torsdag 22. oktober 2009

Her kommer vinter'n...


Det er ikke tvil om at vinteren og julen kommer. Butikkene er allerede fulle av julesaker og ute er det kaldt kaldt kaldt.Jeg har innmari lyst til å kjøpe både julebrus og marsipan, men prøver å holde meg litt lengre. Det er ikke helt det samme å spise julegodt i oktober som i desember. For i desember kan man spise godteri hver dag uten å få dårlig samvittighet nemlig ;-)

Tildus fryser veldig om natten, fordi hun er så innmari god til å sparke av seg dynen. Så vi har vært å kjøpt en sovepose, og som dere ser falt jo den i smak også. (eller så kan det jo være at mammaen lager noen grimaser for å få henne til å smile også? )
Hun ligger alltid med ullpysj, og nå denne soveposen med dyna over, men jeg tipper hun blir iskald allikevel. Vi får vel ha på henne en vinterdress snart ;-) Eller kanskje ha igjen vinduene?... Hva tror dere? Jeg stemmer for vinterdress for jeg fryser jo ikke ;-)


Her tror jeg det blir godt å sove ja mamma.Fineste Jesper-min. Han er fortsatt ikke helt i slaget, men han har hatt noen kvelder der han vært så fin. Han har smilt og ligget i ro.
Det er veldig godt for mammahjertet å se han sånn, og han er så fantastisk god når han smiler.

Vakre Tilde som ligger i vognen sin, er alltid så glad for å komme seg litt ut og oppleve nye ting, fordi hun kjeder vettet av seg hjemme. Hva gjør man med en liten tass på 5,5 mnd som synes at hjemmet sitt er det kjedeligste som finnes da? Har dere noen forslag ?Som nevnt tidligere her begynner julen å komme, og da måtte vi ta noen julekortbilder, her er ett vi IKKE skal bruke, hehe.

Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. :O Du må ikke koke lille Tildusen din nå da:)
  Mali sover på lammeskinn i bomullspysjamas (bare fordi jeg ikke har dillet meg til å kjøpe ull enda...) og med en sånn pose. Vi har det ganske kaldt på soverommet vårt, men ikke åpent vindu. Målte det til 18 grader her en dag. Er du sikker på at hun ikke er varm på kroppen og kald bare på hendene? Det var nemlig Mali, så da tok jeg bort dynen og skrudde ned varmen:P

  SvarSlett
 2. På hendene er hun iiiiskald, men hun er litt kald på kroppen også. Men heldigvis ikke på langt nær som på hendene, de er istapper.
  Tenker på å ha på henne votter...

  Vi satser på at hun ikke blir kokt ja, hehe.
  Vi har det veldig kaldt på soverommet vårt (fordi jeg og kjærestemannen sover så mye bedre da, men nå må jeg kanskje tenke litt på bittelillevennen), så jeg tror nok jeg må lukke vinduene.

  Har du ikke handlet ullpysj Siv Iren?
  Nå ble jeg nesten litt sjokkert,hehe

  SvarSlett
 3. Så herlig å lese at dere har hatt noen fine dager med Jesper. :-)

  Jeg synes også det er litt tricky å vite akkurat hva jeg skal ha på snuppelupp om natta. Vi har en sånn pose vi også, og den pleier som regel å være OK uten dyne. Vi har åpent vindu, men en liten lunk på en liten ovn inne på rommet også. Ser for meg at det skal være greit for å kunne ha både frisk luft men ikke iiiiskaldt soverom. Mulig jeg er på bærtur, men.. :-P

  Så fine de var i koftene sine. Er de hjemmestrikkede?

  SvarSlett
 4. Ja kanskje greit å lukke vinduet da, vi pleier eventuelt å ha det på innerste luftehakk, såvidt det er en liten glippe på.

  Nei tenke seg til at jeg ikke har ullpysj, det er jo helt utrolig. Jeg har selvfølgelig veldig lyst på en, men utbetalingene fra lånekassen går saaakte, så da må det bare vente. Nora som får ønske seg ting nå først:)

  SvarSlett
 5. Så nydelig de er Gøril, begge to! <3 Sovepose er nok tingen når små føtter sparker av dyna.
  Forslag til Tilde og mamman for at Tilde ikke skal kjede seg så mye: babysang, babysvømming, babymassasje, åpen barnehage, besøke andre små venner, kafe (myyye spennende å se på, og mange fremmede ansikter som snakker til de små)
  Dette har nok mamman også hatt godt av!
  Skulle ønske vi bodde nærmere nå, Gøril. Da skulle vi kost oss sammen med gullene våre i permisjonstiden.

  SvarSlett
 6. Så koselig å høre fra deg Isabel. *klemme*
  Jeg skulle også ønske vi bodde litt nærmere,
  håper vi snart får til å møtes allikevel.
  Stor klem.

  SvarSlett
 7. Det der er jo ingen ulpysj! Vi bruker den som heldress vi ;) Er jo så fin :D
  Jeg elsker å ha det varmt til sambos irritasjon, så William fryser ikke! Har bomullspysj og ligger uten lammeskinn, men er varm og god likevell :)
  Har ca 20 grader på soverommet. Deeeeiiilig :)

  SvarSlett
 8. Elin: Er der ikke ullpysj? Vi bruker den som det allikevel vi, det er i allefall ull og ligner en pysj *blond*

  :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)