lørdag 31. oktober 2009

Litt om alt

Jeg er for tiden hjemme hos mamma og pappa, og her skal jeg bli en del dager også. Vet ikke hvor mye jeg får oppdatert meg på bloggingen, men jeg tenker på dere som jeg følger. Vit det *klemme*

Kjærestemannen er i Haugesund, og jeg er så kjempelei meg for at jeg ikke er der sammen med han, men slik ble det dessverre denne gangen. Jeg er ekstremt tankefull og trist over det forferdelige som skjedde.

Har hatt en liten internettpause noen dager nå, har vært innmari mye å tenke på, det sliter meg litt ut. Det er et hav av ting jeg føler jeg må ordne opp i, men orker ikke begynne..
Det har jo skjedd så mye i løpet av kort tid, jeg rekker nesten ikke huske alt.

Jesper fikk vaksinert seg denne uka i allefall, det har vært en kjempebekymring for meg, at han ikke skulle rekke det. Han fikk ingen bivirkninger, ble bare glad og fin. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg legge ut noen bilder jeg tok av han den dagen. Han var så fin og glad. Mammahjertet ble stoltere enn stolt.
Jeg fikk også vaksinert meg, og er ganske lettet over å endelig fått gjort det. Fikk ingen bivirkninger jeg heller. Kjente det litt der de stakk, men det er jammen meg ikke noe å klage over.

Ellers har Jesper blitt analysert av en psykolog som er spesialist på barn med hjerneskader. Han sa mye rart, mye fornuftig og mye svada, men han var helt sikker på at Jesper godt visste hvem mammaen og pappaen sin var. Jeg kjente at tårene presset på da han sa det, for det har jeg nemlig aldri trodd at han vet. Han sa at han trodde ikke dette, men at han visste, for Jesper viste tydelig at han kjente meg. Jeg vet ikke om jeg tror han, men jeg vil i allefall gjøre det. Det var så godt å høre for meg, og jeg ble enda stoltere av Jesper-min.
Min funksjonshemmelige vakre skatt.

Har også vært et par dager hos søsteren min. Hun har vært så snill og hjulpet meg masse nå som ryggen min ikke fungerer overhode, mens Tilde er supermasete og vil bli bært hele dagen. Takk snille snille du. I natt drar hun og kjæresten på ferie til London, så jeg måtte finne meg ny hjelp ;-)

Så nå er jeg og Tilde hjemme hos mamma og pappa, som jeg nevnte i starten her. Her har jeg ikke vært på evigheter. Det er godt å være hjemme, men det føles tomt allikevel. Jesper er på avlastning, kjærestemannen er hos familien sin og har det vondt. Og her sitter jeg.. Langt unna de beste guttene mine som jeg savner så sårt.

Heldigvis har jeg verdens fineste og blideste lille trollet mitt, som ligger og sover så søtt nå. I disse dager vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten henne.

Satte meg ned med dataen til foreldrene mine og kom over et par gamle bilder av Jesper. Han var så liten her, men fortsatt så nydelig. Må bare dele det med dere.
Her er han bare 3 mnd.
Og finnes det noe søtere enn barneføtter? Tenk at storegutten min har vært så liten?


Det har vært innmari lite søvn i det siste, så selv om det er lørdag, så skal jeg faktisk køye nå.
Vi tastes :-)

5 kommentarer:

 1. eg har tenkt så mye på dere! i hele 2 år! visste ikke du hadde en blogg. aner ikke om du husker meg, men vi snakket mye på bim. hadde termin ganske tett. for en flott familie dere har fått!
  håper på bedre tider for dere å kondolerer så mye med svigerfar din!
  dere er sterke!
  mangen klemmer frå Tone og Thalie (tidligere legøya)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Tenkte jeg måtte legge igjen en liten beskjed. Jeg er en ny "følger" av bloggen din og må si jeg blir veldig rørt av hva du skriver og det har treft meg rett i hjerterota;) Husker jeg følgte med også da du var på dib,men der er jeg aldri lengre. Husker ikke sist.hehehe. Må også si at dere har 2 nydelige unger:)

  Hilsen Cicilie og Elias:)

  SvarSlett
 3. Kan vel også si det at jeg å har mistet pappan min og det var helt forferdelig, men uansett for tungt ting er nå så blir det bedre:) Syns det er utorlig trist å tenke på at han aldri fikk oppleve Elias, men velger å tro at han er her å passer på oss:)
  Sender noen gode tanker til alle dere:)

  C&E

  SvarSlett
 4. Kondolerer, så trist å miste en kjær farfar og svigerfar.
  Jeg viste David bilde av storesnusken din. Jesper, sa han. Og jeg fortalte at han var syk. Da blåste han på bildet, av Jesper. Han pleier å blåse meg på hodet for tiden. Jeg var operert igjen for en uke siden.

  Alle gode ønsker til deg og dine!

  Hilsen Inger K

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)