fredag 9. april 2010

Helg

Nå er ikke helg lengre det samme som å holde seg inne i huset, nå er helg litt det samme som andre oppfatter helgene som. Litt deilig. Litt fri.
Det er litt deilig med en bitter ettersmak her vil jeg si, men vi skal i allefall prøve så godt vi kan og kose oss i helgen her også.
Kjærestemannen skal tilbake på jobb på mandag, så da kommer hverdagen veldig fort for mitt vedkommende. Jeg får se om jeg og Tilde klarer oss fint uten ham, regner med det skal gå bra altså.

Ellers har jeg et Jesperinnlegg klart i hodet mitt, men jeg trenger litt hjelp fra dere som leser bloggen min, som kjente den fineste hjerteskatten min. Og jeg tror det kan ta litt tid å få sortert noen av de tankene, så innlegget kommer vel ikke i kveld tror jeg.
Håper dere orker å bidra med litt hjelp når den tid kommer, det hadde jeg satt uendelig stor pris på. (og det er lov å svare anonymt om dere ikke vil si hvem dere er, såklart)

Nå er Tilde i badekaret og koser seg, snart er det leggetid for henne, og forhåpentligvis litt voksentid for oss store. Jeg hører hun babler som bare det, og det er så herlig. Hun sier pappa hele dagen lang, som er litt skuffende for meg som har vært sammen med henne hver eneste dag siden hun ble født ;-) , ekstra irriterende er det at jeg går og sier MAMMA til henne konstant. Da ser hun bare rart på meg, og sier PAPPA.
Jadda, vi får trene litt når han derre pappaen ikke er hjemme.

Jeg skal kose meg med øl og potetgull i dag, det er jo helg.
Men ellers har jeg som mål og være litt sunnere og spise bare godis når det faktisk er helg. Kjenner at klærne strammer litt mer enn nødvendig nå.

Hva skal dere gjøre i helgen da?

14 kommentarer:

 1. Hei Gøril. Har fulgt bloggen din en stund, fulgte deg på bim og dib også, har en sønn født aug07.
  Vil bare si at jeg synes du virker som en helt fantastisk mamma, og at du er tøff som tørr å sette ord på alle følelsene dine. Det gjør virkelig inntrykk.
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. God helg Gøril! Kos deg med øl og potetgull :) Her skal helgen bare brukes til familiekos og besøk hos gode venner. Håper du får hjelp til Jesperinnlegget når det kommer :)

  SvarSlett
 3. Det hørtes godt ut med en kald pils og potetgull og jeg tror jeg skal følge eksemplet ditt selvom jeg skal jobbe tidlig i morgen ;)
  Jeg vet ikke om det hjelper men Trym sier niks, nope, nada han bare babybabler og jeg tror han kommer til å bruke laaaang tid før han sier noe som helst. Ha en fantastisk kveld Gøril og en strålende helg.

  SvarSlett
 4. hei hei! Så hyggelig at du vil følge bloggen min!!Har faktisk vært innom bloggen din tidligere en gang,den gjorde et stort inntrykk, men så fant jeg ikke tilbake til den :o( Men det fiksa jo du nå! Så nå skal du rett på blogglista mi. En utrolig nydelig blogg du har, rett og slett!ser frem til å titte innom igjen!

  ang den lua, den er kjøpt på Name it, har også nettbutikk.

  ha en fin helg

  SvarSlett
 5. God helg vennen!!
  Her skal det bare koooses i helga! Vi har ingen planer og det er veldig deilig :D
  Må jo lade opp batteriene til kjæresteturen vår ;)

  Kos deg masse med øl og potetgull!

  SvarSlett
 6. Håper du får en kjempefin helg Gøril!

  Må bare si at her hos oss har Daniel endelig begynt å si mamma. I begynnelsen var jeg så lykkelig, men ulempen er at kl 05.30 når Daniel vil stå opp så hører vi fra naborommet: "Mamma!"

  Da hadde det vært greit om det var pappa han sa.. :-)

  SvarSlett
 7. KOs deg masse med öl og chips du! Det er helt i min smak ogsaa, men mannen er desverre ikke blodfan av öl saa da blir liksom litt av kosen borte syns jeg. Men av og til drikker jeg det for meg selv og koooser meg altsaa;)
  Her blir det pizza og kanskje en film i kveld, satser paa strand i morgen og vennelunch söndag! Herlig helg med andre ord:)
  GOD helg til deg og dine!
  KLEM!

  SvarSlett
 8. Kos deg masse i helga skjønneste du! I helga skal jeg ha helt fri, har jobba alt for mye i det siste så gleder meg til å slappe av. Og så skal jeg ta med litjtupp på sykkeltur i vår nyinnkjøpte barnesete om været blir fint :-)
  Klem

  SvarSlett
 9. God helg og kos dere masse.Jeg har arbeidhelg og skal jobbe i helgen,men blir da litt tid til kos med min kjære og lilletupp også.Så blir det vel pakking og atter pakking siden flytting står for døen snart om 6 dager puh:)Rart hvor mye som samler seg på 5 år.Ha en superduperkosemose helg:)

  SvarSlett
 10. Ønsker deg, tilde og kjærestemannen din en riktig god helg:) typisk at de sier pappa først når det er vi, MAMMA, som er sammen med dem hver eneste dag. Jaja, det kommer vel etterhvert hehe:) Mange flotte innlegg du har skrevet de siste dagene, som alltid. Har sagt deg før men du har en helt utrolig flott måte å formulere deg på! God natt:)

  SvarSlett
 11. Klart vi skal hjelpe til:)

  Hørtes ut som en perfekt kveld med både potetgull og øl, jeg har fått litt for mye godis selv i det siste. Ny start på mandag tenker jeg.

  Håper dere får en strålende helg, masse klemmer.

  SvarSlett
 12. Hei Gøril!

  Det er nok en stor overgang for dere og at dere nå ikke er bundet til å være inne eller se hvordan formen til Jesper er før dere planglegger å gå f.eks en tur.
  Med et friskt barn er nok anderledes, det går ann å være spontan. Være ute, finne på hlege ting, som ut på kjøpesenter, cafe, musum eller hva nå en liker.

  Det er litt urettferig at barn som regel sier pappa først, når det er oss mammaer de er mest sammen med. Men som ei over her sa; skulle vært pappa som ble ropt på grytilig på morgenen.

  Du sier du er klar med ett Jesper innlegg, klart jeg kan prøve å bidra. Har jo fulgt deg siden du ble gravid på bim sin side. Vi gikk jo gravide samtidig, Min gutt kom da i september.

  Hva vi skal gjøre i helgen? .... ut å nyte sola som vi endelig har sett etter en noe regnfull påske her i akershus. Så skal jeg gå gjennom noen klær....det er byttesentral neste helg og da er det litt grei å ha en oversikt over om vi trenger noe eller vil kvitte oss med noe. Sånn som ekstra tøyet i barnehagen, det ligger i ett skap inne på ett stellerom og det er sjelden turen går innom der i fjor kom min sønn hjem med noe som skulle vært en bukse, men den nådde rett under knærne. Og genseren var altfor kort i armene. Siden det blir sjelden tatt i bruk, og sjelden tittet i kurven så er det like greit å se om en finner bukser til 20 Kr som er like fin enn å gå i butikken å kjøpe til 200 kr. Så støtter vi også ett godt formål.

  Ha en kjempe fin helg, Gøril!

  Klem, Inger K

  SvarSlett
 13. mmmm..øl ja..sikkert vært godt det, men nå jeg er nesten mersom en elefant her med tanke på hvor lenge jeg har gått gravid. Begynte i juli i fjor og med 1 mnd opphold og nå blir jeg avholds helt frem til november.hehehe,det er ikke mange måndene som det er forskjell på en elefantgraviditet og meg:s
  Sitter og koser oss på hytta hele gjengen:) jeg med brus og potetgull/godteri og resten med litt mer alkoholholdige saker.hehe:)
  Kos dere masse i helgen

  SvarSlett
 14. Håper helgen deres ble fin!
  Hehe, hvor irriterende er det ikke at de sier alt annet enn mamma først! Daniel sier bare "der!!" enda, jeg blir nok skuffet om det neste ordet blir pappa. hihi

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)