søndag 10. oktober 2010

Helga vår.

Ja, den ble vel ikke heeelt som planlagt, men allikevel ganske fin.
Tilde har blitt tatt av trassen, og hele lørdag formiddag bestod av det. Litt slitsomt, litt morsomt, og litt rart. At den lille jenta mi skal løpe som en villmann, frem og tilbake, i ti minutter fordi hun ikke fikk lov å åpne ei skuff. Hvor rart er ikke det? Men også litt morsomt, jeg må innrømme at jeg lo litt når hun sprang som en galing frem og tilbake mens hun hylte. Det så helt vannvittig ut. Også er det jo helt normalt, og alt som er normalt er en glede i mitt sinn.
Jeg har aldri sett noen så sint, heller ikke noen som løper så fort. Håper ikke dette fortsetter, selv om jeg vet at det vil det, og i følge noen skal det bare bli verre og verre ;-)

Utenom slike anfall, som vi har hatt en del av i helgen, så har vi hatt det relativit bra, sett bort fra sykdom. Skal visst aldri bli frisk, jeg.. Kjenner jeg begynner å bli en smule deppa.
Skogsturen ble også utsatt. Vi får det sikkert til en annen gang :)

Vi har vært på en liten shoppingrunde, kjærestemannen har laget nydelig indisk mat til oss og vår fantastiske Siri-venn. Vi har kost oss med ny tv-serie på tv, hatt dype og vanskelig samtaler, som også er viktig for meg å ha. Og ledd og kost oss.

I dag har vi vært på besøk hos Tildes oldemor. Stor stas. Hun elsket å være der, og oldemoren forguder Tilde. Det er tøft for hennes oldemor om dagen, så det var et stort lyspunkt å få besøk av ei aktiv og veldig blid Tilde. Vi har allerede avtalt at vi skal komme neste uke også, så hverdagen hennes ikke kjennes bare vanskelig ut. Det er noe med å være gammel og ha enda eldre søsken som er fryktelig syke.

Etterpå dro vi videre til et vennepar og koste oss. Jeg var slappesen, og sov i sofaen ei stund. Mangler energi, og bare kjenner at jeg hvile meg for å få dagene til å bli bra. Vi fikk servert nydelig middag. Både hjort, due, rype og kylling. Det var himmelsk, og herlig selskap. Jeg var kanskje ikke så veldig hyggelig selskap da, som lå som et slakt i sofaen og sov...

Nå har vi kommet hjem, og skal se litt på tv. Jeg har egentlig tusen andre ting jeg skulle ha gjort, men jeg har null ork. Husarbeidet forsvinner jo ikke, dessverre. Så jeg får vel sjansen til å gjøre litt slike ting i morgen.

Håper dere har hatt en fin og innholdsrik helg med masse latter og hygge :)

5 kommentarer:

 1. Det var i det minste en helg med MYE innhold!
  Og det hørtes for det meste veldig fint ut; bortsett fra helsa. Håper du kommer deg fortere enn svint!
  Men du; venner som lager hjort, due, rype og kylling til samme måltid! Er det vanlig?
  I så fall vil jeg gjerne legge inn en søknad om noen sånne venner.. det hørtes da himmelsk ut!

  Ønsker deg en god uke, Gøril!

  SvarSlett
 2. Tuuuusen takk for en flott kveld, vennen min. Det er så godt å være sammen med dere! Kjærestemannen din er en kokk i særklasse, og jeg er fortsatt mett. :P

  Tilde er ei fantastisk jente; full av futt og fart, humor og glede, vilje og selvstendighet. Hun er helt perfekt, og verdens heldigste som har dere som foreldre. Hun er trygg og god, og det er det beste tegnet på at hun er elsket. For det er hun, av så mange! Mamma og pappas hjerteskatt, og lillegullet til tanten også. ;) Glad i dere, vennen min. Veldigveldig, massemasse!

  SvarSlett
 3. kommer via frufly.. gratulerer med premie.. jeg ser du kan trenge et slikt opphold mer enn noen annen, og jeg håper du klarer å nyte det..

  jeg skjønner så godt at du er sliten.. du har sannsynligvis dårlig immunforsvar fordi kroppen din er utslitt.. det ER grenser for hvor mye selv en superkvinne kan makte!!

  SvarSlett
 4. Håper du blir fort frisk! Typisk høst at man blir forkjøla og det som hører med. Høres uansett ut som om dere har fått gjort mye i helgen, og ja, jeg begynner å se trasstendenser her også, selv om det dog bare er med skrik og hyl så langt:)
  Og ps: fortsetter med bloggingen jeg. Abstinensene ble for store hehe.
  Sov godt!

  SvarSlett
 5. Høres ut som en innholdsrik helg :) Synd at sykdommen aldri vil slippe taket da :(
  Daniel trasser også.. Han legger seg ned og dunker hodet i gulvet han, herlig!
  Jeg fikk jo aldri kommentert bildene under. De var virkelig nydelige!! Jeg likte også spesielt det der Tilde titter på storebror på bildet <3
  Og en ting til; er det noen som fortjente den premien hos Frufly, så er det virkelig du og kjærestemannen!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)