fredag 16. april 2010

Bildeinnlegg

Vi tenner lys, og tenker på de små kjempene som ikke lengre er blant oss. Jeg har hatt en mye bedre dag enn gårsdagen, men orker ikke skrive stort i dag kjenner jeg, så derfor kommer det heller noen bilder dere kan se på.


Den vakreste lillesøsteren med det rare favorittutrykket sitt.


Tilde, alvorlig er hun ikke så ofte nemlig, så når jeg får ta bilde av henne slik, da må jeg jo slå til, med Jespers gamle skjerf på seg også, så ble hun jo ekstra fin sant? Hun er jo så søt at jeg nesten dåner, er hun ikke? :-)


Hos Jesper, en grushaug, men mange blomster og lys og masse kjærlighet. Blir nok bedre når det blir mulighet for å plante og når gravstenen kommer. Og ikke minst når den grusomme haugen med stein kommer bort.
Men, det kan uansett aldri bli fint, det er jo ikke noe fint med gravsteder, og i allefall ikke gravsteder og barn sammen.. Det er i grunn bare trist synes jeg.. Man får gjøre det beste man kan, med det man har.

Tilde trives kjempegodt i bæremeisen. Veldig koselig å gå på familetur når man vet at solen bak i sekken skinner som bare det ;-) Om været er med oss i morgen, så blir det tur til byen tenker jeg. Hyggelig med cafe med familien, og kanskje kan mor i huset få shoppet bittelitt? ;-)


Utsikten fra Leira, gravstedet til Jesper. Det er veldig fint der, selv om det også er trist. Men kunne ikke fått et finere gravsted i allefall.

Ha en god helg alle sammen.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Bra at dere har funnet et gravsted dere synes er fint.Blir nok bra når blomster og gress ankommer vet du <3
  Så fin jente :)
  Ønsker dere en god helg.

  SvarSlett
 2. Herlige bilder av skjønneste solstrålen :)
  Og tusen takk for at jeg fikk "besøke" graven til Jesper. Syns du har gjort det fint der med tanke på grunnlaget du har. Man ser at han var høyt elsket!

  Godt å høre at du har hatt en bedre dag i dag. Vil gi deg en kjempeklem og si at du aldri må tvile på deg selv som mamma! Du er den aller beste mammaen til både Tilde og Jesper :)

  Håper dere får en riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Så fint å lese at dagen i dag har vært litt lettere.
  Forstår at du samtidig er sliten i dag, oppi alt dette voldsomt intense...

  Fine bilder:)
  Nyyydelige Tilde!
  Og glad dere har fått et flott sted der Jespers grav befinner seg. Viktig at stedet gir dere en slags god følelse, tross alt...

  Håper du får litt lettere dag i morgen også.
  Ønsker deg en så god helg du kan få :)

  SvarSlett
 4. Tilde er superfin, ligner både på mammaen og pappaen sin nå ser jeg :)

  Håper dere har en god lørdag, Gøril!

  Klem A.L.

  SvarSlett
 5. Fantastiske fine Tilde, skinner som ei sol :-)

  SvarSlett
 6. Fint å høre at du har noen gode dager inni mellom. Det er vel ikke mulig å ikke ha det med et sånt skjarmtroll og hjerteplaster i nærheten. Kjekt at hun har overtatt noen av Jespers klær, det er kanskje både godt og vondt på samme tid ?
  Ønsker deg og dine ei fin helg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)