søndag 11. oktober 2009

Bilderas fra helga vår.

Begge de fineste barna mine, som jeg kjenner meg så stolt og heldig over å få lov å være mamma til, ligger nå og sover søtt. Jesper har hatt en ganske trasig dag igjen, og vil helst bare sove.
Ellers er han så innmari lei seg, og kaver og hoster, kaster opp og han får mange anfall. Det er ikke noe morsomt å være Jesper om dagen, og da er det ikke så morsomt å være mammaen hans heller. Håper snart på bedre dager for storesnusken min.

Må nok dessverre ringe sykehuset i morgen, for slik kan han ikke ha det, håper de har en plan. Det river og sliter i mammahjertet å se han sånn.
Han fikk sove i senga vår i dag også, da det virker som han sover best der. Svalt og stille. Det blir liksom så få bilder av han nå, ikke fordi jeg ikke vil vise frem han. Men enten sover han, ellers så er han urolig og lei seg. Og jeg kan ikke legge ut bare sovebilder, og jeg vil i hvertfall ikke legge ut bilder der han ikke har det bra.

Men her er i allefall en rolig og våken stund sammen med pappaen sin.

Vi måtte svøpe inn Jesper pga fryktelig mye motorisk uro, da fant han endelig roen og sovnet. Han ser så fredfull ut når han sover, og han er så inderlig vakker.


Her er det en liten Jesper som ikke får viljen sin, og da blir vi så sint altså.

Her ligger han og sover i senga vår, blek og sliten. Men sover godt da, heldigvis.


Tilde har hatt en kjempefin helg, så blid og våken og så innmari lett å ha med å gjøre. Vi har hatt besøk av mamma, pappa og søsteren min i dag, og da skorter det ikke på oppmerksomhet akkurat. Tante var veldig morsom i dag, og Tilde lo så tårene rant da hun lekte borte-tittit-leken. Vi fikk også trillet 1,5 time i dag, skikkelig fint vær i dag også.

Her sitter hun med litt god hjelp fra pappen sin og godkjenner bleiene hun skal ha på seg ;-)


Lykken for en liten Tildus er å få se Drømmehagen, det er så morsomt. Hun koser seg så innmari når det begynner. Og selv om det helt sikkert er fy-fy å la henne se på TV, så får hun det. Bare Drømmehagen vel og merke ;-)


Ingenting er som TV før man skal legge seg :-)


Vi har begynt med litt nye smaker, og ikke alt faller i smak for å si det sånn. Men en ting som går glatt ned, det er banan. Nammis altså. På dette bildet er det ikke banan vi spiser, men fruktmos. Det var ikke nammis.

Godpia mi

Tilde-min, alltid så glad og fin.


Nå er det slumring på sofaen for min del. Skal være bittelitt husmor først, men så... Å, sofaen roper så høyt og tydelig navnet mitt. Jeg er sikker på dere hører det også ;-)

8 kommentarer:

 1. Håper du alt har funnet sofaen nå og at dere får en fin og rolig natt alle sammen.

  Nydelig vakre barn du har! <3

  Håper sykehuset har en plan og at det blir bedre for lille Jespergutt snart, må være forferdelig å se barnet sitt ha det sånn, jeg klarer nesten ikke å tenke på det.

  Sender en stor og varm klem både til Jesper og mammaen hans.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Siv Iren :)

  SvarSlett
 3. Det beveger meg det du skriver. Jeg vet ikke hva jeg kan skrive her som kan ta bort noe av det vonde dere har, men jeg tenker ofte på dere. Håper at sykehuset har en løsning slik at Jesper får det bedre, og sånn at dere får det bedre også. Det må være ufattelig vondt å se et av barna sine lide.

  Sier som Siv Iren, håper natten blir rolig og fin. Og så håper jeg morgendagen blir fin den også!

  klemmer

  SvarSlett
 4. Huff jeg får helt vondt i meg når jeg leser at Jesper plages sånn for tiden :( Håper at dere får noen svar fra sykehuset sånn at dagene kan bli bedre for han, og dermed dere også!

  Han er bare helt fantastisk nydelig... Jeg er skikkelig bergtatt av den gutten! Det er noe helt spesielt ved han!
  Ikke for det, Tilde er virkelig en liten søtnos hun også! Hun kommer nok til å sjarmere de fleste i senk etterhvert som tiden går :)

  Klem!

  SvarSlett
 5. Jeg sier som de andre her, at jeg håper sykehuset har en plan for å bedre hverdagen til Jesper!
  Herlige bilder du har tatt av de fine barna dine! Jeg har tenkt på at det hadde vært morsomt å se om Daniel liker drømmehagen. Tror jammen han skal få se det en dag snart :)
  Ha en super dag!

  SvarSlett
 6. Jesper blir ikke noe bedre form, og sykehuset må i tenkeboksen for en etv. videre behandling :(

  Huff, så vanskelig alt skal være.

  SvarSlett
 7. Sier meg så enig med de andre! Får helt vondt i hjertet når jeg leser om Jesper. Håper veldig at sykehuset kommer ut av tenkeboksen med en plan!

  Ang. drømmehagen har vi i huset fått en overdose av hopsi daisy, hinkel pinkel og makka pakka da de hadde sin storhetstid med storesøster. Tvillingene får derfor ikke se på drømmehagen før de trygler og ber på sine knær om å få lov. Det er bare noe med de lydene som blir så utrolig slitsomme kveld etter kveld.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)