torsdag 18. februar 2010

Tildemin.Tilde har dessverre fått omgangssyken, men det stopper ikke hennes gode humør heldigvis. Da ting var litt mørkt og dystert i tankeland i dag fant vi ut at vi skulle ut å trille tur. Jeg, kjærestemannen og Tildus. Været var strålende, og det fikk meg litt opp fra kjelleren.
Det hjelper så veldig å komme seg ut. Det er bare tiltak når man sitter hjemme, fordi man tror man ikke klarer. Men man klarer det man vil, det tror jeg. Av og til får man sparke seg selv litt bak, for det er virkelig medisin i høyeste grad å komme seg ut.

Jeg trodde også at Tilde hadde blitt frisk igjen av omgangssyken da vi dro ut, for hun hadde ikke kastet opp siden i går ettermiddag, og virket veldig så frisk. Ellers hadde vi jo selvfølgelig holdt oss inne. Og hun holdt seg jo frisk hele trilleturen, men da vi kom hjem igjen startet festlighetene igjen.
Det er litt rart å tenke på, men Tilde har ikke vært ordentlig syk før etter Jesper døde. Første gang hun hostet ordentlig var 29.jan. 28.jan døde Jespermin.. Og nå har hun omgangssyken med alle herligheter som følger med. Det er litt crazy karma spør du meg.

Jeg er i allefall glad for at hun tar det hele med et stort smil, hun virker å være ei gladjente uansett Tildemin. Det gir mammaen uante krefter.


Vi tok oss også en liten tur på akebrett. Aller første gangen, så Tilde var litt skeptisk, selv om det gikk veeeeldig sakte. Hun satt helt i ro, og det er i og for seg ganske uvant.
Jeg er ganske sikker på at det vil falle i smak ved senere anledninger, det begynte å bli mer og mer morsomt nemlig.

Se så fin hun er, der hun sitter med Jesper sine boblesko, ulldress og hans skjerf og votter. Jeg vil og prøver at Tilde skal få bruke så mye som mulig av det Jesper hadde. Og heldigvis har jeg handlet mye unisex-klær. Da lever Jesper litt videre, på en måte. I allefall lever klærne videre. Det er viktig for meg. Og det henter også frem minner som ligger litt skjult.
Hun er så vakker og god, jeg kan aldri se meg mett. Og det gjør godt å skrive ett litt lystigere innlegg etter det jeg skrev tidligere i dag. Det går veldig opp og ned dette humøret.
Posted by Picasa

15 kommentarer:

 1. Bestefinesøta mi! Tenk at det allerede er gått tre uker. Jeg skjønner godt at dagen har vært tung og dyster, kjære du. Du vet at jeg tenker på dere alle fire.

  Fine, lille solstrålen Tilde, som kan smelte ethvert hjerte med sitt vakre smil, sine strålende (og av og til litt rampete), vakre, brune øyne. Hun er så fin, så morsom, og litt rar, akkurat som mamma`n sin. ;) Jeg er så glad for at dere har hverandre! Tilde er verdens heldigste som kom til akkurat dere. Tanten er så stolt av henne, og så veldig, veldig glad i Tilderampepusen, hjertemedisinen og hjerteplasteret.

  Glad i dere, Gørilmin!

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig å komme seg ut i det fine været!! Litt sol, glede og et barne smil trenger alle og en vær :) Ser ut som snuppa koste seg masse :) <3

  SvarSlett
 3. Herlig jente dere har fått dere, Gøril!
  Håper på flere gode dager ute i sola. :)

  Stor klem B

  SvarSlett
 4. hun er så nydelige! :)er ikke rart dere smiler av hun!

  vi sliter med omgangsyken vi og. hun spyr kun om nettene,er kjempe form på dagen! vore sånn si søndag! håpe dere blir kvitt det før det går en uke!
  God bedring i heimen hos dere!

  mange klemmer frå Tone og Thalie

  SvarSlett
 5. Hun er den nydeligste lille Tilde-mor :)
  Ønsker henne riktig god bedring, og at dere får masse solskinn og fine dager!

  Stor klem!

  SvarSlett
 6. Tiden går så fort! Tre uker. Har tenkt mye på dere i dag, tenkt mye på dere alle fire.

  Fine fine Tilde : ) med øyne og smil som bringer vårsola frem! Så søt og fin i storebrors klær. Sender henne en ekstra god bedrings klem!

  Klem fra sjøkanten!

  SvarSlett
 7. Nydelige lille Tilde! Skjønner godt at hun er verdens beste hjerteplaster, ja :-) Jeg synes det er tøft gjort av deg å bruke klærne til Jesper, jeg forstår at det ikke kan være bare lett.

  God bedring til Tildemor, synes det ser ut som dere har mange aketurer i vente! (Minstemann vår gikk opp i bro og hylte første gangen vi prøvde, så dere har definitivt et bra utgangspunkt!)

  SvarSlett
 8. Æsj, jeg skrev en kommentar som forsvant gitt..
  Jeg skulle ihvertfall si god bedring til lillesnupp. Ikke noe gøy med omgangssyke :( Håper hun er frisk og rask i morgen, og at mammaen og pappaen slipper unna.
  Utrolig herlig bilde av henne i akebrettet <3 Og så koselig at hun kan bruke Jesper sine klær. Jeg skjønner godt at du på en måte føler at han er litt med videre da.

  Stor klem

  SvarSlett
 9. God Bedring til verdens nydeligste hjerteplaster:))

  SvarSlett
 10. Ikke rart at det skjarmtrollet Tilde gjør hverdagen litt bedre.
  Hun er jo bare så blid og herlig.
  Håper dere får mange fine solskinnsturer .
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 11. Så søt hun var på akebrettet:) Så ut som hun hadde et litt skeptisk halvsmil der hun satt:)
  Omgangssyken er noe dritt.har nettopp hadd det i hus vi å og Elias har blitt så tynn stakkars:(

  Håper dere får en fin helg:)

  SvarSlett
 12. Er innom hver dag. Legger ikke ofte igjen en kommentar, vet ikke alltid hva jeg skal si.

  klem fra Benedicte

  SvarSlett
 13. Så godt at dere kommer dere litt ut. Det gjør såååå godt !!! For dere alle.

  Og det er nok mange basselusker i luften for tiden for mine to, som heller aldri har vært syke har nå hatt omgangssyke og kraftig forkjølelse. Og hoste som ikke vil gi seg..stakkar små.

  Tildejenta er nydelig, ser ut som hun koser seg ute, tross omgangssyke. jeg tror heller ikke det er farlig med frisk luft så lenge allmenntilstanden er ok.

  Ønsker dere en så fin helg som mulig.

  Stor klem Birgitte og tvillingene

  SvarSlett
 14. Herlige Tildedin! Hun er så skjønn, og superfin i klærne til Jesper. Det må være godt å kunne få bruke de litt videre. Jesper lever litt videre hos oss også, for Thea er nemlig veldig glad i den brune utedressen vi arvet, så varm og god :)
  Ønsker henne en riktig god bedring, og en stor klem til supermamman, og til mannen også!

  Berit

  SvarSlett
 15. God bedring Tilde-mor, håper det ikke er lenge før hun er god igjen. Omgangssyke er kjipt, håper dere foreldre holder dere friske.

  Jeg har ikke skrevet så mye her i det siste, men er innom og leser hvert innlegg. Jeg har hatt litt skrive"sperre" tror jeg og har ikke vært så aktiv på nettet i det siste.

  En god-helg klem kommer din vei!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)