tirsdag 5. oktober 2010

Ting jeg blir glad av i dag

Jeg blir kjempeglad når jeg kommer i barnehagen, og Tilde lyser opp og løper i mot meg og sier "mamma".
(Nå har hun droppet å si pappa, og kaller alle for mamma i stedet ;-) Perfekt for meg)

Jeg kjenner at jeg blir glad når jeg ser at utedressen hennes er møkkete, skoene er møkkete og hun har maling på hendene. Hun har lekt seg, rørt seg, kost seg. Herlig.

At Tilde er akkurat den hun er, helt unik og fryktelig morsom. Jeg er så stolt.


Å få så mange fine tilbakemeldinger på artikkelen i Henne gjør meg også glad i disse dager. Det er godt å vite at den blir lest, og at Jesper igjen berører hjerter til andre mennesker. Det er en viktig historie synes jeg.

At vi (eller kjærestemannen) har satt opp skoskapet i gangen. Det ble mye ryddigere og hyggeligere i vår lille trange gang.

At paraceten endelig virker kjenner jeg gjorde noe med humøret i allefall ;-)

Et glass brus til kvelds. Jeg må innrømme at jeg liker at Tildusen er rampete i blant, og at hun er sta og bestemt. Hun vet hva hun vil, og det er en fin egenskap.

At hun reiser seg opp i stolen sin og sier "sætt dæ Tilde" hvert eneste måltid er også noe jeg trekker på smilebåndet av.

Selv om jeg kjenner at dagene mine er mest preget av sykdom og frustrasjon pga nettopp det, så er det viktig å finne gleder, lyspunkter og litt optimisme også. Så det har jeg tenkt å være litt flinkere til.

Hva har gjort deg glad i deg?8 kommentarer:

 1. Aa, i dag har vaert en saann der litt pyton dag. Da jeg fÖler jeg har skreket for mye til barna, og latt tv'en staa for mye paa. Ikke verdens beste mor i dag nei.
  men det gaar jo alltids an aa finne lyspunkter.
  Kosene jeg faar da M kommer fra skolen, og gleden disse guttene har seg imellom (selv om de er rakkerfanter og nesten sliter meg ut i mellom...!)
  God kveld til deg!

  SvarSlett
 2. Så fint innlegg! Har begynt å følge med på bloggen din- jeg har en bestemt, rampete, morsom og sta jente selv- ganske så underholdene med en sånn en i hus!

  Fin blogghilsen fra Marianne

  SvarSlett
 3. Jeg blir glad av å lese dine fine ord om Tilden din, og ikke minst av at du vil dele så mange av dine innerste tanker med oss :) Nå har jeg vært innom mange ganger, og NÅ er det på tide for meg å legge meg til som følger og legge deg i blogglisten min! Nå håper jeg du blir frisk igjen, og holder deg frisk lenge :)
  Klem Ena

  SvarSlett
 4. Hei Gøril!

  Leste bladet Henne i går, ja bladde jo opp til der det handlet om dere først. Tårene rannt litt, men smilet kom også frem. Du skal vite at Jesper har satt dype, dype spor. Ja hele familien. Og bildet av Tilde og deg var så fint :)

  Dagen i dag begynnte ikke så bra, huff dundrende hodepine som ikke ville gi seg og en aktiv 3 åring. Heldigvis kom mamma og pappa innom og avlastet.

  Så var det avgårde til Riksen, hadde poliklinikk time i kveld. Og ja, der møtte jeg min engel, min kirurg kledd i hvitt :) Som bare vil meg vel! Selv om vi måtte snakke om alvorlige ting, følte jeg en stor glede. For jeg fikk jo leve, selv om livet ikke ble slik jeg drømte om eller tenkte. Jeg har fått en herlig gutt, som er min hjerteskatt. Livet er her og nå, på godt og vondt. Og jeg er takknemmlig for det jeg har.

  Jeg ble også glad når jeg leste bloggen din i dag, synes føkena de er så morsom da hun reiser seg og sier:"sætt dæ Tilde". Ja, vi får høre det vi sier ofte :)

  Klem Inger K

  SvarSlett
 5. DU har gjort meg glad i dag, Gøril :)

  SvarSlett
 6. HEI GØRIL!

  Leste om deg og familien din i HENNE. Har lest store deler av bloggen din i kveld mens tårene triller. Det er en utrolig trist historie du har å fortelle. Jesper så ut til å være en fantastisk nydelig gutt som man blir ekstra glad i.
  Du er flink til å skrive og unik som deler så mye med så mange du ikke kjenner.

  Det dere har opplevd er foreldres mareritt. Jeg tror ikke jeg klarer å sette meg inn i din situasjon å miste noe av det kjæreste man har.
  Selv har jeg to barn. En jente på 3,5 år og en gutt på 8 mnd. Jeg har allerede vært på rommet deres å gitt dem en god klem etter at jeg leste bloggen din.

  TIPS: Spar noen av klærne til Jesper til Tilde. Når hun blir eldre og skjønner litt mer så kommer hun til å bli kjempestolt av å kunne få lov til å gå med noen av storebrors klær. Tror det kommer til å bety mye for henne. Hun kan fortelle til andre at det er storebror sine klær hun har på seg. (Snakker ut fra erfaring da jeg jobber som lærer i barneskolen.)

  Du virker som en helt fantastisk person Gøril, men som har opplevd så mye vond, men samtidig har mye å glede deg over.
  Tilde ser ut til å være en nydelig liten solstråle som er nysgjerrig på livet. Kos deg med henne :o)

  Kommer til å følge bloggen din.

  Skulle ønske du gir ut bok en dag. Du har så mye å fortelle som helt sikkert mange vil dele med deg - det ville også vært et nydelig minne om Jesper :o)

  Klem C

  SvarSlett
 7. Jeg får aldri rost bloggen din nok jeg Gøril, det er så flott og tankevekkende lesing! :) Måtte kjøpe Henne idag, rart med det, men når man følger bloggen din blir det til at en føler at man "kjenner" dere.. Du er en flott og inspirerende dame!

  Håper formen din blir bedre snart!

  Klemmer fra mamman til en annen Thildus :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)