søndag 7. februar 2010

Savn

I dag forsvant den innpakkete klumpen. Lag for lag, jeg gråt til jeg kastet opp. Jeg savner han så forferdelig. Disse stundene, Jesper og meg, som slapper av. Jeg skjelver, jeg er så redd..


Alt jeg vil er bare å holde rundt han igjen.

Det var det beste i hele verden det, jeg skjønner det nå. Jeg skulle ha hatt han i fanget bestandig.


Verdens beste pappa og verdens beste Jesper.


Verden min raser sammen i dag.
Posted by Picasa

15 kommentarer:

 1. Hva skal man si når man leser om noen som har det så vondt som det overhodet går an.. var flott at dere fikk en "god" dag i går og at dere kom dere litt ut! du skal IKKE ha dårlig samvittighet for det!!! håper denne dagen ikke blir så altfor lang og vond og komme seg gjennom.. Det er jo naturoig med dager som disse, og alt sårene er selvsagt ferske og åpne enda.. tenekr på dere. Helene.

  SvarSlett
 2. Hei Gøril!

  Jeg gråter med deg. Jeg har grått mange ganger med deg. Sikkert rart å ha som mange som "kjenner" deg, uten at du kjenner dem. Du har hjulpet meg mange ganger uten at du vet det. Første gangen var gjennom bladet Henne. Jeg var på Rikshospitalet med sønnen min da jeg kom over historien din. For første gang klarte jeg å gå inn på nyfødtintensiven og være takknemlig. Tusen takk. Etter den gangen har jeg prøvd å følge med deg gjennom DIB, før jeg kom over bloggen din. Etter det har jeg vært innom her hver dag. Ofte har jeg grått, gått ut av siden og vært takknemlig. Tusen takk for at du setter ting i perspektiv. Jeg har aldri hatt så mye gåsehud på kroppen som når jeg leste at den fineste var død. Aldri har jeg grått så mye for andres sorg heller. Jeg bruker faktisk din sorg til å hjelpe meg selv. Jeg har hatt to tøffe år, men kan kalle meg heldig. Takk for at du hjelper meg til å forstå det! Jeg ønsker deg alt godt:)

  SvarSlett
 3. Mitt store ønske for dagen er om alle tanker og medfølelse vi ukjente/kjente har for deg og dine, Gøril, kunne lindre den bunnløse sorgen bittebittelitt.

  Hjelpeløsheten man føler når noen man bryr seg om lider, er stor.

  Varm klem, Alba.

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder av dere og jesperskatten.Ikke rart mammahjertet ditt er helt knust...Hvorfor er verden så brutal og urettferdig???

  SvarSlett
 5. Kjære Gøril!

  Jeg gråter med deg og jeg gråter for deg. Vil så gjerne ha noe å si, men ord strekker liksom ikke til. Skulle gjerne ha bært litt sorg og savn for deg.

  Eg ser at du er trøtt,
  men eg kan ikkje gå
  alle skritta for deg.
  Du må gå de sjøl.
  Men eg ve gå de med deg.
  Eg ve gå de med deg.


  Eg ser du har det vondt,
  men eg kan ikkje grina alle
  tårene for deg.
  Du må grina de sjøl,
  men eg ve grina med deg.
  Eg ve grina med deg

  Eg ser du vil gi opp,
  men eg kan ikkje leva
  livet for deg.
  Du må leva det sjøl.
  Men eg ve leva med deg.
  Eg ve leva med deg.

  Sorg er vondt og vanskelig, en dag kan du ha en god dag, neste kan du være på bunn. Men vit at vi er mange som tenker på deg, og skulle ønske vi kunne ha bært noe av det du bærer for deg. Du er verdens beste mamma! For Jesper gutten din og for Tilde jenta di. Og du har fått mange av oss som følger bloggen din til å se på livet anderledes. Du har satt det i perspektiv. Du har en gave i å skrive blant så mange andre gaver. Bruk den og sett ord på dine følelser det er med på å lette det du bærer på med tiden. Kanskje ikke i dag, eller i morgen...men en dag.

  Klem fra Inger K

  SvarSlett
 6. Hilde, mamma`n til Ole7. februar 2010 kl. 15:04

  Hva skal jeg si, kjære deg? Når jeg kjenner sorgen din over tapet av Jesper, så kan jeg bare prøve å forestille meg hva det kjennes ut for deg. Jeg forstår deg så inderlig godt. Jeg forstår at verden din raser sammen i dag. Men da vil jeg at du skal vite at verden din vil reise seg igjen. Jeg vet ikke når, vet bare at den vil...

  SvarSlett
 7. Huff kjære deg... Etter en liten opptur kommer ofte en nedtur, dessverre... Jeg har så utrolig vondt av deg! Skulle ønske det var noe jeg kunne gjør for deg for at ting skal være litt lettere, men det går ikke. Sånn er det med sorg, og du må bare ta tiden til hjelp. Det å kjenne på følelsene, både gode og vonde, er en del av dette, og det kanskje det eneste du kan gjøre for å komme deg gjennom det!
  Vit at jeg tenker på dere, på Jesper og dere som sitter igjen uten skatten deres!
  Mange ganger, hver dag!

  SvarSlett
 8. Jeg gråter med deg og jeg sørger med deg.
  Da jeg kjenner etter hvor vondt dette gjør meg, kan jeg ikke i min villeste fantasi forstå hvor vondt det er for deg og dine:(
  Jeg har ikke ord, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg vet ikke hvordan jeg skal trøste deg.
  Derfor sender jeg deg en god og varm nett-klem.

  SvarSlett
 9. Hjertet mitt får vondt når jeg leser dette. Men jeg forstår det så godt. L.E <3

  SvarSlett
 10. For noen skjønne bilder av deg og gutten din. Så fantastisk at du har bilder av disse stundene, de gode stundene du hadde med Jesper. At du savner han er ikke vanskelig å forstå.
  Jeg sørger med deg.

  SvarSlett
 11. Kom over denne bloggen for 2 dager siden.Jeg har lest å har grått og grått. har vanskelig for å skrive.Det er så trist.Du skriver så rett fra hjertet med mye følelser.Dette var flotte bilder,som viser ekte kjærlighet. Vakker er guttebassen med det herlige smilet.

  Jeg har selv en guttebass født i 2007.Å tanken på å miste noen så kjær er forferdelig.
  syns diktet "Eg ser" ovenfor her er vakkert.

  Klem fra line

  SvarSlett
 12. R.I.P til verdens fineste Jesper.skatt <3 Kom over denne bloggen for noen dager siden når jeg satt på skolen, og jeg har vært innom nesten hver dag etter det. Jeg har grått med deg, lest og grått. Det du skriver er rett fra hjertet, og det er umuliå ikke bli rørt av det. Kjenner at jeg får vondt i hjertet, og kan ikke beskrive hvor mye jeg ønsket at jeg kunne nå deg med en klem <3 Du er verdens beste Mamma, å jeg er sikker på at Jesper unner deg en dag som du hadde igår :) men etter en opptur kommer d som sagt ofte en nedtur. Jeg får vondt av deg, og skulle gjerne tatt litt av din smerte. Men vit at jeg tenker på deg, og det er vi mange som gjør <3 Du har fått meg til å sette pris på livet mitt, du har satt ting i perspektiv og det er jeg sikker på at mange beundrer deg for! Takk for at du har fått meg til å forstå hvor heldi jeg er!! Jeg unner deg alt godt, og mange flere dager som igår...uten dårlig samvittighet <3 **klemm**

  SvarSlett
 13. Jeg er en fremmed for dere, men likevel synes jeg nesten jeg "kjenner" dere litt nå. Jeg har fulgt historien deres på avstand lenge, husker godt da du skrev på dinbaby og jeg leste reportasjen i Henne.
  Historien om dere og Jesper har gjort så sterkt inntrykk på meg og gått rett i hjertet mitt. Jeg leste for noen dager siden på dinbaby at Jesper var gått bort og det kjentes som et dunk i magen. Linken til denne fine bloggen sto der og jeg gikk inn og leste. Gråt og leste. Så mye klokt og fint du skriver! Jeg blir rørt og imponert, føler med dere og tenker at Jesper var i allefall heldig som kom til akkurat dere. Hos dere fikk han det så godt som han kunne få det.
  Han var en så vakker liten gutt med øyne som ikke kan glemmes.
  Jeg håper dere får mye støtte og omsorg av menneskene rundt dere og tar godt vare på hverandre i denne fryktelig tunge og vanskelige tiden.
  Klem fra en som ofte tenker på dere

  SvarSlett
 14. Uffameg Gøril jeg syns så synd på deg. Jeg gråter og får vondt i hjertet mitt når jeg tenker på hvor vondt du har det. Det er jo bare å forestille seg hvordan det er å miste sitt eget barn så skjønner man jo hvor forferdelig dette må være. Med tiden vil forhåpentligvis sorgen slippe noe, men jeg forstår så inderlig godt at du har det vondt. Stakkars dere...:(

  SvarSlett
 15. Så ble det stille - alt for stille.

  Det er helt spesielt å lese alt det du skriver og det andre skriver til deg etterpå. Du er helt utrolig god til å sette gode ord til følelsene dine. Det går rett hjem! Håper det er med å bearbeide sorgen også.
  Det skal bli godt å gi deg en klem, Gøril. For en historie dere har. Jeg kjenner meg så utrolig langt borte, men er så glad for å kunne følge dere her - det gir mening.
  Jesper er nok evig takknemlig for den hjelp og kjærlighet dere gav.

  Klem fra Eldrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)