torsdag 26. november 2009

Jeg er heldig.

Vi starter med et lite bilderas først, for det er jo disse som er de viktigste i bloggen min, og av og til må man bare se først, og lese etterpå ;-)


Tilde har blitt så glad i bading nå. Tok bare ca 6 mnd før vi knakk badekoden.


Snilleste nattevakten som vi savner SÅ har kjøpt disse kule og morsomme bodyene til mine små. Vi gleder oss til du kommer hjem til oss igjen verdens beste W.

*smelt* Hun er så nydelig, vakker, søt, sjarmerende, fin.......


Rampeblikket ;-)


Og ingen i hele verden gjør meg mer glad enn denne Jespersen. Her faller lekingen i smak :)

VAKKER!!! Det er han virkelig, fineste finingen.

Mine hjerteskatter, de fineste og mest sjeldne skatter i verden.


Nå ligger jeg her og slumrer på sofaen. Jeg hører på fiiin musikk, i allefall i mine ører.
Det svenske bandet Kent gir meg en god følelse og jeg føler meg faktisk ganske lykkelig bare av å få høre på bra musikk. På gulvet ligger søtefine snuppa mi og snurrer rundt sin egen akse.
Det er lett å få respons fra henne. Det er bare å si "tittit!" også ser det største smilet på deg og sier "gaaa". Hun driver å jobber seg bakover nå. Har så innmari lyst til å fange leken som ligger litt foran henne, og hun jobber seg lengre og lengre bakover, og når nok ikke målet med det første.
Men hun gir ikke opp, og hun er ivrig og oppmerksom. En dag kommer hun nok seg til målet også.

Er det ikke herlig, det å se barnet utvikle seg? Det første smilet, den første latteren? Hvor de i starten tar i alt de har for å holde hodet sitt over bakken. Og hvor vi som foreldre muntrer de opp, og roser de, det gjør så mye med man som menneske å bli foreldre.

Livet forandrer seg, men så mye bedre det blir. Jeg har aldri vært mer uopplagt, bekymret og redd, men jeg har heller aldri hatt det så bra. Å få se denne utviklingen disse små har, hvor mye det betyr for oss. Å se at ting går fremover, ja selv om Tilde bare kommer seg bakover, så er jo det fremgang det også ;-)
Flink er hun, flink til å gjøre meg imponert og rørt. Bittelille menneske som er så utrolig stor. Hun rører noe i meg som er så fantastisk, og jeg vet knapt hva det er.
Det at hun er så tilstede her i verden, at hun responderer så innmari, og det gjør meg så stolt. Det er magisk. Jeg sier det ofte, men jeg mener det hver eneste dag, tenk så HELDIG man er som får lov å oppleve dette. Å bli mamma og pappa, finnes det noe større?

Når man kjenner etter hvor heldig man er, så er det rent før man sprekker av stolthet. Det kan boble over av og til. Og i dag kjenner jeg virkelig etter hvor heldig jeg er.
Selv nattevåk, frustrasjoner, bekymringer, så er jeg jo bare heldig, sant? :-)
I allefall er jeg det med Tilde. Der kan man ikke finne noe annet enn ordet HELDIG i hjertet sitt.

Og selv om man har en som ikke utvikler seg, og alt går i feil retning, og man er livredd hele tiden, så kjenner man seg heldig der også. Ikke på samme måte, men det er i allefall ingen som gjør meg mer glad enn når Jesper smiler. Det er da hjertet slår kollbøtte og hopper over mange slag, og da er jeg nok på det mest lykkelige.
Ja, i hele verden. Tror jeg.

Eller som jeg pleier å si; "mest i nato". For det er jeg i allefall. Når Jesper har det bra og smiler, da er jeg gladest i nato ;-)


Og nå må du nesten scrolle deg oppover å se bildene igjen ;-)

Ønsker alle en finfin torsdag.

9 kommentarer:

 1. Så vidunderlig herlig!
  Det er så rørende å lese om hva ditt store mammahjerte rommer, din kjærlighet og takknemlighet over dine vakreste skatter!

  Klem og fortsatt riktig god torsdag:)

  SvarSlett
 2. Nydlige barn du har:)
  Kjempe spennende å lese bloggen deres:)

  SvarSlett
 3. Hei! Så koselig innlegg du har i dag! Har luene kommet frem??

  SvarSlett
 4. Saa utrolig fint innlegg! Jeg fikk nesten taarer i öynene her jeg. Du fikk virkelig satt ord paa det jeg föler i forhold til mine smaa.
  Jeg er ogsaa utrolig heldig, men akkurat i dag har jeg en litt kjip hormonell dag... Asj, ingenting som gaar min vei liksom. Men saa er det jo bare aa tenke paa de herligste to guttene i verden som er ute og husker naa, saa maa jeg jo smile litt likevel.
  Ha en riktig fin kveld Göril.
  KLEM Heidi.

  SvarSlett
 5. Nydelig skrevet av en nydelig dame. L.E. ;)

  SvarSlett
 6. kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og gråt da jeg leste historien om den vakre tapre gutten din.. Fint skrevet, sår historie..

  SvarSlett
 7. Ah, jeg er såå enig!! Det er virkelig fantastisk å være mamma :D Og ihvertfall når man har såå søte barn som du har der da!!

  SvarSlett
 8. Nydelig innlegg, jeg ble helt varm inni meg av å lese det. Det er virkelig det største i verden å ha blitt mamma, jeg kjenner på følelser jeg aldri har kjent før, det er så stort og fantastisk! Nyyyydelige barna dine, takk for at du deler så mange flotte bilder av dem, det er så koselig å se. :-)

  SvarSlett
 9. Ja nå sitter jeg her å smiler, midt i natten, mutters alene!
  Det du skriver er så sant så sant!!

  Har akkurat fått lillegull i seng igjen, etter at han har sittet på fanget mitt og smilt og ledd og vært så glad og fornøyd i en time, midt i natten :)
  Det er disse smilene som gjør livet mitt verdt å leve, de som varmer hjertet mitt og får det til å banke ekstra hardt, Da gjør det ikke så mye om de kommer midt i natten!

  Mammarollen er den mest fantastiske "jobben" jeg noen gang har hatt!

  Nå skal jeg scrolle opp enda en gang ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)