onsdag 18. november 2009

De fineste av fine!

Først et bilde av en av de fineste fine, som i dag har vært SÅ blid i hele dag. Hun er jammen meg verdens enkleste unge. Hadde hun bare blitt litt mer mobil, så hadde jeg vært mer enn fornøyd altså. Det henger nok litt i meg det at Jesper er så syk og ikke utvikler seg, når jeg titter på Tilde og at hun er litt treg motorisk. Da kan jeg fort tenke at hun også er syk og ikke vil komme mer videre i verden.
Men se på henne, hun er vel den friskeste av frisk vel, så jeg får heller bare tenke at hun er bare litt lat, det er også genetisk ;-)

For ingen som ler så mye av mammaen sin kan feile noe annet enn dårlig humor?

Jesper har hatt en god dag i dag, en relativt god dag. Det er helt herlig. Jeg kjenner jeg blir rusa på det. Han har vært så fin når han kom hjem fra barnehagen. Sykepleieren som hadde han sa at han hadde hatt litt strevsom formiddag, men etter en liten dupp hadde han vært fin og rolig. Og ikke hatt NOE behov for ekstra medisiner. Det er 17. mai og julaften på en gang det. Og han har ligget i fanget og vært så blid og glad. Laget gode lyder og jeg blir nesten forelsket. Tenk at han kan ha det så fint, jeg blir så glad.
Ingen er finere enn Jesper når han er i fin form. Virkelig ikke.
Og nå ligger han og sover, uten ekstra medisiner. Helt fantastisk. Jeg føler meg kjempeheldig, og i dag er jeg lykkelig fra topp til tå, og det er helt sant, til og med innerst inne er det sant.

Alle bildene er tatt med mobilen, så de er kanskje ikke så bra kvalitet. Jeg har jo ordentlig bra speilreflekskamera, men jeg glemmer å ta det frem. Det er sløvt, jeg vet. Men dette bildet er jo fint, sant? I allefall er de verdens fineste de på bildet.

Nå sover begge barna, de fineste av alle barna, og jeg skal drikke øl (!), spise pottis, og se Harry Potter sammen med kjærestemannen og bestekompisen hans. Det må jo bare bli en fin kveld. Jeg har allerede bestemt at Tilde skal sove til ca 3 i natt før hun trenger mat, og Jesper i hele natt. Jeg er kanskje vel optimistisk, men i dag føler jeg at jeg er på den grønne bølgen, så da er det lov.
Jeg har til og med vært til tannlegen og borret, og jeg har verdens beste tannlege, så til og med det var overkommelig i dag.
Snakk om fin dag da ;-)
Posted by Picasa

14 kommentarer:

 1. Det nederste bildet er det nydeligste bildet jeg har sett noen gang! Akkuratt som datteren din vet at hun må passe litt ekstra godt på storebroren sin... Så fine barn du har!

  Liker bloggen din kjempe godt! Den er ærlig, sårbar, inspirerende og flott!

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at du har hatt en fin dag!!

  SvarSlett
 3. Nå blir jeg bare superglad langt inni hjertet!!
  Nydelige barn som alltid, kos deg masse hele kvelden!

  Hege

  SvarSlett
 4. Ååååå, så digg med en sånn dag. Nyt den og lagre den godt i hjertet:)

  SvarSlett
 5. Så nydelig!!
  Det er nesten som jeg kan kjenne den lykken du føler i dag, slik du beskriver det!
  For noen vakre bilder, av enda vakrere barn:)

  Jeg gleder meg stort for deg at dagen i dag kjennes så god! Jeg tror jeg kan forstå den følelsen litt...

  Kos deg med kald øl og film med gode folk:)
  Nyt kvelden - nyt øyeblikket!

  SvarSlett
 6. Hihi, dette ble jeg glad av å lese :) Håper dere får flere sånne dager fremover!!
  Det siste bildet der var jo utrolig nydelig <3

  SvarSlett
 7. Fantastisk å lese at du har hatt en strålende dag, jeg unner deg det så veldig. Og så blir jeg så glad av å høre at Jesper har hatt en god dag. :-) Nydelige bilder!

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner jeg ble SÅ glad av å lese et så positiv innlegg på bloggen din :D :D
  Endelig en bra dag for dere der Jesper har det fint og alt bare går deres vei!
  Jubler litt for dere jeg!
  Håper dere får flere dager fremover nå som denne! Det fortjener dere virkelig!
  Og de fine bildene da! Det siste var bare så spesielt. Som noen andre nevnte her - det ser ut som Tilde passer ekstra godt på storebroren sin...

  SvarSlett
 9. Du vet jammen å få sagt.. skrevet det altså!
  Nydelig innlegg! Og bildene er bare til å bli forelsket i!!
  Håper natten har vært gullefin også!
  Ta vare på den følelsen du har nå!
  Takk for at du deler så ærlig, Gøril!!
  *klem*

  SvarSlett
 10. Cicilie (og Elias:))19. november 2009 kl. 09:03

  Så bra at alt har gått på skinner i hele dag:) Det var godt å høre. Rart det der, kjenner hverken deg eller familien din, men jeg blir alikevel glad på deres vegne når jeg hører hvor fin dagen har vært.
  Må innrømme jeg ble litt misunnelig når jeg leste du skulle ta deg en øl. Kunne virkelig ha tenkt meg juleøl eller gløgg m vin oppi,men det får bli til neste jul når lillebror/søster har kommet ut:)

  SvarSlett
 11. Hei! Så koselig at du vil bestille hjelmlue! Har du noe farge eller stoff preferanser? Jeg skal jo sy opp et lite lager nå som jeg skal selge. La meg vite hva du vil ha:) (jippi, min andre bestilling:))

  SvarSlett
 12. Oki:) Vet du, jeg syr noen luer i de kombinasjonene du nevnte, så sender jeg deg bilde så du kan velge, og legger resten ut for salg. Høres det greit ut?

  SvarSlett
 13. Høres veldig greit ut Lisali :)

  SvarSlett
 14. Denne dagen har du ventet lenge på! Så fantastisk bra at du bare smiler og er glad! å nå blei eg og glad :) ha en kjempe fine kveld videre!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)