tirsdag 19. januar 2010

Skrytus av Tildus

Nå sitter jeg og kjærestemannen og venter på at bestevennen vår, Dolly Dimples, skal komme på besøk. Jesper er på avlastning, og Tildus ligger og sover. I mellomtiden ser jeg på de fine bildene vi tok av Tilde i dag. Hun er som ei sol, alltid. (tja, ikke på natten kanskje, men da burde man jo i grunn sove uansett).
Jesper har hatt en fin dag, og vi er alle friske og fin form nå, og da er det ikke lov å klage, er det? :) Og når man til og med har vært på salg, og fått handlet dongeribukse til 100 kr og hodeskalleskjerf til 49 kr, da er det ikke lov å være annet enn lykkelig :)

Er hun ikke en av de fineste?

snart krabber vi avgårde..

Elsker å bade.


Skryt nå uhemmet av min fine datter ;-)

12 kommentarer:

 1. VELDIG fin Tildemor du har :) Tror alle solstråler har sitt alter ego på natten, sånn er det ihvertfall hos oss :) Kos deg med kjærestemann og "bestevennen" :)

  SvarSlett
 2. Ikke noe vanskelig å skryte av nydelige Tilde, hun er en solstråle og Jespers beste kosevenn.
  Kos dere med pizza og håper at freden varer i noen timer til.

  SvarSlett
 3. Helt utrolig nydelig, jeg blir alltid glad av å se på bilder av Tilde, solstrålen din! Pizza høres godt ut! Jeg har ikke spist dolly-pizza siden vesla var noen uker gammel og vi dristet oss til en tur ut på pizzarestaurant. Husker jeg satt og var litt redd for at servitøren plutselig skulle falle og miste varm pizza oppi vogna. Litt overbeskyttende mamma...?

  Ha en nydelig kveld videre!

  SvarSlett
 4. Verdens vakreste Tildemor!!!
  Jeg skal ta utfordringen i morgen, hvis jeg får tid. Har to avtaler på dagen og så får vi middagsgjester på kvelden. Puh, når jeg tenker meg om, så tar jeg den kanskje heller på tors ;)
  God natt til dere! Klem

  SvarSlett
 5. Verdens tøffeste Jesper og verdens fineste Tilde som har fått ett av favorittnavnene mine. Breden hadde blitt en Tilde om han var jente. Ser at dere tuller litt om natta. Jeg har min mors ord i ørene når nettene blir lange. " Husk på tiden når du kan legge ungene, gi dem smokken og si god natt. Det kommer tider der du skal sitte og vente hele natta på dem;)) Utrolig fine unger du har, Gøril.

  SvarSlett
 6. Jeg elsker å se bilder av Tildusen din, hun er så herlig blid. :o) Håper dere har hatt en fin start på det nye året. Klem fra May-Britt og Oskar

  SvarSlett
 7. Go´jenta med de vakre øynene! Natterangling er en utfordring, men heldigvis så blir det bedre til slutt, sant? Vi kalte Lone Mørkets fyrste (og av og til Ondskapens yppersteprestinne... :P) det første året, men nå er hun jo flinkest i verden om natten. Slik blir Tildus også, skal du se. Gi henne en stor tantekos fra meg! :*

  SvarSlett
 8. Tilde er superfantastiskutroligvanvittig nydelig! Up and coming supermodel! Slående, blendende vakker! It-girl! Sukkerspinnsøt! Finest! (Var det bra skryt? Men det er jo sant!)

  Glad for å høre at alle er i form igjen, vennen! Mange klemmer!

  SvarSlett
 9. Så herlige bilder av Tilde! Og så fint å lese at alt er bra med dere! Jeg er innom og leser jevnlig, men har ikke alltid tid til å legge igjen kommentar...

  SvarSlett
 10. Solstålen!!
  Hun smiler bestandig søte Tildemor :)
  Jeg tar også utfordringen! Må bare tenke litt først ;)

  Håper dere har en FLOTT dag!
  *klem*

  SvarSlett
 11. Ja, hun er fantastisk:) LIker saa godt de röde kinnene hennes! Akkurat som Adrià der!
  Tror alle barn koser seg uhemmet naar de bader, det er jo liksom saa naturlig for de:)
  Ha en riktig fin dag Göril!
  KLEM Heidi.

  SvarSlett
 12. Nydelig liten jente:) ny utfordring til deg på bloggen min hvis du gidder og har tid. Klem til dere!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)