mandag 1. februar 2010

Begravelse

Jeg vet at mange av mine venner leser bloggen min, og selv om jeg tror jeg har sendt melding til de aller fleste, så vil jeg allikevel få sagt det en gang til, tilfelle noen ikke har fått melding, eller at det har skjedd noe tull.
Slik at dere som kjente Jesper, kjente oss foreldre, kan komme og ta farvel.

Begravelsen blir i Hoeggen Kirke, Torsdag 4.feb kl 11.

Jeg er så glad for en ting, for en ansatt i barnehagen til Jesper har takket ja, og han følte seg beæret, til å synge solo-innslaget i kirken. Vi tror det kommer til å bli så fint. Så viktig at en som kjente Jesper, som har sunget utallige ganger for han før, skal synge til han igjen. For aller siste gang.

4 kommentarer:

 1. Tenker sånn på deg og dere, Gøril...
  Torsdag 4. februar vil dere også være i tankene mine, slik som dere er i tankene mine dagen lang nå om dagene.
  Det er på mange måter en så viktig ting å ta med seg videre; begravelsen og markeringen av den endelige avskjeden, sammen med alle de rundt, som Jesper betyr så mye for...
  Det fins ingenting vondere, men det gjør at tiden etterpå blir fylt med visshet om at dere fikk den verdigste avslutning den skjønneste gutten kunne få.
  Og kanskje vil gravstedet bli et veldig viktig sted for deg og dere i ettertiden.
  Slik er det iallefall for meg, Ives lille hage er et hellig sted...

  Så nydelige bilder av en vakker-vakker liten, men stor, hjerteskatt som du har lagt ut på bloggen din. Jesper er virkelig så inderlig god og vakker!
  Så uendelig vondt, Gøril, at du har mistet din Hjerteskatt!
  Din Jesper - for alltid i hjertet...

  Den varmeste klemmen og mange tanker fra meg.

  SvarSlett
 2. Huff nå sitter jeg her med en klump i halsen igjen.Prøver å fatte meg da jeg er på jobb og alle kan se hva som skjer;)

  Godt at dere fikk begravelse tidlig på dagen da. Vet ikke om det har mye å si for dere, men da pappa døde så var det viktig for oss for da slapp vi å gå å vente hele dagen.

  Jeg vet ikke hva jeg skal si. Alt virker dumt og feil. Hva skal man si i en slik situasjon? Bedre blir det ikke uansett.

  Ønsker dere lykke til på dagen (eller hva man nå sier). Håper det blir en fin begravelse og jeg skal tenke på dere på torsdag.

  Klem fra Cicilie og Elias

  SvarSlett
 3. Så fint at han ville synge en siste gang for Jesper...

  SvarSlett
 4. Kjære Gøril! :(
  Det blir ikke lettere det her.... :( Begravelsesdagen, den dagen man på en måte bare vil få overstått, men på en annen måte så håper man den aldri kommer.... :( Skulle gjerne vært der og bare gitt deg en stor klem jeg... :( Ta vare på deg selv, kjærestemannen og Tildemora i disse dagene.. Og husk det Gøril, at uansett hvordan du sørger så er det DIN EGEN måte som er den rette måten.. La ingen si noe annet... :)Og Jesper vil alltid være der i hjertene deres! :)

  Stor klem til deg Gøril!

  Hilsen Emilie og Merete (Trultemora)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)