torsdag 21. oktober 2010

Kaffe-latte, sauen Timmy og en fin torsdag.


 Ingenting er som å stjele det aller siste i mammas kaffe-latte, nemlig litt deilig melkeskum, å sette seg godt til rette i sofaen og se barne-tv. Med en konsentrert mine, og et fast grep rundt glasset, så får man ikke kontakt før barne-tv er ferdig.


 Av og til må hun selvfølgelig smake litt på det deilige melkeskummet, si nam-nam, før sauen Timmy igjen får full oppmerksomhet. Hun er så vakker i Jespers gamle ullbody. Og jeg kjenner at Jesper får leve litt lengre for hver gang Tilde kan bruke noe som var hans.

En nesten tannløs rampejente. 4 tenner og 17 mnd..


Her har vi en god og lat torsdag. Og det er deilig å kjenne på at nesten alt av husarbeid er gjort, og man kan slappe av med litt god samvittighet. I går fikk jeg virkelig gjort alt av rydding, vasking etc. 

Jeg har forresten store planer om en give-away snart, så følg med :)
Og til dere som er med i gaveleken, så må jeg bare tilstå at jeg enda ikke har fått handlet noe. Men jeg har i allefall funnet ut hva jeg skal kjøpe, så det kommer før dere aner det ;-)

Har dere en fin torsdag?

9 kommentarer:

 1. Hannah var nokså fjern i blikket i dag hun også med en kaffe latte og Løvenes konge på dataen :-) Morsomt hvor fjern de blir.

  SvarSlett
 2. Minsten i huset er helt enig med Vilde, en skvett med kaffe latte og sauen Timmy gjør dagen TOPPERS... :)

  SvarSlett
 3. Så herlig med den kaffe latte koppen foran tv'n:-) Nydelig liten skatt!!
  Så flott at du kan bruke Jespers ting på Tilde - skjønner godt at han lever litt videre da liksom!

  Og ekstrapoeng til deg for å ha vært flink husmor - kan vel ikke skryte mest av det her i det siste :()

  Ha en flott torsdagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Timmy er kul! Så koselig at hun har noen av storebrors klær....

  SvarSlett
 5. Hei vennen :)

  Åh, nå er det lenge siden jeg har lagt igjen hilsen hos deg, men det betyr ikke at jeg ikke har tittet innom, for det har jeg ;-D

  Tusen takk for det nydelige innlegget med vimpelen, SÅ ubeskrivelig glad for at du likte den. Og så søt den var den puten som en fra sykehuset hadde laget til dere :-) Jeg tenker ofte på om jeg skulle laget noe til de pasientene jeg blir ekstra godt kjent med. En gang heklet jeg noen converse tøfler til en mormor som skulle møte barnebarnet sitt for første gang dagen etter, det gjør så godt i sjelen og gjøre noe som betyr noe for andre :-) Blir varm i hjertet av denne sykepleieren (?) som ladgde puten til dere :-)

  Så du hadde lagt igjen en liten 'bestilling' på teppet i innlegget mitt. Det er selvfølgelig helt i orden, om du vil ha det :-) Jeg har nok adressen din i mailboksen, vil du bare at jeg skal sende det med en gang med en lapp med kontonr på ? Da går det i posten i morgen tenker jeg :-)

  Håper du har fine dager. Tilde er blitt så stor.. heldiggris som har fått dere en tvslave ;-D Christoffer liker å se på tv, men William bryr seg ikke i det hele tatt. Jeg prøvde å sitte sammen med han foran pc-skjermen og se vennebyen.. det gikk i ca 5 minutt - da var jeg sjeleglad :-) Tenk å blir glad for noe sånt... haha.. dagens foreldre :)

  Nei, får hive meg til køys - kjenner jeg ungene rett så er jeg oppe å går om bare noen timer ;D

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 6. "Timmy. Hei Timmy!!"

  Han er en favoritt her i huset også, hos liten og stor :)

  Høres ut som dere har kost dere godt i dag! Det er godt med slike late dager!
  Hun er sjarmerende som alltid, søteste Tilde-mor! Kledde storebrors ullbody gjorde hun også!

  Klem!

  SvarSlett
 7. Så fin hun er! Og så koselig at hun kan bruke klærne etter Jesper.
  Ang. tenner så hadde Sofie-min bare 4 tenner frem til august. Siden da har det bare poppet ut mange og nå har hun 11 og har tatt igjen tvillingsøstra som har fått tenner jevnt og trutt hele tiden. Plutselig kommer det for Tilde også!

  SvarSlett
 8. Hei, så flott og sterk blogg du har. En flott familie, og veslejenta deres er jo helt nydelig. Første gang jeg er og besøker bloggen din, men følger deg gjerne videre. Håper dere har hatt en fin helg. Klem fra Elin

  SvarSlett
 9. Lekebutikkene har fått sauen Timmy til salgs, flere str. Noen av vennene hans også..

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)