torsdag 28. oktober 2010

Badenymfen

Tilde elsker å bade, hun blir lykkelig og smilende med en gang. Hun går ofte på badet, peker på badekaret og sier "bade bade bade bade". Og hun ler og herjer og storkoser seg hver gang hun bader seg. Det er deilig med stor plass, masse vann og morsomme badeleker. Men, det er alltid ett men, er det ikke?

Vi har nå et badekar som ikke er vårt. Det var nemlig Jesper sitt badekar, som vi har lånt av hjelpemiddelsentralen. Det kan heves og senkes, og det er stelleplass over badekaret. Altså et handicapvennlig badekar.
Det er forferdelig stygt, og vi gleder oss til at hjelpemiddelsentralen kommer å henter det. Ting tar nemlig litt tid på den fronten også.


Vi vil ikke kjøpe et nytt badekar, vi har nemlig ikke all verdens plass på badet. Og hadde i grunn sett frem til at badet vårt kunne bli ganske fint igjen. Et slikt badekar som vi har nå, er veldig stort og stygt, selv så praktisk det er, så vil vi ikke ha det lengre.
Men hva skal vi da gjøre med vår badeengel? Vil hun synes det er greit å bade i balje?
Finnes det store nok baljer, eller må vi rett og slett bare kjøpe et badekar for hennes del? Ingen av oss store bruker badekaret.

Må nok inn i tenkeboksen, noen som vil være med?

Tusen takk for så mange kommentarer på forrige innlegg. Jeg ble veldig glad, og jeg skal faktisk prøve meg på en eller annen middag i helgen. Jeg må bare begynne, jeg vil virkelig lære å lage litt mat.
Uten hjelp fra onkel Toro.

Ha en fin torsdag :)

12 kommentarer:

 1. Da vi bygget nytt hus for tre år siden ønsket jeg ikke badekar. Vi har to bad og begge er små... Men gjett om jeg har angret. På sommeren når barna "bor" ute er det umulig å få små hender og føtter rene i dysjen. Jord og sand må rett og slett bades vekk for å bli borte.
  Det finnes mange små og fine badekar.

  Lykke til med valget ;)

  SvarSlett
 2. Biblabath, er ett sammenleggbart badekar. Genialt på små bad! Får d blandt annet på mixmax.no! Hatt det til sønnen min, kjempebra!

  SvarSlett
 3. Sier bare som over her, tenkte på dette med en gang: http://www.lilleprinsen.no/product/570206/Bibabath_sammenleggbart-badekar-SILVER-WHITE.html

  Har vurdert det til Thilde mange ganger, men hun har blitt så glad i å dusje, så vi har droppet det..

  SvarSlett
 4. Jeg vil også anbefale Bibibath. Ellers hadde vi et lite bad før, der hadde vi et badekar på 120 cm. Ypperlig størrelse for barna å bade i.

  SvarSlett
 5. Vi har også bad uten badekar og bruker Bibabath. Det er genialt. Godt og romslig er det også og passer perfekt i dusjen :)

  SvarSlett
 6. Sigve koser seg like mye i stor badebalje i dusjkabinettet som i badekaret han altså.
  Så lenge han kan plaske, sprute og leke med skummet så er han i sitt ess, plassen virker han ikke bry seg for mye om...

  SvarSlett
 7. Vi hadde badekar til ungene var sånn ca 2 år og oppover, men siden har vi bare hatt dusj, så vi brukte balje...det gikk kjempe fint!!:)
  Jeg tror nok at så glad som Tilde er til å bade, spiller det ingen rolle om det er badekar eller balje;)

  Lykke til:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 8. For en rørende og fin blogg du har.
  2 stk fantastiske skatter♥

  Badekar synes jeg er veldig praktisk når ungene er små...men etterhvert når de ikke vil bruke det mer,hiver vi det ut. Tar for mye plass.

  Ønsker deg og dine en riktig god helg.

  Hilsen fra
  Hege

  SvarSlett
 9. Hva med et dusjkabinett som er litt dypt i bunnen så hun kan sitte og plaske?

  SvarSlett
 10. Har du ikke hørt på radioen i det siste da? :) Skal forestille en eventyrfigur som uffer og akker seg for at han har blitt far, og som svarer den andre nei det var ikke så ille heller... :) Der finner man et badekar som bare er 1 meter langt, der barna kan bade i og voksne står inni der og dusjer! :)

  SvarSlett
 11. Hehe, ja, hjelpemiddelsentralen er ok å bruke de, men det tar både tid å få ting og det tar tid å få levert det...
  (Har flere i klassen min med ulike behov)

  Skjønner godt dilemmaet deres, for å se barnet sitt kose seg så i vannet i badekaret er vanskelig å ta fra henne. Allikevel blir hun nok fornøyd med balje også tror jeg:-)

  Ligger en award og venter på deg inne hos meg forresten!
  Ha en kos helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 12. Broren min har akkurat kjøpt seg ett badekar som er 1 x 1 m. Høres jo genialt ut for små badenymfer.
  Så utrolig skjønn jenta di er!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)