannen,for Tilde og ikke minst for den aller nydeligste Jesper.. Verden er et urettferdig sted og ingen burde gå igjennom det å miste et barn.. Tenker på dere og sender mange varme klemmer herfra..

  SvarSlett
 27. Hei Gøril....

  jeg har fulgt deg siden tiden vi var sammen på Ass Befruktning. siden før vi begge ble mammaer... har sendt deg mange tanker siden den gang, og har tenkt på deg med en respekt jeg ikke har for mange. du stråler som et fantasisk menneske, en fantastisk mor...

  tårene triller for deg, og for den flotte storebroren som nå har fått hvile...

  ønsker deg alt det beste for deg og din familie.. sorgen vil vel aldri bli helt borte, men en dag vil de spisse kantene på en savnet stjerne, bli rundere og rundere.. en dag... da vil stjernen bli en en rundslipt diamant... minner om en smilende, leende perfekt liten gutt...

  mange tårevåte klemmer fra Ann Helen

  SvarSlett
 28. Kjære Gøril.

  Finner ingen ord som kan trøste, men sender deg noen klemmer som kanskje kan trøste ett slitent mammahjerte.
  Tenker på dere.
  Hege, Frøya & Mie

  SvarSlett
 29. Tenker på dere Gøril-venn..


  -Arnt Lennart

  SvarSlett
 30. Tenker på dere, Gøril.
  Har forferdelig, forferdelig vondt av, for og med dere. Tenner lys for Jesper!
  Masse klemmer fra Eirin

  SvarSlett
 31. Mange tanker og klemmer.
  Virgo fra FH (mamman til Sigrid)

  SvarSlett
 32. Kan ikke si annet enn at jeg gråter med dere. Det er forferdelig vondt å lese om sorgen deres.

  SvarSlett
 33. Tårene triller nedover kinnene mine og jeg klarer ikke stoppe. Jeg får så vondt i hjertet mitt over å tenke på hvor forferdelig dette er for deg og mannen din. Så fint at du lla alle de tingene sammen med Jesper, det ble han nok veldig glad for:) og da titter han nok ned på deg fra det fine stedet han er nå og tenker at han har verdens snilleste, fineste og beste mamma:)

  SvarSlett
 34. Utrolig hjerteskjærende historie. Sitter å hulker ved tastaturet etter å ha lest hva dere har gjennomgått den siste tiden. Du har opplevd noe ingen skal oppleve. Å miste sitt eget barn.
  Det må være det grusomste foreldre kan være med på i livet, og det er heller ikke slik det skal være.
  Du har min dypeste, dypeste medfølelse. Selv om jeg ikke kjenner deg, så har jeg så vondt inni meg. Jeg bare tenker på om det hadde skjedd min jente.

  Ingen barn fortjener å dø. Alle barn er uskyldige og har ikke gjort noe galt. Jeg håper at du søker støtte og fred hos venner og familie framover. Det er viktig i slike stunder. Det finnes ingen større sorg enn å miste sitt barn. Prøv å hold motet oppe, og tenk på alle de gode stundene, og at gutten din sikkert alltid kommer til å være hos deg, men bare på en annen måte.

  Mange hilsener fra
  Malin Maria.

  SvarSlett
 35. Tårene triller og triller og triller, og jeg vet ikke hva jeg skal si. Du skriver fantastisk bra, selv om det er ubetydelig nå. Tiden fremover blir tung, søk hjelp og støtte i hverandre.

  Jeg tenker på Jesper hver dag, og han kommer ikke til å bli glemt.
  Hvil i fred, nydelige lille hjerteskatt.

  SvarSlett
 36. Små føtter setter store spor.. <3

  Det er helt forferdelig trist å lese om sorgen din, jeg har så lyst til å kunne gjøre noe for deg, du virker som en herlig mamma. Jesper var heldig som hadde deg som mamma!
  Håper du finner styrke til å klare hverdagen i din datter og at det med tiden ikke gjør like vondt lenger.

  Klem fra tobarnsmamma

  SvarSlett
 37. Det er så trist og rørende å lese det du skriver. Du skriver så forklarende...jeg forstår så godt det du føler, selv om jeg ikke vet hvordan det er.... Jeg føler så veldig med dere, som mistet denne kjempe fine lille gutten. Jeg er sikker på han hadde alt han ønsket seg i sitt liv, og han kommer alltid til å være med dere.

  Jeg tenker på dere nå, selv om jeg ikke kjenner dere. Dette satte spor....

  Tina

  SvarSlett
 38. Jeg tenker veldig på dere nå, og tenner et lys. Etter hva jeg så i annet innlegg, er dere nå i begravelse og tar det aller aller siste farvel med skjønne Jesper. Kan tenke det er tøft, og jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Det er nok ikke så mye man kan skrive/si for at det skal bli bedre, men dere er nok i manges tanker. Så flott at han fra barnehagen skulle synge en siste sang for Jesper... Utrolig trist at ders vakre gode gutt ikke fikk leve lenger, og at lille skjønne Tilde ikke får bli ordentlig kjent med sin storebror. Det er første gang jeg er innom bloggen din, men tårnen renner nedover begge kinnene nå. Ta vare på hverandre. Englene passer på den lille prinsen deres. Klem.

  SvarSlett
 39. du skriver så utrolig bra.. som en dagbok..=) utrolig trist det du går igjennom, jeg føler med deg, samtidig, kan jeg ikke fårestille meg hvordan du har det.. når det du skriver får meg til å felle en tåre, så kan jeg jo bare tenke meg virkeligheten.. stå på med veslejenta di, og gjør det ebste ut av det! klem fra meg <3

  SvarSlett
 40. ... Tårene renner i strie strømmer her nå...
  Jeg skjønner savnet ditt og jeg kjenner meg så godt igjen i ordene dine, desverre...
  Mistet selv den ene tvillingjenta mi 27. desember 2008. Det var som om jeg ble satt tilbake til hennes begravelse nå sår jeg leste om skjønne lille Jesper. Har var helt nydelig! Og lillesøster også. :-) Stooor klem til deg.

  SvarSlett
 41. Øynene mine er fyllt med tårer... Dette var så ufattelig trist å lese....

  Jeg sender alle gode lykkeønskninger til deg og familien din nå i den vanskelige perioden. Synes det var så vakkert at han fikk med seg alle de fine tingene..


  Godt dere har hverandre!

  Gode klemmer Carina
  www.lulleoglaban.no

  SvarSlett
 42. får en nydelig gutt jesper er.hvil i fred lille engle gutt .

  SvarSlett
 43. Great blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using?
  Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site
  loaded up as quickly as yours lol

  my web page; continue reading about idol lash reviews

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)