tirsdag 12. januar 2010

Lenge siden jeg har ledd så mye..


Så dere 4-stjernes middag på TVNorge i dag?
Jeg lo fra ende til annen, for Tommy Sharifs kokkelering var det verste jeg har sett. Hele han når jeg tenker meg om.
Jeg kan selv ikke lage mat, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg allikevel er tusen ganger flinkere.
Jeg håper at dette i grunn er en spøk, at han ikke er så dum som han utgir seg for å være. Jeg tror jeg lo mest når en i butikken spør om han skal lage potetstappe fra grunnen, eller skal bruke pulver, så tror Tommy at han som jobber lurer på om han selger dop. Pulver liksom.. "bare for at jeg er pakistaner".
Han sa også at han ikke kunne kjøpe alkohol, pga at han er muslim, men å spise pølser av svin er helt greit. Og at han hadde mengder av alkohol hjemme, det er vel også en annen sak.

Og ikke kunne han koke makaroni, eggene i tomatsuppa kokte han med skallet på, han trodde han kunne ha ketchup og sennep rett i kasserollen og Whiskey i tomatsuppen gjorde nok også susen. Og flytende melange var det også helt greit å bruke som smør på baguettene.
Jeg håper han tuller.

Nei, dette var morsomt. Jeg trengte dette nå. Så takk Tommy, takk for at du er den mannlige glamourdronningen her i Norge. Beste sort :)

9 kommentarer:

 1. Det gikk jeg glipp av, kos at du fikk deg en god latter. Det kommer nok i reprise.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Mariann

  SvarSlett
 2. Hehe.. Jeg så det, og jeg tenkte det samme som deg; "Jeg håper han tuller!!"

  SvarSlett
 3. Dette har jeg gått glipp av, kanskje like greit hehe. Det blir jo ihvertfall humor av det, om han tuller eller ikke :-) Fin kveld ønskes dere. Her er det Greys for alle penga.

  SvarSlett
 4. Aahh... Det gikk jeg glipp av! Selvfølgelig! Enda jeg hadde planlagt å se det!
  Får takke Mona for den siden hun reklamerte for salg på Ica, tihi ;)

  SvarSlett
 5. Det programmet gikk jeg glipp av, filler`n!

  Må bare si at jeg ganske nylig har oppdaget din blogg, og nå har jeg lest hele. Alle innlegg. Du har lært meg et nytt fantastisk ord, hjerteplaster. Det er det tristeste men også det fineste ordet jeg har hørt! Du skriver så fint om livet og gleden over barna. Jeg er rørt og berørt langt inn i hjertet.

  SvarSlett
 6. Så det programmet jeg også, og jeg satt mutters alene og lo så jeg gråt. Skikkelig artig. Må bare si at jeg er en av de som følger med bloggen men er ikke så flink til å legge igjen spor etter meg.Må og få lov til å si at disse to hjerteskattene dine er bare helt nydelige.

  SvarSlett
 7. vet du..jeg skjemmes neste på vegne av han..lo så jeg grein i går. D værste er at han faktisk vissnok er litt..tja..dum? så han skjønner jo det ikke..i forigårs å..da de sa at han var vanskelig å lese så svarte han at det er jo ikke så rart for han har lese- og skrivevansker..og han skjønte ikke hvorfor de lo..jaja..god underholdning er det nå:)

  Hilsen Cicilie (og Elias som er i bhg)

  SvarSlett
 8. Æææsj, jeg glemte å se det. Skulle jo få med meg det. Vet du om det går i reprise?

  SvarSlett
 9. Hahaha lo så jeg gråt jeg å. Hele egg med skall oppi suppa liksom. Er det mulig!!!:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)