fredag 15. januar 2010

Tja, hva skal man si..

Det har vært lite blogging fra min side i det siste. Energien er helt på bunn. Dette kommer vel seg snart. Og alt kan man rett og slett ikke blogge om heller, siden jeg har åpen blogg..
Så da får det heller bli noen dager uten blogging..

Jeg har vært veldig dårlig til å legge igjen et hei og en kommentar til dere bloggere jeg følger, og det skal bli bedre om ei stund altså. Må bare bli meg selv igjen :) Jeg leser de, og følger med dere, selv om dere ikke hører stort fra meg.

Ellers er alt som før her. Tilde er et lite "monster" på natten, som er fryktelig avhengig av mammaen sin, og skal bare sove i en stilling som gjør at det blir litt ubehagelig å være meg. For å sove i sengen sin, det skal hun ikke. Håper dette endrer seg snart, men da må vi vel gjøre noen tiltak først. Jeg er så innmari dårlig til å høre på barnegråt. Hun er nok ganske smart, og bortskjemt denne frøkena. Mammaen gir etter alt for lett..

Jesper er slapp, men i bedre form. Han trenger å sove mye, men han smiler stort sett hver gang kjærestemannen leker med han. Han er ganske fin om dagen. Og nesten lettere å ha med å gjøre enn rampus Tildus.

I dag er det også 8 mnd siden verdens fineste jentesnupp ble født, så jeg har mimret litt og sett på noen gamle bilder.. Har også hatt besøk av verdens snilleste og det var innmari koselig, som alltid :)


Dagen før hun kom, altså 14.mai. Følte meg rimelig klar for å få henne ut, selv om jeg ikke hadde termin før 1.juni..


Her er hun, en dag gammel. Som dere kan se når man sammenligner en halvliter brus, så var hun ikke den største babyen ;-)


Her er frøkna 7,5 mnd. Litt større har hun da blitt ;-)


Og når mimringen var i gang, så måtte jeg jo bare se på de gamle bildene av Jesper. Han var også ganske liten, faktisk mindre enn Tilde, når han ble født. En uke før termin kom han. Nydelig lite vesen, ikke sant?

og nå er han snart 2,5 år, og hvem hadde trodd det?

Håper alle får en fin helg, og at det snart blir mildvær slik at vi kan komme oss ut.

Gøril-klem :)

7 kommentarer:

 1. Saa koselig det er aa mimre litt! Spesielt over skattene sine:)
  Den fine struttemagen da! Wow!
  Aa, jeg blir jo nesten verpesyk igjen naar jeg ser nyfödtbilder... Men mannen mener vi har nok aa henge stroppene i... enn saa lenge vertfall. Jeg er jo egentlig enig, men det er bare det at de er saa söte!
  Jaja, time will show:)
  Ha en riktig fortreffelig helg og jeg er glad for aa höre at Jespersen er en glad og fornöyd gutt naar han er vaaken, ingenting er bedre!
  Og ja, jeg maa ogsaa innrömme at Adrià er mer enn en haandfull om dagen... Maa vokte han HELE tiden jo. Litt av en rakkar altsaa.
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 8 mnd til Tilde. Så koselig med mimrebilder, både fra Jesper og Tilde som nyfødte, sukk. Det er så rart at de vokser sååå fort. Så rart du ikke får sendt mail forresten, har fått fra alle andre tror jeg. Hmm, hva skjer når du sender?

  SvarSlett
 3. mariann, jeg tror det gikk nå?

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så fine bilder! Og se så fort de vokser til. Jesper og David er snart 2 1/2....tiden flyr!
  Så fint høre at Jesper har det bra. Og lille Tilde da, ja hun snurrer deg nok rundt lillefingeren, kjenner til den.
  Håper du får masse energi snart. Og ønsker dere alle en riktig fin helg!

  Klem fra Inger K.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 8 mnd til Tildegullet :) For noen herlige nyfødtbilder!! Og DEN fine magen da..
  Håper energien din er på topp igjen snart. Ønsker dere en fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse 8 mnd Tilde-gull!! Så fort tiden går!!
  Det var forresten et nydelig magehus hun hadde hos ammaen sin!
  Jeg kjenner faktisk at jeg får litt brystspreng når jeg ser bilder av sånne nydelige ferske babyer *sukk* De er jo så deilige!

  Håper du kommer fort på topp igjen Gøril! Og at Tilde forstår at hun må være litt snill med den flotte mammaen sin på natta!

  En stor helgeklem!!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med åtte måneder, jammen går tiden fort! Hun var ikke store jenta nei, men hun ser jo ut som en skikkelig turbo nå. Håper hun legger inn litt ro og fred på timeplanen også, så mammaen får hentet seg litt inn. Nydelige bilder av de vakre barna dine, og av den flotte magen! Jeg har nesten glemt hvordan det var å være høygravid.

  Sender deg mange varme tanker og en skikkelig god vitruell klem, og håper energien kommer seg etterhvert. Uansett hva det er, så håper jeg det ordner seg snart.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)