mandag 4. oktober 2010

Advarsel: et syteinnlegg.

Er hjemme fra jobb i dag, er fortsatt syk, og har vært hos legen, igjen.
Ørebetennelse og halsbetennelse var det denne gangen, og jeg kjenner at jeg holder på å få bihulebetennelse- igjen. Har akkurat blitt ferdig med en antibiotika, så er det bare å starte på en ny, og i mellomtiden rekker jeg jo ikke å bli frisk. Utrolig kjedelig.
 
Er så ufattelig lei av å kjenne at kroppen ikke fungerer. Jeg føler meg trøtt, slapp og er svimmel. Tungpustet og hjertebank bare jeg går litt, jeg har leddsmerter og føler meg varm og skjelven. Null energi og vil bare ligge på sofaen. *syteklage*
Og det ser ut som at kroppen min hilser alle virusinfeksjoner velkommen med en gang. Hurra for det, og velkommen skal dere være.
(ja, jeg vet det er normalt å bli dårlig når man begynner å jobbe i barnehage og har en liten en som også går i barnehage, jeg begynner bare å bli en smule leeeei, 2 mnd er mer en nok)

Sur og frustrert, jeg? Neida.. ;-) Ikke i heletatt.
.
Jeg har avtalt med legen at jeg skal begynne nedtrapping av nesesprayen når jeg blir frisk igjen (skrev jo et innlegg om det tidligere). For nå har jeg jo rett og slett blitt totalt avhenging, og blir tett i nesa pga den også. Den tid, den sorg, har jo blitt veldig glad i min følgesvenn Otrivin nå  ;-)

Kunne ikke klart meg uten.


Ja, dette ble et gigantisk syteinnlegg som jeg advarte om. Jeg måtte bare. Ut med frustrasjoner over å ikke kunne yte det maksimale, dårlig samvittighet ovenfor Tilde, kjærestemannen, jobben, husarbeid...

I morgen blir det andre boller, da skal jeg være glad og full av energi, og på jobb, for tenk. Basta.

Ellers må jeg bare nevne at det ikke blir noe gavehandling til gaveleken jeg hadde på bloggen min før jeg er frisk igjen. Jeg har ikke ork til shopping i disse dager, og jeg har så lyst til å finne noe dere vil like. Håper dere er tålmodige sjeler, og at det er greit at det blir litt ventetid. Forhåpentligvis fungerer denne kuren jeg fikk nå, og jeg er frisk på no-time.


Bildet har jeg funnet på nettet her som også har en artikkel om fy-fy-bruken av styggedommen nesespray.

9 kommentarer:

 1. Huff stakkars deg:( Er slitsomt å være dårlig så lenge om gangen!!! Men får håpe du er over det verste nå da:)

  Ønsker deg riktig god bedring:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Å nei, så utrolig kjipt!! Masse, masse god bedring herfra! Og det er veldig lov til å synes synd på seg selv når man er syk. Det er jeg veldig flink til ihvertfall ;)

  SvarSlett
 3. Masse masse masse go bedring til deg!

  SvarSlett
 4. God bedring !!
  Kjempe fin repotasjen i Henne.Skikkelig fint bilde.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 5. Hei Gøril!

  God bedring, håper du snart blir frisk og full av energi :)

  Er en liten stund siden jeg har vært her inne. Siden har blitt veldig fin :)

  Men nå må jeg bare ut å kjøpe bladet Henne, må jo få med meg artikkel nr 3.

  De beste ønsker for deg og dine :)

  Inger K og David

  SvarSlett
 6. Får ønske deg god bedring! Også anbefaler jeg biola (eller lignende) til deg som har gått på antibiotika, for å få på plass bakteriefloraen i kroppen igjen etter en hard runde :)

  SvarSlett
 7. Usjameg! Håper du blir fort bra igjen nå! Det er godt å syte litt innimellom, så får man sagt det man går og tenker på! Og forhåpentligvis føle seg litt bedre etterpå.
  Liker at husarbeid står til sist og med liten skrift! Det er viktig å kunne leve med litt (les: mye) rot innimellom også, når man ikke har overskudd til annet.
  God bedring!

  SvarSlett
 8. Så fin bloggen din er blitt !!!

  men ikke så hyggelig å lese at dere er sjuke med virusinfeksjoner....håper det går seg til snart.

  SvarSlett
 9. Hvordan Gaar det med styggedommen nesespray? Har legen gitt deg Rinexin (tabletter) eller Nasonex nesespray istedet for den dumme dumme Otrivin etc i samme kategori?
  God bedring, fin ny header og Tilde hoeres ut som en liten ramp ! :)
  M

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)