mandag 12. april 2010

Takknemlig

Jeg er så takknemlig for alle forslag dere har til Jesperinnlegget, glem meg ei.
Jeg håper det kommer flere også :-)

Jeg blir glad av å tenke på han, slik som han var, utenom all sykdommen. For han var så mye mer enn bare syk, han var helt fantastisk og hadde sin egen personlighet som jeg vil huske. Jeg vil og trenger ikke huske all sykdom.
Og dette innlegget hjalp og hjelper veldig synes jeg.

Tusen takk, igjen.

5 kommentarer:

 1. Du har så rett, Jesper var så utrolig mye mer enn syk. Han var sterk og vakker og skinte tilbake av den kjærligheten han fikk av dere rundt han. Jesper blir husket, ikke fordi han var syk og tilslutt måtte få hvile, men fordi han levde. Han har satt dype spor i alle som har fulgt historien om livet hans.
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg fant bloggen din via min søsters ( i love krøllemannen) og jeg må si at det lille jeg har lest grepet meg. Til dels fordi jeg har ei jente som er født noen måneder før Jesper men mest fordi du skriver så fint og med så mye kjærlighet.
  Har lagt en award til deg i bliggen min.

  SvarSlett
 3. Vakre Jesper med de nydeligste øyne.
  Han var javngammel som Brage og det er vondt å tenke på hvordan livet kan være så brutalt urettferdig for de flotteste på denne jord.
  At man kan lage så mye perfeksjon i ett lite menneske som Jesper.
  Det jeg tenker på når jeg tenker på det du har skrevet så er det:
  elsket å ligge i armkroken, lage malelyder, øynene hans, kaste bakover, lydene han lagde når han var sinna, frustrert, glad og kosete.
  At han var like rolig selvom lillesøster var en liten rampejente ;) Han elsket turer.
  Hjelpes det er masse mer jeg kunne ha skrevet, på den lille tiden jeg har vært sammen med dere her på bloggen så har Jesper virkelig satt STORE spor.
  Tenk at jeg kan komme tilbake hit å lese igjen og igjen om Jesper, Tilde og deg.
  Dere alle gir meg så mye som bidrar til en bedre hverdag her hjemme.

  SvarSlett
 4. Hei,jeg leste nettopp Jesper innlegget ditt,det var nydelig skrevet... Ble veldig rørt.. Det er viktig å huske aller mest på det positive tror jeg. Nydelige bilder av en nydelig gutt. Hilsen Karin

  SvarSlett
 5. Din Jesper var bare helt utrolig, så inderlig vakker og god. Bare se på bildet du har øverst på bloggen, hvor han ligger ved siden av Tilde. De vakkreste øyne, og vi som har sett mange bilder vet jo at de var blå. Og de øyenvippene!!! Så perfekt på mange måter. Så herlig, så god, så sterk og så tapper!

  Herlige, herlig Jesper! Så inderlig, inderlig god og vakker!

  klem Inger K

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)