onsdag 24. februar 2010

Vi har kjøpt bil :)

Det ble jammen meg bil på oss gitt. HURRA. Vi skal hente den på fredag, så da skal jeg få lagt inn et bilde av den, om det finnes noen intresse for det. Min bilinteresse er ikke-eksisterende. Jeg har ikke lappen engang, og om noen spør meg hvilken bil vi har kjøpt, sier jeg grå. Kan til nød si en grå skoda stasjonsvogn, men da vet jeg faktisk ikke stort mer heller.
Blir godt å kvitte oss med den bilen vi kjører nå, er ikke helt sikker på om den er så trygg egentlig. I følge kjærestemannen lever den på veldig lånt tid.
Så nå er alle sparepengene borte, og vi hadde faktisk spart ganske så mye, men allikevel måtte vi ta opp litt lån. Jaja, pyttsann. Vi har i allefall en trygg og fin bil :)

Ellers går dagene på et vis. I dag var vi hos ei i barselsgruppa mi. Det var utrolig hyggelig, hun er så god og snill, og jeg er heldig som har så mange gode venner altså. Vi fikk god lunsj, og et supert selskap, og vi dro derfra mette og glade :)
I kveld skal jeg ut å drikke litt vin. Det gleder jeg meg til.

Kjærestemannen er på fotballtrening, for første gang på over to år.
Jeg er ganske sikker på at de andre har mye bedre kondis enn min kjærestemann altså, han har ikke akkurat kunne trene på ei stund. Jeg håper at han overlever ;-)

Jeg tenker mye på Jespermin, og har mange tanker jeg ikke orker skrive i bloggen min. De er vel uansett ikke så forandret fra det jeg har skrevet om tidligere, men jeg tenker de tankene like mye, så de er vel like reelle som før.
Jeg savner han i allefall, forferdelig mye.

Nå har jeg akkurat tent lysene på minnekommoden, sett på de fine bildene av han, og skal bare sitte i sofaen og nyte fred og ro. Jeg er ikke så veldig glad i å være alene, men av og til kan det være godt å bare være meg også. Helt for seg selv, og tenke i rolige omgivelser.
Hvem jeg kommer til å tenke på, det skjønner sikkert alle...

Et gammelt bilde av en sovende og nydelig og kyssbar Jesperskatt.

10 kommentarer:

 1. Tenker på dere, vennen... Og gratulere med ny, grå bil!! ;o) Håper kjærestemannen overlever fotballtreningen, også må du kose deg ute og nyte litt vin. Det fortjener du virkelig! Mange klemmer fra Hilde & lille Ole♥

  SvarSlett
 2. Skoooooda! Hvor mange minner vekker vel ikke DET! -og med det, skjønner du vel med en gang hvem denne kommentaren er fra... :)

  GRATULERER! (men vær litt på vakt 1.april, da er skodaer i køddehjørnet)

  Er så glad for å se at dere kan ha det kjekt, treffe folk og gjøre ting dere ikke har gjort på lenge! Og det betyr ikke at dere savner Jesper mindre!

  Jeg vil mer enn gjerne treffe dere snart igjen, så bare gi meg et hint hvis dere har anledning ei helg!
  Dere er det herligste paret jeg vet om, du og kjærestemannen <3

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med ny bil :)
  Endelig fikk dere resultat av all sparingen!

  Kos deg så mye med vin og godt selskap i kveld!

  Tenker på dere!
  Klem!

  SvarSlett
 4. gratulere masse med bil!!!har lest hele bloggen din gjennom noen dager nå og tårene triller like mye hver dag,jeg har ikke opplevd noe i nærheten av hva dere har opplevd,men jeg føler så mye med dere!!jeg har selv ei lita tulle på 6 mnd og ei jente på 7 år,vet ikke hva jeg hadde jort om jeg mistaa noen av dem..jeg syns du er sterk som holder ut og du burde være stolt av deg selv!!kommer til å følge bloggen din vidre=)må bare si at Jesper din er bare en helt nydelig engel og jeg skjønner godt at dere var stolte over denne nydelige skatten!!

  mange varme klemmer fra meg

  SvarSlett
 5. Åh, så herlig liten gutt!:')
  Har fulgt bloggen din en stund nå, og jeg må si jeg er imponert over at du klarer å skrive om alt som har skjedd, og at du klarer å sette ord på hva du føler..

  Du og Kjærestemannen må være utrolig sterke, og nå fortjener dere både ny bil, trening og vin - kos deg masse, det fortjener du !

  Klem fra fast leser..

  SvarSlett
 6. Gratulerer masse med ny bil;)
  Håper mannen overlevde treningen!! Og håper han overlever morgendagen, for han kommer nok til å merke det godt;)
  Nyyydelig bilde av verdens fineste Jespergutt:))

  SvarSlett
 7. Grattis! Er litt som deg, "Å jeg vil ha ny bil" Hva kunne du tenkt deg da? Nei, en sånn sølvgrå en....Hahah, uff a meg.

  Så flott at dere får dagene til å gå. Er det eneste som hjelper littegrann det, komme seg ut, være i aktivitet og gjøre ting.

  Nydelig bilde. Han var så fin:)

  SvarSlett
 8. Hei og gratulerer med ny bil! :-) Hehe, bra at vi er flere som er "gode" på bilmerker...

  Håper du får en fin helg, Jesper var og er en nydelig gutt!!

  Helge-hilsen fra en som beundrer styrken din!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ny bil, tipper det er herlig, og så slipper du å fortsette å spare sånn. ;-)

  Jesper var og er så nydelig, du har så mange skjønne bilder av ham.

  En god klem til deg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)