tirsdag 10. november 2009

Vondt.

I dag har vi vært på møte som omhandlet Jesper. Tilstede var begge barnenevrologene som finnes her i Tr.heim, og begge er varme, omtenksomme og flinke mennesker. De vil Jespers beste, og jeg er kjempeglad for at de finnes.
Det var også personal fra barnehage, ute-teamet (nattevakt) og avlastningsbolig, alle flinke mennesker som vil bare Jesper alt godt her i verden.
Dog, det gjorde så vondt å sitte der i dag, i over en time satt vi og snakket om Jesper.
Hvor vondt han har det, hvor slitsomt livet hans er, hvor mye anfall det har blitt i det siste.
Hva skal vi gjøre for å hjelpe, hva skal vi gjøre for å lindre? Flere tør ikke passe han lengre, det blir for mye for de, når de skal ta vare på Jesper. De tør ikke ta det ansvaret.

Ikke noe positivt, det kom ikke ett eneste positivt ord om Jesper på møtet, og det var så vanskelig for meg. Finnes det ikke noe positivt å si om gutten min? Kan man bare fokusere på alt som er vondt og vanskelig, fordi det ikke er noe annet å fokusere på?

Jeg har vært så stille i ettermiddag, lei meg. Sitter med en vond klump i magen, venter bare på at den skal sprekke snart, men jeg orker ikke gråte. Jeg orker ikke, det er så utmattende.

Jeg ville gitt uendelig mye for å hørt noe positivt om gutten min i dag. Han er for meg den fineste i hele verden.

10 kommentarer:

 1. Kjære Gøril, jeg skal si deg noe positivt, du har en deilig nydelig gutt som du har all grunn til å være stolt av! Uansett om han sliter å har det vondt og at hverdagen er tung for dere så beriker han livene deres på en måte som bare lille Jesper kan :)

  Sender over en stor, god og varm klem til deg, for det tror jeg du trenger!!

  SvarSlett
 2. Uff, dette var trist aa höre om. Jeg har jo ingen aning saaklart hvor vondt dette maa gjöre for dere. Han er jo deres lille fantastiske Jesper, unik og saa herlig paa sin maate.
  Forstaar at dere gaar gjennom veldig töffe öyeblikk i fine familien deres.
  Vet ikke helt hva jeg skal si jeg..., men tenker paa deg naa som du har det litt ekstra töft.
  Ha en fin kveld til tross.
  Heidi.

  SvarSlett
 3. Jesper er den vakreste toåringen jeg vet om, og det mener jeg!

  SvarSlett
 4. Huff, huff.. Daniel og jeg sender en god klem til deg, og til den fine gutten med de vakreste øynene <3 Jeg håper han og mammaen hans kan få noen fine dager snart!!

  SvarSlett
 5. Gørilvennen... Lille Jespersen din er den vakreste lille store hjerteskatt i hele denne vide verden. Som jeg selv ser, så har han den reneste og vakreste sjel og de dypeste blå øyner en kan tenke seg. Og som du selv sier, så har han de bløteste kinn og det mykeste hår. Det er SÅ mye positivt å si om Jesper, ja - det er nesten så en ikke vet hvor en skal begynne. Håper på mange gode dager for dere, jo før jo bedre. Mange klemmer

  SvarSlett
 6. Jeg får helt vondt inni meg av å lese det du skriver. Jesper, den nydelige gutten med de fineste øynene som finnes! Jeg skulle ønske at alle som satt på møtet leste innlegget ditt. Dere er mennesker med følelser og det å ikke høre noe positivt om gutten sin er grusomt. Gi Jespergutten er god klem!! Håper det kommer noen gode dager for dere. Klem

  SvarSlett
 7. Jeg synes det var uproft av ansvarsgruppa (?) å fokusere bare på det som ikke er bra. Så klart det er mye positivt med den skjønne gutten deres. En så nydelig gutt med så vakre øyne skal man lete lenge etter og styrken hans gjør meg så imponert. Han er jo rett og slett et under.

  Som Elin sier, så beriker han livene deres på sin egen måte som ingen andre kan. Tenk på alt dere har lært av Jesper. Han har gitt dere og alle som har møtt han en empati som de helt sikkert ikke hadde før de møtte han.

  Det gjør meg så vondt at han har så mye vondt for tiden og det er ingenting jeg ønsker mer at dere skal få mange gode dager fremover nå. Skjønner at mammahjertet sliter.

  En stor klem fra meg også.

  SvarSlett
 8. Ja, han er så vakker gutten min, men selv så vakker han er på utsiden, så er det mye stygt på innsiden hans, dessverre.

  Tusen takk for kommentarer jenter, det setter jeg så inderlig stor pris på skal dere vite.

  SvarSlett
 9. Jesper er en kjempe fine gut! sterkaste enn noen andre! håper de neste dagene kommer med noe positivt og kjekt til dere! dere trenger det så inderligt! ha en fin kveld! titter innom i morgen også :) du er så utrolig flink å skrive å få ned tankene dine. takk for at vi får lese.

  mangen klemmer frå Tone og Thalie

  SvarSlett
 10. Dette var trist å lese. Selvfølgelig er Jesper den nydeligste, skjønneste og beste. Håper, som de andre her, at dere snart får noen fine dager. stor klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)